Neredeyse bütün evli arkadaşlarımın sevgilisi var benim durumum da tipim de gayet yerinde ama şansım yok neden? 😒 Not: Ahlak ve karakter dersi verecekler tavsiyelerini kendi ilişkilerine saklasınlar.
Evli arkadaşlarımın sevgilisi var benim neden yok?
Gadaşım ahlak dersi vermiyorum ama evliysen bu sevgili merakı nedir neden ozaman EVLENİYON kızın ne günahı var çok merak ettim bu bir sorudur ahlak dersi değildir tşkler
Neden evlendiğim beni bağlayan bir durum. Ama arayışımın nedeni dünyaya bir daha gelmeyeceğim farklı heyecan ve zevklere her zaman açığım. Kimsenin de günahını almıyorum, herkes yaşadığını kendi bilir
Günahını almaman sana günah olmadığını degiştirmiyor bu bir. İkincisi ahirette ne hesap vericeksin. Üçüncüsü dünyaya bir kere geldiğini biliyorsan ahiretin için çalış dünya için değil gadaşım ahlak dersi değildir insanlık dersidir saygılar. `Burda gelipte dalga geçme herkesin kendi dini kendinedir ben kendimce konuştum illa inandigin bir din vardır o din madem çok güzel doğru bir din peki bunun uygun olmadığını da bahsediyordur herhalde? Çünkü İslam'da bu haramdır günahtır. Saygı mertebesinde cevaplayın dalgaya almayın teşekkürler :)`
Bana da saygı çerçevesinde yanıtlayacağını düşündüğüm için saygılı bir şekilde yazacağım. Dini inancım yok, felsefik olarak agnostik bir inanca sahibim. Ahiret tanrı kavramları benim için belirsiz. Sizin için %100 doğru olabilir saygı duyarım, ama o sizin için :)
Tabiki saygı çerçevesinde yanıtlıyorum. Güzel kardeşim inancın neden yok? yani... İslam'ın üzerinde hiç durdunmu? araştirdinmi? üstünden geçip bakmakla olmaz söyliyim... bilgilendirelim, hocalara danış, tamam hadi öldün diyelim... Nolcak sonrası ya gerçekse napıcaksın? Saygı duyman beni mutlu etti ama lütfen araştır çok içten söylüyorum... Çünkü bir çok insan İslamı yanlış biliyorlar bir ateist kardeşimiz müslüman olmayanları öldürmek iyi birseymiş saniyormuş. Müslümanlıkta ama öyle bir şey yok yanliş şeyler biliyor olabilirsin. Ve ya kafan karışmış olabilir. Ama lütfen araştır Allah akıl sahibi yarattı bizleri bu aklı kullan "lütfen"..
Sebeplerini buradan yazmak istemiyorum ama senin gibi ılımlı değil her müslüman. Bir gün yazarsan, art niyet olmadan açıklarım sana neden böyle olduğunu.
Konuşmam uygun değil ama İslamı sana anlatmak için açıklamak için yazıyorum oyuzden bir şey olmaz Allah'ın izniyle şimdi anlatabilirim yazabilirsiniz ha yarın varız ha bugün ne kadar ömrümüz var bilemeyiz.
Mesaj kısmından anlatabilirdim ondan bahsetmiştim eğer uygun gormuyorsaniz hocalara danışın salmayin okadar hayatı dini bırakmayın insan tutunucak bir dal arıyor nihayetinde İslam da bizim dalımız kirmayalim o dalı bırakmayalım üzmeyelim...