Otobüste karşılaştığım kişiye nasıl ulaşabilirim?

Selam dostlar, bugün 26.03.2023 yökdil sınavından çıktıktan sonra otobüse bindim. 2 sarışın bayan arkadaş tam önümde duruyordu. Büyük ihtimal kardeşlerdi. Kısa olanla birden fazla göz göze geldik ve çok hoş bir gülüşü vardı. Ona karşı çok samimi duygular hissettim. Ama öküz gibi bakmaktanda veya arkasından gitmekten de çekindim. Biliyorsunuz bizim toplumda böyle şeyler gelişmedi hala sapık damgası yeme ihtimaliniz var. Koca koca insanlarız ama hala böyle tabuların baskısı altında yaşamaya mecbur bırakılıyoruz. Kendisinden gerçekten etkilendim. Çok samimi ve duru biriydi. Üzerinde krem örme tarzı kazağı vardı. Ayakkabı numarası max 36 ydı tahminim iyidir :D. 38 olanın o kız olmasına imkan yok. Sonra sırayla yer boşalınca oturma fırsatı buldular. Daha sonra aynı durakta indik. Ve çarşıya doğru yürüdüler ama tabi yolumuz ayrıldığından sadece uzaktan bakmakla kaldım. Şehir söylememe gerek yok. Zaten onun burayı görme ihtimali bile çok düşük olacağından eğer olurda görürse kendisi bilecektir. Şehrin itiraf sayfasında dolaşabilecek bir kız olmadığını düşünüyorum. Çok asil ve noble biriydi ama hiç kibirli durmuyordu. Şans bi kerede bizim için dönse be. Bu tarz meseleler ile ilgili görüşleriniz eleştirileriniz olursa belirtin. Toplumun gençleri olarak bizim dönüştürücü olmamız gerekir. Ve kızlar lütfen bu toplumun ayarlarını göz önüne alarak ilk adımı atmayı veya ona imkan vermeyi siz yapmalısınız. Erkekler sapık damgası yeme korkusundan hep geri adım atmak zorunda kalıyor. Teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
Otobüste karşılaştığım kişiyi nasıl bulabilirim? 26.03.2023. Sınav Çıkışı :d
Otobüste karşılaştığım kişiye nasıl ulaşabilirim?