Eski sevgilim sürekli arayıp benle ilgili hayaller kuruyor normalde sevgilisi var ne yapmaya calisiyosun diyorum cevap vermiyor 1 haftada 1 arıyor beni?
2 ay
Eski sevgilimin sevgilisi var ama sürekli beni arıyor, ne yapmalıyım?

Eski sevgilin sevgilisi senle niye konuşuyor niye buna izin veriyorsun çok kötü, hem izin vermen hem hala konuşman, seni sırf kızı kıskandırmak için de kandırma ihtimali var, bide arkadaşının yerinde olsam ne kadar rezil biri benle önceden olan biri ile muhabbet te insan mı kalmadı yazık hayır gelmez birini bul
İkinizi birden istiyor, seni cepte görüyor ki sana da yazıyor, yazık senle de konuşurken Demekki başka kıza da yazıyor haysiyetsiz adam yedek mi olucaksın.
Kendini hatırlatıyor hayatına birini aldıysa tamamen karaktersiz ya da napacağını bilmiyor.
Sana düşen tersleyip telefonlarını açmaman, ya sevgilisinden ayrılsın düzgünce ilişkisini toparlamaya çalışsın ya da her kıza yapismaya devam etsin kafasında olmalısın.
Cevap
18Cevap
Olasılık 3 şahıs içeriyor.
1. Sevgilisi; ona senin gösterdiğin ilgi ve alakayı göstermiyor olabilir. Onda eksik olduğunu ve onunla bi yere varamıyacağını veya onunda sadece cinsel yönden ilgileniyor.
2. Eski sevgilin. Hala seni düşünüyor veya sen onda bir hastalıksın. Şu anki sevgilisinide yukarıda dediğim gibi cinsel yönden veya güzelliği yüzünden ilgi gösteriyor olabilir.
3. Sen. Eskiden ona nasıl davrandıysan ilgi gösterdiysen kimsede bunları bulamıyor olabilir.
Olasılık çok.
Üçüncü şık doğru çevresindekiler sevgilisi hic iyi davranmiyor diyor
Aldatmanin aksiyonunu yasamak istiyor sadece. Aen sorunsuz birisin muhtemelen. Yani bunu yaptigi icin onun sevgilisine haber vermeyecak naif bir kisiligin vardir. Sen yapmazsin ama ben senin yerinde olsam onu cok guzel oynatirdim.. boyle enayi gibi inanmis numarasi yapaip umut verirdim sevgilinle bi hafta ayrilsan biseyler yasariz falan derdim o arasini bozunca bulusmazdim falan😅
Seninleyken de başkasını arıyordu muhtemelen. Şaşmaz pek
Terslemeniz gerekiyor. Veya 2. olmayı kabul etmeniz.
Kendi egosunu tatmin etmek için sana kendini hatırlatmak için arada bir uğruyor işte
Benim de böyleydi. Hepsini ss alıp sevgilisine attım.
En güzeli aferin
Köpek oldu. Kız teşekkür etti, zaten kızı sevmiyordu o. Kız da onun bir tanıdığıymış, tehdit etti çok korkmuştu ex. Neden yaptın falan dedi. Kendi hallerine bıraktım. Ayrılmışlardı sanırım. Ama ondan sonra da sürekli başka hesaplardan beni rahatsız ediyordu. En sonunda tehdit ettim öyle saldı.
Sende karsolık veriyorsan sıkıntı, sallamıyorsan sorun yok
Canı sıkılıyor işte kime sarsam diyo sonra sen aklına geliyorsun ve arıyor muhtemelen o kişiyi sevmiyor ya da takılıyor kısaca
Numarasını engelle gerekirse de kendi telefon numaranı değiştir
Eski sevgilinin sevgilisine ses kaydı yap gönder
Sen de biraz gurur olsa engellersin yedek lastik olmak istiyorsan devam et
Kafam karıştı sonunu düşünemiyorum
Sence sonum🤧
Engellersen sorun kalmaz
Yüz verme, engelle gitsin
İkili oynuyor ve seni oyalıyor
Engelledim hayatım neden buna izin veriyorsun
Numaranı değiştir
Aç konuş bea sohbet etmiş olursunuz
Açma telefonlarını, engelle.