Aşk İlişkileri 2 ay Kızlar 170 cm yakışıklı erkek mi 190 tipi olmayan erkek mi tercih edersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarıda Güncellemeler2 ay Sanırım 175 180 arası yakışıklı erkekler daha çok rağbet görüyor Kızlar 170 cm yakışıklı erkek mi 190 tipi olmayan erkek mi tercih edersiniz? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Zeh34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% 2 ay 1,70 yakışıklı , 1,90 erkekler bana itici geliyor direk gibi, çok kısada iyi değil aşkında en iyisi 1.70 / 1.85 arası 0 2 Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler görüş için Yorumla qookhann 2 ay ayıp ablacım yaptığın Yorumla
oykumercan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Knk 170 kısa 190 da çok uzun ya ikisinide istemem 0 6 Yorumla Soran 2 ay Jdnsjsjsk 175 yakışıklı olur mu kanka Yorumla oykumercan123 2 ay Olur reis olur jdjdjdjd ama tipten çok fizik boy pos ve giyiniş daha önemli bence. Ha birde sakalı keşiş şekli 🤣 Yorumla Soran 2 ay Tamam 175 yakışıklı kaslı sakalı kesis 1 hafta sonra kapıda Yorumla oykumercan123 2 ay Eyvallah knk Yorumla Zeh34 2 ay Bende istiyorım 😅😂 Yorumla oykumercan123 2 ay @Zeh34 🤣🤣 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay 173 boyumla beğendiğim bütün kızları ağzımda çalkaladım, boy moy yalan anca ezik bahaneleri 0 3 Yorumla Soran 2 ay Maaşallah Başkan Yorumla Şeftalikırmızısı77 2 ay Eyvallah da kısaysan da takılma bu konulara Yorumla Soran 2 ay Ort boyluyum hacı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay 170 çirkin biri olarak ikisini de teğet geçiyorum 😌 0 16 Yorumla Soran 2 ay Krall:)) zengin diye seçenek açıcam senin için Yorumla Cevap sahibi 2 ay Onu teğet geçmiyorum bayağı uzağım Yorumla Soran 2 ay Kral zeka varsa zengin olursun zeka da yok diyosun kaybol:) Yorumla Cevap sahibi 2 ay Dur oğlum beni niye çöpe atıyorsun zengin olmak şans işidir zeka işi değil Yorumla Soran 2 ay Şans mı? Bence bilmiyorsun zeka emek işidir dostum Yorumla Soran 2 ay Tabi şansda olsa fena olmaz Yorumla Cevap sahibi 2 ay Zengin misin nerden biliyorsun Yorumla Soran 2 ay Zenginlik ölçüt nedir hacı? Yorumla Soran 2 ay 20 milyon liracık yatırımım var o kadar Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tamam işte bu zenginlik Yorumla Cevap sahibi 2 ay Nasıl kazandın o parayı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Tabi kazandıysan Yorumla Soran 2 ay Benim değil olum babamın ama bana kalıcak ahhaha Yorumla Soran 2 ay Babam fakir bir adamdı zeka ve emek verdi ordan biliyorum yani tecrübem yok Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bak mesela o emek vermiş seninki tamamen şans ama Yorumla Soran 2 ay Öyle gerçi 50 yaşında anca zengin oldu ben ondan şanslıyım bana bırakılan sermaye olduğundan parayı doğru ve akıllı kullanırsam katlarım benden sonraki nesilde öyle yaparsa gidiyor işte ta kş biri parayı skmsse Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 170 yakışıklı hhsdkfjl 0 3 Yorumla Soran 2 ay Teşekkürler sana özel 170 ve kaslı vücut Yorumla öğrenimelemanı 2 ay Aaa kampanya mı var patron çıldırdı Yorumla Soran 2 ay Sana özel kampanya olmuyor hediye Yorumla
melisaxm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% 2 ay orta boy orta tip tercihim 0 2 Yorumla Soran 2 ay 175 orta yakışıklılık diyosun teşekkürler görüş için Yorumla melisaxm 2 ay aynen Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. 170 yakışıklı 0 1 Yorumla Soran 2 ay Herkes yakışıklı nizami yüz hatlara sahip istiyorTeşekkürler Yorumla
Woman_06 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay 170 tercih ederim 0 6 Yorumla Soran 2 ay Yüz daha önemli diyosun Yorumla Woman_06 2 ay Hayır boy önemli benim için Yorumla Soran 2 ay Bu nasıl bir çekişki? 170 dedin başta Yorumla Woman_06 2 ay Boyu boyuma istiyorum yani 190 erkeği napim komik olur bir minyon biri dev gibi Yorumla Soran 2 ay Ya oarası öyle zaten uzun kızlar da var soru herkese teşekkürler Yorumla Woman_06 2 ay Tm 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1,70 yakışıklı , 1,90 erkekler bana itici geliyor direk gibi, çok kısada iyi değil aşkında en iyisi 1.70 / 1.85 arası
Teşekkürler görüş için
ayıp ablacım yaptığın
Knk 170 kısa 190 da çok uzun ya ikisinide istemem
Jdnsjsjsk 175 yakışıklı olur mu kanka
Olur reis olur jdjdjdjd ama tipten çok fizik boy pos ve giyiniş daha önemli bence. Ha birde sakalı keşiş şekli 🤣
Tamam 175 yakışıklı kaslı sakalı kesis 1 hafta sonra kapıda
Eyvallah knk
Bende istiyorım 😅😂
@Zeh34 🤣🤣
173 boyumla beğendiğim bütün kızları ağzımda çalkaladım, boy moy yalan anca ezik bahaneleri
Maaşallah Başkan
Eyvallah da kısaysan da takılma bu konulara
Ort boyluyum hacı
170 çirkin biri olarak ikisini de teğet geçiyorum 😌
Krall:)) zengin diye seçenek açıcam senin için
Onu teğet geçmiyorum bayağı uzağım
Kral zeka varsa zengin olursun zeka da yok diyosun kaybol:)
Dur oğlum beni niye çöpe atıyorsun zengin olmak şans işidir zeka işi değil
Şans mı? Bence bilmiyorsun zeka emek işidir dostum
Tabi şansda olsa fena olmaz
Zengin misin nerden biliyorsun
Zenginlik ölçüt nedir hacı?
20 milyon liracık yatırımım var o kadar
Tamam işte bu zenginlik
Nasıl kazandın o parayı
Tabi kazandıysan
Benim değil olum babamın ama bana kalıcak ahhaha
Babam fakir bir adamdı zeka ve emek verdi ordan biliyorum yani tecrübem yok
Bak mesela o emek vermiş seninki tamamen şans ama
Öyle gerçi 50 yaşında anca zengin oldu ben ondan şanslıyım bana bırakılan sermaye olduğundan parayı doğru ve akıllı kullanırsam katlarım benden sonraki nesilde öyle yaparsa gidiyor işte ta kş biri parayı skmsse
170 yakışıklı hhsdkfjl
Teşekkürler sana özel 170 ve kaslı vücut
Aaa kampanya mı var patron çıldırdı
Sana özel kampanya olmuyor hediye
orta boy orta tip tercihim
175 orta yakışıklılık diyosun teşekkürler görüş için
aynen
170 yakışıklı
Herkes yakışıklı nizami yüz hatlara sahip istiyor
Teşekkürler
170 tercih ederim
Yüz daha önemli diyosun