ERKEKLER NEDEN BU KADAR KASARSINIZ?

Yazin konustugum bi coxuk vardi ayni sehirdeydik evlerimiz 20 dklik mesafelerdeydi oyle nomral konusurduk nasilsin naber zamanla flortlesmeye basladik yuzunu bike gormemistim cok degisik biriydi bisey paylaşmazdi yuzunu gormeden daha onu gormeden konusmaya basladik kendisi gormedigim birine asik oldum o kadar sevmistim ki fotonu at bile diyemedim yanlis anlar uzulur diye karsimdaki kisinin kim oldugunu bile bilmeden hoslandim belki bi kiz di belki yasi büyük biriydi ya da cok kucuk biriydi bilmiyorum ama tem bildigim sey onu cok sevmiştim bi gun konusmayi biraktik soguk yapmaya basladi o yazmadi ben o yazmadi diye yazmadim boylece aramiza soguk girdi ben bursa da yaşıyorum konusurken hep huda ya gidiyorum derdi konusmayi kestikten sonra bi gun kendini paylasti 1 hafta agladim araliksiz ilk defa gormustum onu simdi yok sadece dinledigi muzikle onerdigi filmler kaldi gece uyumadan bi fotografina bakar önerdiği filmleri 20. Kez izler dinledigi sarkilari dinler uyurum nasil bu kadar baglandim bilmiyrlum yuzunu gordukten sonra inanmazsiniz ama her gun huda ya gittim onu aradim yuzunu grodum belki tanirim yakinlarina otururum oda beni tanir konusur diye temmuzun ortasindan eylulun 4une kadar hergun huda ya gittim bazen aksam bazen oglen ama hic bi zaman bulamadim unutamiyorum onu yoruldum artik
ERKEKLER NEDEN BU KADAR KASARSINIZ?