Sevgilim Diyarbakırli ben Giresunluyum onun görüş açısı bölücülük değil ama ailesi bdp ye oy veriyo oda tam tersi tam bir akp delisi ailem bunu kesinlikle kabul etmiyo Diyarbakırli olduğu için beni reddedebilirler ve onu bölücü olarak görüyolar bende devrim yanlısı biriyim ve oyumu tkp ye veriyorum kafam çok karışık napicam bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yılişte tkp'lilerin bilinçsizliğine bir örnek daha. komünizmde bölücülük kavramı nerede var bana das kapitalden ulusal mücadelelerin bölücülük olarak tanımlandığı bir paragraf gösterebilir misin diycem de das kapital ne dersin sen.
akp'li kürt bilinçsiz kürttür. çıkarı için ya da sırf dışlanmamak yaşadığı çevrede kabul görmek için asimile olmuş kürttür. yobazdır kadına değer vermez, hurafelerle yaşar, kölelik psikolojisi vardır bilinçaltında aşağılık kompleksi olur, düz kafadır beyni fazla birşeye çalışmaz demokrasidir özgürlüktür bunlar onun için birşey ifade etmez. kendi milletini satandan herşey beklenir.
bdp'li kürt ise bilinçlidir. cumhuriyetin kuruluşuyla elinden alınan hakların farkındadır bunların peşine düşmüştür. kürdistanı 4 parçaya ayıran emperyalistlerle mücadele edilmesi gerektiğinin farkındadır. islami yaşam anlayışına sahip olsa bile diğer insanlara saygı gösterir. demokrasiden yanadır. ezilenin yanındadır merhametlidir.
o yüzden ben türk olsam bdp'li olmayan kürde selam dahi vermem kendi milletine hayrı olmayan adamın bana hiç katkısı olmaz30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende d. bakırlıyım güzel kardeşim bende akp'ye oy werdim benim görüşümde aynı sewgilinle, sene 2000de aynı olayı ben yaşadım, bursalı bir sewgilim wardı bir gün aradıgımda bana dediki artk konuşmayalım neden dedim? diyarbakırlılar teröristmiş dedi bende eger böyle düşünüyorsan eger canın sagolsun dedim ve bitirdik yazık etmeyin kendinize böyle düsünmeyin d. bakırlıları kötü görmeyin ya da görmesinler 5 parmak bir degil d. bakırlı demek pkklı demek degildir biraz geniş düşünün insanların bu düşünceden kurtulması için ne gerekiyorsa ben bile yaparım yani yeterki bizi pkklı bilmesinler bu yüzden sewginizi çöpe atmayın derim ben.
1311 Yorumla
Soran+1 yılİşte beni en iyi sen anlarsın yemin ediyorum 3 aydır görmediğim muamele kalmadı babam bana bile sende onlardansin sende teröristsin dedi sevgilim askerde tek başıma çabalıyorum ama o kadar çok seviyorum ki vazgeçme gibi bir niyetimiz yok olmadida ama çok zor bir durum lanet olsun insanlarin önyargılarina lanet olsun bu milleti buraya getiren zihniyetlere
- +1 yıl
bak benim dışımda 2 kuzenim daha bu şekilde mağdur oldu biri aleviydi kürtlere kız vermeyiz dedi diğeri ise milliyetçi aşırı hemde oda kürtlere vermeyiz dedi, eminim senin ailende razı gelmiycek hiçbir şekilde hemde, kaçarsan ailenden olacak vazgeçersen sevgiliden, bu tabuları yıkmamız gerek artık ama malesef böyle gelmiş böyle gidecek biz ne kadar konuşsakta ailen vazgeçmez buna eminim Allah sevgiline şimdiden sabır versin diyorum.
Soran+1 yılÇok zor çok bazen o kadar canım yanıyo ki sabahlara kadar ağlayarak dua ettiğimi biliyorum inşallah herşey yoluna girer ama sevgimden vazgeçmiycem
Soran+1 yılBen vazgeçmem umarım sevgilimde benden vazgeçmez senin adına da çok üzüldüm ve emin ol çok çok iyi anlıyorum seni
Soran+1 yılAmin inşallah herşey Güzel olur
- +1 yıl
dogru soluyorsun birader iste bu duz mantik insanlar yuzunden boyle hersey dogulu cok insan tanidim askerde orda burada sralarindan cok iyligi dokunanda oldu cok kotulugu dokunanda insanlari bolgesine gore ahiramazskn sonucta hepimiz muslumaniz ve bu bayrak altinda rizkimizi kazaniyoruz
İnsanların kökenlerine önyargılı olmayın. Her kürt pkk lı değildir. İnsanların gözünde doğu bölgesi hep bölücü diye yerleşmiş. Bence öyle değil. Diyarbakırlı bir hocam var Atatürkçü. Ben o kadar Atatürkçü biri görmedim. Pkk lı bölücü olmadığını biliyorsan sorun yok. Ailen de sorun etmemeli. saygı duyun neye oy veriyosa. Düşünce özgürlüğü diye birşey var. Emin ol kürtlerde türklerden daha iyi insanlar çok vardır. Ben Türküm, adanalıyım ama kürtlere hiç kötü gözle bakmam. Vatan haini olana ise kürt türk farketmez kötü gözle bakarım. Aşın bunları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk karın doyuuruyosa git? seni bu zaman kadar buyutup kollayan gozunden sakınan ailenı hiçe sayıp gıt.. hemde ailesi pkk olan bolucu olan dıyarbakıra git... ordulu askeri polisi şehit edene git.. niee aşk var.. bir kaç sene sonra çocuklarla beraber askerlere kendi hemşerilerinize mermi hediye edersiniz.. diyarbakır artık kurdıstan satıldı verildi askerin polisin işlmediği peşmergenın pkk nın yerı yurdu oldu sen kaçaçacccccaaammm evvvleeeeennnceeeeeeeeemm mutlu olmaaaakkk istıyooommm ol canım olma dıyen mı var kaç kurtul...
21 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım aldın xperini kaybol
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
70Cevap
+1 yılKaradeniz insaninin dogululara karsi bir ön yargısı var
dogulu denince.
kürt
bolücü
şerefsiz
hain bir millet olarak goruluyor
halbuki oyle bisi yok
bende doğuluyum ama oyle bir şeyimiz yok
bizim yorede akp ve mhp ye oy verirler
diyarbakirli cok tanidigim var ama oyle biri degiller41 Yorumla- +1 yıl
çünkü sen malatyalısın kardeşim :D malatyalılar ya akplidir ya mhpli bizim karslılarda öyle malatya ve kars'la diyarbakırı bir tutma
+1 yılinsanlar Diyarbakır, giresun diye ayrım yaparlarsa kamplaşma olur. yörelerin iyi ve kötü özellikleri bu kaynaşma neticesinde iyi bir yaşama olguları yaratır. aile fatsına dönük cevabım bu ancak senin açındanda sana tavsiyem evlenme düşüncen varsa kişinin karakterini, çevresini, evini, düzenli bir işini, saygı yönünü çok iyi hesap ederek hareket et. ayrıca evlenirsen diyelim şuanki yaşamına göre daha farklı bir moda girebilirsin ki bunuda iyi hesap et unutma sevgiyi sadece bedende yaşatamazsın gelir durumu, sosyal yaşantı, karakter, huy, hayat tarzı vs bunlar olmazsa olmaz
10 YorumlaBenim her zaman ki görüşüm şu ;
Annemi babamı ben mi seçtim? Hayır.
Koynuma gelip beni ısıtmasını istediğim, her gün eve can atarak gideceğim, çocuklarımın annesi olacak kadını ben seçerim. Annem babam benim kimle nasıl mutlu olacağıma karışamaz. Ne yani ben Aleviyim diye mecbur muyum böyle kız bulmaya? Rengini, ırkını, dilini, dinini bilerek yaratan Allah'ın işine kulları mı karışacak ki!! Saçmalıklara bir dur deyin artık.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO iş olmaz gibi geliyor büyük kavga çıkar. Bende rizeliyim karadeniz insanı şiddetle karşıdır böyle şeylere. Bizim orda belinden tabancayı çıkardığı gibi vururlar Giresunda nasıl olur bilmem ama eğer seviyorsan kaçacaksın ailelerin anlaşması imkansız.
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde de var öyle bir niyet ama önce ikna etmeyi istiyoruz
Nasıl bir bulamaç bu yahu :D eleman akp'li aile hdp'li sen sol görüşlü bir insansın :D hadi aileleri geç, sen akp zihniyetinde olan bir insanla uyumlu olabilecekmişin eş olarak :D bende sol görüşlü bir insanım ve sanırım sağ görüşlü bir insanla birliktelik kurmak zor hele evlilik bambaşka? (ayrıyeten bu tarz konuşmanla yani hdpyi ötekileyici konuşmanla nasıl bir solcusun çok merak ettim, gerçi tkplisin ama en yoz tkpliler bile değişiyor artık? :D)
20 YorumlaAilenin rızası olmadan kafanın dikine gidersen ilerde çok sıkıntı çekersin. İkna edemiyorsan vazgeçeceksin. Yaklaşan bir iç savaş var insanların düşüncelerinin pek önemi olmayacak sadece görünüşe göre bile hesaplar kesilecek. Evlenecekseniz yaşamak için doğudan uzak dur.
00 Yorumlao ailesinden kurtulsun sana koşsunsende ayrıl ona koş ortada buluşun evlenin çocuklarınız olsun biri kız biri erkek biri yağmur olsun biri toprak ikisi karışsın ortalık çamur olsun.. hadi hayırlı uğurlu olsun
22 Yorumla
+1 yılailesiyle mi evleneceksin arkadaşım? ne önemi var nereli olduğunun ya da ailen mi evlenecek onunla. siyasi görüş özeldir, şahsidir. eğer bunun kavgasını yapacaksanız hiç başlamayın daha iyi bitirin gitsin.
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 senelik bir ilişki ayrıca onun ailesi beni istiyo benim sadece babam istemiyo
- +1 yıl
sorsana bir babana o mu evlenecekmiş insanları nereli olduğuyla ailesiyle yargılamamalıyız baban da anlar bence ha eğer yaş henüz 18 22 arasıysa zor anlar orası ayrı
- +1 yıl
Pkk yı dedtekleyen kız ve erkek icin bir kursun borcum var. O adamda yüzde doksan destekliyordur. Benden sana bir tavsiye aklın varsa Türkle evlen soran hanım pisman olursun bir gün degil ömür boyu.
Soran+1 yılBen 21 o 24
- +1 yıl
pkk yı desteklemek ayrı konu @Romantik_Biri ama kesin bir yargıyla bakılmamalı akp'li bir aileden ülkücü çıktıysam ben o adam da çıkmış olabilir
- +1 yıl
Siz iki yüzlü insanları bilemessiniz. Ben kendi arkadaslarmı gördüm. bir belli ediyolar bir vatandas oluyolar. Olmaz dedigim cktı pkk destekleyn
Diyarbakır pkk demek değil ama ailene kabullendirmek bir hayli zor olucaktır
14 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl zor
Soran+1 yılİnşallah inşallah insanlar keşke bu kadar önyargılı olmasa benim de alevi arkadaşım Hanefi biriyle birlikteydi zor oldu ama evlendiler inşallah sizde çok mutlu olursunuz :)
Siyasal şeyler önemli değil bence. Bizi bu duruma düşürenler utansın aramızda ayrıkçılık çıkarıp gençlerimizi birbirine öldürtenler utansın. Ama bu hayatta hiçkimse için ailenide karşına alma aranız açılırsa yarın mezar taşlarının başında ağlarsın. Bilen bilir.
00 Yorumla
+1 yılBaban belirttiğin gibi aşırı Türk milliyetçisiyse ailece Türk'sünüzdür. Ailece Türk'seniz kanını karıştırma. Komünizmle kafanı karıştırdıysan, kanını da karıştır sıkıntı yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet komünistim kanımi da karıştırma niyetim var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkpli ile devrimci ne kadar komik, bence sen Akpli ona yaramazsın git kendine bir devrimci bul.. Sizin gibi gerzekleri gezide, kızılayda, diyarbakırda, hakkaride ülkenin içine ederken gördük. Tkp sen Allah bilir dinin de yoktur, komünizmin dini bile yok. Yazık sizin gibilerin çocuğun hayatını karartma.
00 Yorumlabak güzel kardeşim bende diyarbakırlıyım. bugüne kadar diyarbakırlıları bu konuda yargılyan pek olmadı. benim arkadaşım giresunlu biriyle evli şuanda ve çokta mutlular. sen mutlu olacağına inanıyorsan gerisi teferruattır
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olacağımıza inanıyoruz ama sorun benim babam adam nuh diyo peygamber demiyo
Sevgilimle 2 senelik sözleşme imzaladım.
pbs.twimg.com/media/B0VOB65CYAAKbzP.jpg:large22 Yorumla- +1 yıl
Adamsin:)
Bnde vanlıyım sevdiğim konyalı babası annesi dayıları bna karşı ama biz çok seviyoruz birbirimizi ailesi bizim ayrıldgmzı saniolar n a h ayrılırım askerlikten sonra nişannyaptırmaslarsa onu kaçırcam
08 Yorumla
Soran+1 yılşu an aynen sizin gibiyiz 21 günümüz kaldı :D
Soran+1 yılHiç bir zaman kalkıp siz şöylesiniz böylesiniz demedim ailesinin görüşüne de saygım var burada bir çok insan sen nasıl sol görüşlüsün sağ görüşlü biriyle olmaz ama arada herkesin görüşüne saygı duyunca oluyo
Soran+1 yılEvet 25-29 gözüküyo
Soran+1 yılHic bir fikrim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKürt demek pkk lı demek değildir Türkiyenin % 30 u kürt ama BDP ye oy veren % 6 7 ve % 6 7 nin de 3 ü 4 ü cahil olduğu bilmediği için veriyor bence % 50 den fazlası pkk yanlısı değil o kadar iyi insan varken önyargılardan kurtulmalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes bu gerçeği kabullense
- +1 yıl
Keşke ama bu çok zor çünkü aksi için uğraşanlar çok
- +1 yıl
s. ktir l*n Türkiye'nin %30'u kürtmüş.
- +1 yıl
Terbiye yoksunu insan sen ne diyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılVayy be güzel ülkem ne bu günleride görecekmiydik bölücü bir parti yerine hırsız bir partiye oy veren insanların olduğu ülkem nasıl bu hale geldik anlamıyorum ya gerçekten !!!
00 Yorumla SEVGILIM dıyorsun ama anlattığın kadarı ıle sız aşk degıl sıyası bır bırlıktelık kurma amacı ıcındesınız.
ALLAH AKIL FIKIR VERSIN NE DIYIM...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Birimiz kuzey birimiz guneyde diyosun.. ortada ankarada erzurumda falan bulusun
10 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl bugün ayrılmasan bigün illaki ayrılcaksin ayrı dünyaların insanlarisiniz sen kendini yakıştırabiliyosan bdpli biriyle evlenmeyi devam et ama eninde sonunda doğruyu farkediceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldiyarbakırın yerlileri çok kibar ve kültürlü insanlar oluyorlarmış. be duyduğumda çok şaşırmıştım. Yani her şey televizyondan izlediğimiz gibi değil. Orada bir olay oluyor biz burada ekran karşısında hepsini anarşist gibi görüyoruz.
00 YorumlaArkadaş nasıl bir ülkedeyiz yaw. Kardeşim bir sürü türk kürt evli ve evlilikleri de daha da sağlam. Çevrende vardır mutlaka. Ailene gelince otur açık açık konuş en doğrusu bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Uzak dur.. ailenin onay vermiyecegi bir evlilik ne kadar mutlu olabilir? Bdp ye oy veriyor diyorsun bir bile yeter. ayrica insanlar evlendikten sonra degisirler. Yazik etme kendine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi Karadenizlinin ben taaa. Git evlen, terörist malafati çekiyo canın anlaşılan. Hem molotof yapmayı da öğretir sana beraber ev yakarsınız.
212 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi geri kafalıya ne denir ki bilemedim. Neye dayanarak beni yargıladin
- +1 yıl
Biseye dayanmaya gerek yok. Devrimci kızlarının alayı kasar zaten ona şaşırmadim. Bende Karadenizliyim bizim insanımız cok farklıydı ben ona şaşırdım, utandım senin gibiler yüzünden.
Soran+1 yılBak kimden ne gördün bilmiyorum ama kimseyi aynı kefeye koyma her devrimci kaşar değil ama sana ne desem boş kalın kafan almaz belli ki aynen böyle at gözlüklerinle ilerle boş insan
- +1 yıl
Bana boş diyen mahluk evlenince görürüz seni polislere taş atarken molotof atarken.
Soran+1 yılSana ne desem boş ama asıl sizin gibiler yüzünden bu ülke bu halde
- +1 yıl
Yav he he
Soran+1 yılVe bölücü olmak için illa kürt olmaya gerek yok rabbimin bile ayrım yapmadığına sen ayrım yapıyosan benim için en büyük bölücü sensin Allah affetsin senin gibileri de ne diyim
- +1 yıl
Bdp ye oy verenler benim gözümde bölücüdür, teröristtir.
Soran+1 yılYa onlar gibi olmayanlarin günahı ne açıklasana
- +1 yıl
şu an bir günahı yok ama eninde sonunda o da o yola gelecek.
Soran+1 yılErkek arkadaşım 24 yaşında koyu bir akp li bilmem anlatabildim mi?
- +1 yıl
Sana şimdi bu dediklerimi kanıtlayamam. Ileride kendin görürsün. Ben nelerini gördüm. Müftü olup daha sonra ateist olan var. Siyasi gorus cok daha kolay degiaebilen bir olay. Siyasi görüşlerini degistiren o kadar çok insan var haberin yok heralde senin. Insallah senin dedigin gibi olur ama olmayacagina adım gibi eminim.
uzak dur kızım annenin babanın sözünden çıkma. çok pişman olursun ben naptım dersin iş işten geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir hdp li olarak sana diyeyim bende diyarbakırlıyım ve o adamla evlenme dıyorum çünkü akpliler inanılmaz yalancı
10 Yorumlabir tek bunu söyleyebilcem siyasi görüşler ilişkiyi etkiler.
00 Yorumladüşünsene düğünde molotof yakıp üstünden atladığınızı. keleşle duvara isimlerinizi kazıdığınızı. çok tatlı bence devam edin.
615 Yorumla- +1 yıl
@melek88 tabiki düğün dediğin bir kez olur onuda böyle güzel anlarla süslemek gerek
ek olarak https://www.youtube.com/watch?v=YR41eybyyPA 1:05-1:20
Soran+1 yılEğleniyonuz mu ergenler? Doğru düzgün soru sorup akıl istedim dalga geçin demedim
Soran+1 yılSizi böldüğüm için mutluyum önyargısı tavan yapmış ergenler.
Soran+1 yılTerbiyesizlesmenin anlamı var mı? He çok istiyosan adrese yollarım kalıp halinde.
- +1 yıl
Soran+1 yılBak şimdi iyi güzel cevap veriyosunuz ama bir düşünün yerimde ikinizden biride olabilirdi dimi yarın ne olacak bilmiyoruz beni bu şekilde yargilamaniz hiç hoş değil allah aşkına Eğlencek başka sorumu bulamadıniz? Burası soru sorup fikir alma sitesi değilmi sizin amacınız ne burada bilmiyorum ama ben gerçekten bir fikir almak için sordum bu soruyu ve lütfen daha fazla yazmayın.
Soran+1 yılGeyik yapmanizi anlarim da uzun süredir kafam bu konuyla karıştığı için şu an kaldıramadim.
+1 yılkarışmış ortalık sen komünistsin o akp li ailesi bdp li
018 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ve benim babam tam bir milliyetçi
- +1 yıl
değişik türler birbirinden çok zıt valla faşistler komünistleri sevmez komünistlerde onları sosyalizmde din olgusu olmaz sevgilinde din olgusu var diğerleri zaten ayrıştırıcı
- +1 yıl
böyle bir durumda fikirlere saygım vardır ama daima aynı evin içinde bulunacağım birisiyle ben geçinemezdim illa bişey çıkar eften püften
Soran+1 yılİşte bende ondan korkuyorum ben hiç bir devlet adamını desteklemedim bu güne kadar hep eşitlik istedim oda benim tam tersim tayyip delisi
- +1 yıl
yandaş olan kişilerle benimde işim olmaz hak herkese haktır herkes eşit olmalı
Soran+1 yılOooy oooy napcam bilmiyorum
- +1 yıl
ilerisi için sorun olur ya düşüncenden vazgeçicen :) ya da ondan
Soran+1 yılNe devrimden geçebiliyorum ne sevdiğimden :) bu arada çok saol önyargısız yorumun için :)
- +1 yıl
rica ederim :) saygı ortamı varsa anlaşabilirsiniz ama
Soran+1 yılSiyaset konuşmamaya çalışıyoruz bir sorun yaşamiyoruz
- +1 yıl
evet iyi olur :) nerde kendini bilmez çocuklar bir sabah öylece çekip gittiler çınladı alkışlar kör sokaklarda yankısı kime kaldı ;)
- +1 yıl
Akp li oldugu ne malum
Soran+1 yılSenin de insan olduğun kesin değil ama işte dış görünüşten insana benziyosun.
- +1 yıl
umarım anlaşırsınız güzel günler görüp motorları maviliklere sürersiniz :)
Soran+1 yılUmarım tek temennimiz mutluluk :)
- +1 yıl
genede ikilemde kalsam fikirlerimide satmazdım :)
Soran+1 yılFikirlerimi satmam zaten :)
- +1 yıl
değiştirmeye çalışamaz kimse :) kabul eden hoşgörü çerçevesinde böyle kabul eder
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Yine ön yargılar, biz D. bakırlılar bildiğiniz gibi değiliz onu söyliyim sana.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBende yapmıyorum zaten sadece babamda problem var
+1 yılFikirler bir değil ama duygular bir ayrıca kültür farklılığınız da var seviyorsan mücadele et derim ama olmayacak dua ya amin denmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevginin arasına aşkın arasına bari şu aptal siyaseti aptal zihniyetleri katmayın sonucta ozgur ınsansınız ıstedıgınıze verırsınız bunu aşkınıza enjekte etmeyın
00 Yorumla
+1 yılSoyaset ile askin ne alakasi var Akp mi evlndircek sizi. Seviyosaniz her türlü zorluk asarsiniz.
00 YorumlaÇok üzücü bir durum gerçekten. Çok karmaşık bir durum..
04 Yorumla- +1 yıl
Sende çok karışıksın yahu :) @evoler
- +1 yıl
Profilini inceledimde çözemedim :) @evoler
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ks de bir birini tanıyıp bu durumu yaşan vardı ama sonu ne oldu bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılİyi düşüneceksin. Ya aileni karşına alacaksın. ya da 30 a gelince pişman olacaksın
00 Yorumla
+1 yılBende Giresunluyum normalde Giresunlular bu kadar katı görüşlü değildir!
08 Yorumla
Soran+1 yılValla bende bir baba var yemin ediyorum adam inattan ibaret anlatamadim bir türlü çocuğun görüşünün bölücülük olmadığını
- +1 yıl
Şimdi sen komünistsin, baban aşırı milliyetçi, sevgilin akpli, sevgilinin ailesi bdpli yani bölücü tenin ediyorum babanı ben ikna edicem düğününüzde benden! Düğünden sonraki muhabbet nasıl geliş çek çok merak ettim ;)
Soran+1 yılBabami biri ikna etsin yemin ediyorum varya ihya etcem o kişiyi o kadar net :D
- +1 yıl
Bir çek karala ordan ;)
Soran+1 yılÖnce babamı ikna etcen :D
- +1 yıl
O kadar riske gircem ya karşılıksız çıkarsa!
Soran+1 yılBeraber gideriz bankaya nakit veririm parayi :)
- +1 yıl
Para çokomel bağlantısıyla çalışıyoruz biz ;)
Git ebeninkini gör beraber dağa çıkarsınız balayına
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyarbakırlılara kurban ol emi !!! Laan onlar sevdaları için canlarını verirler !!! Ölümüne BDP & HDP'liyim !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkomünist kızları işi zaten kendini kürtlere ya da pis sakallı uzun saçlı komünistlere becerttirmektir. halkların kardeşliği için yani.
10 Yorumla
+1 yılBurdaki bazı asalaklara bakma sen bacım ailenle görüştür çocuğu seviyorum de..
00 YorumlaBen ce ayrilin basta boyle durumlar oluyorsa ilerde zaten ayrilirsiniz
00 Yorumlasiz evlenin sülalenin çocukları da YSK da işe girsin tamam mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç birı Karadenizli, Bdp ye oy veren bir aileye kendi rızasıyla kız vermez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHdpye oy veriyosa zaten bölücüdürler. Benim sevgilimde kürt ve hdpli. Ama umrumda mı? Değil
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim akp ye oy veriyo ailesi bdp he benim umrumda mı? Hayır hiç değil siyaset konuşmuyorum ama babam aşırı milliyetçi ve istemiyo kafayı yicem
- +1 yıl
Kürtle bu devirde evlenilir mi hiç :-)
+1 yılbir rizeli yobaz yerine doğulu tercih ederim , bu işler bakış açısı.
00 YorumlaSiyasetin boktan birsey olduğunu tekrar anliyoruz.
Yuva kurmana hicbirsey engel olmaz,00 YorumlaDiyarbakırlı Candır mutluysanız siyasi görüşün hiç bir önemi yok
00 YorumlaBir giresunlu olarak vermiyorum seni ona :))) bizden o tarafa kız yok!
01 YorumlaAilenin onay vermediği ilişkiyi sürdürme derim. Giresun da erkek mi kalmadı?
00 Yorumlasenin durum vahimmm anlayacagın ya ailen ya manitan seç birini :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh be giresun'um ben burada sana hasret yasarken; seni kimler yaşıyor...
10 YorumlaOlabilir kardesim. hepimiz müslümaniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. ayrılın gitsin yürümez o iş
00 YorumlaÇoban salatası olmuş.
00 Yorumla
+1 yılcocugunuzda kizilderili olur mk
00 Yorumlakarıştır çorbanın altı yanmasın aman aa
09 Yorumla
Soran+1 yılKarıştırmaktan bir hal oldum
Soran+1 yılNapcam bilmiyorum ben türbanliyim diye görüşlerime bazen kızıyo ama siyaset konuşmamayi tercih ediyoruz
Soran+1 yılBen eşitlik yanlısı biriyim hiç bir siyaset adamını desteklemiyorum
Soran+1 yılKocam için görüşümden vazgeçersem devrim için verilen çabaları terk etmem lazım oda biraz zor saygı duycaz artik birbirimize :)
Soran+1 yılİnşallah saol :)
Balayına dağa gidin
bknz : cudi dağı ^^10 Yorumla
+1 yıldünyada erkek mi kalmadı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. tencere kapak evlat sana da onada bu yakışır
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem