Selam dostlar, bugün 26.03.2023 yökdil sınavından çıktıktan sonra otobüse bindim. 2 sarışın bayan arkadaş tam önümde duruyordu. Büyük ihtimal kardeşlerdi. Kısa olanla birden fazla göz göze geldik ve çok hoş bir gülüşü vardı. Ona karşı çok samimi duygular hissettim. Ama öküz gibi bakmaktanda veya arkasından gitmekten de çekindim. Biliyorsunuz bizim toplumda böyle şeyler gelişmedi hala sapık damgası yeme ihtimaliniz var. Koca koca insanlarız ama hala böyle tabuların baskısı altında yaşamaya mecbur bırakılıyoruz. Kendisinden gerçekten etkilendim. Çok samimi ve duru biriydi. Üzerinde krem örme tarzı kazağı vardı. Ayakkabı numarası max 36 ydı tahminim iyidir :D. 38 olanın o kız olmasına imkan yok. Sonra sırayla yer boşalınca oturma fırsatı buldular. Daha sonra aynı durakta indik. Ve çarşıya doğru yürüdüler ama tabi yolumuz ayrıldığından sadece uzaktan bakmakla kaldım. Şehir söylememe gerek yok. Zaten onun burayı görme ihtimali bile çok düşük olacağından eğer olurda görürse kendisi bilecektir. Şehrin itiraf sayfasında dolaşabilecek bir kız olmadığını düşünüyorum. Çok asil ve noble biriydi ama hiç kibirli durmuyordu. Şans bi kerede bizim için dönse be. Bu tarz meseleler ile ilgili görüşleriniz eleştirileriniz olursa belirtin. Toplumun gençleri olarak bizim dönüştürücü olmamız gerekir. Ve kızlar lütfen bu toplumun ayarlarını göz önüne alarak ilk adımı atmayı veya ona imkan vermeyi siz yapmalısınız. Erkekler sapık damgası yeme korkusundan hep geri adım atmak zorunda kalıyor. Teşekkürler.
Otobüste karşılaştığım kişiye nasıl ulaşabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Otobüste karşılaştığım kişiyi nasıl bulabilirim? 26.03.2023. Sınav Çıkışı :d
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
😍çok hoşlanmışsınız, insallah karsilasirsiniz
Ah inşallah. Teşekkürler
Geçti artık şu iç...😅
O anda da olmuyor işte. Hep bahsettiğim tabular engel.
Bulamazsın üstüne bir bardak su iç ayrıca kusura bakma tanımadığın bir kadının arkadaşından takip edip tanışma teklifi etmem hoş olmaz bu her toplumda böyledir.
Tam anlamıyla yanılıyorsun. Bu tüm toplumlarda böyle değil. Sadece Orta Doğu. Uzak Doğu ve bizim ülkemize has aşılması gereken bir durum. Bakıştığın biriyle tanışmaya çalışmak hiç de abes değil. Max TR kızı
Parantez açıyorum bakışma olayı farklı eğer kız sana bakıp gülümsüyorsa zaten sinyal veriyor, benim demeye çalıştığım şey sen bir kızı görüyorsun ve beğeniyorsun ama kızın senden haberi yok ve çat diye yolunu kesip açılıyorsun bu doğru bir hareket değil.
Evet bunlar olmazsa zaten sapıkmıyız takıntılı mıyız da biz tanışmak isteyelim. Sinyalden sonra da zor bu ülkede.. Niye biliyor musun? Ülkenin zaten bu konulardaki bakışı gelişmemişliği ortada. Bilgi seviyesi yerlerde. Üstüne kızların da mağara tavırları bunları katlıyor. Birisiyle oturup çay içip 5 dk muhabbet etmek sizin için o kadar çok zor ki. Ah ah
Bende arıyorum da zor
Tekrar karşılaşabilme ihtimali varsa olur ama benim yok gibi.
Sen yinede itirafa at :))
zamanla
Bir 50 yıl lazım gibi.
Ulaşamazsın maalesef
Aynı gün tekrar o otobüse bin belki bulursun
Ama sonuçta o gün ösymnin sınavı vardı. Sadece sınav için o bölgeye gelmiş olamaz mı? Tekrar göreceğimi bilsem aynı saatlerde aynı hatta binmeye razıyım.
Rüyada
Zor ama imkansız değildir.