AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
İş arar bulamaz neyse ama çalışmaktan yana yüzü olmayanla işim olmz
Ekonomi önemli ama ahlak daha önemli. Öncelikle benim bir işimin olması gerekiyor 😄
Düzgün İşi olan adamı nerde buluyorsun tiktok fenomeni olmuş herkes
olurum tabi bana istediğim ilgiyi verebilirse...
Olurum tabiki ben çalışıyorum ama para yedirmem yedirirsemde himmm boş bırakmam
Evlenmek için bir evi gecindirecek düzenli maaşın olması gerekir yoksa evlilik askıda kalir
Bazı şeyler mühimdir akıllı davranmak gerekir yani sonuç olarak çalışıyor olması önemli.
Bugün işsiz, yarın zengin..
Kim bilir..
Erkek olarak bencd olabilir ama kızlara olmayın derim
Olurum öyle bir düşüncem olmadı hiç sevdiğimin işi olur mu olmazmı diye
Olurum önemli olan sevmek, sevilmek uyuşmak, anlaşmak falan gerisi hallolur kfsdj
Kadin calismasa da olur, erkek calisip eve bakmak zorunda. Ben olurdum.
Olmam eşimin çalışması lazım yaşam standartı zor
Hep evde oturması iyi gibi çocuğa bakar yemek yapar ma arada kafa dağıtması için beraber takılırız
Ben zaten çalışsın istemem geldin kendi işimizi kuralım
Calısmayı sevmeyen bu yuzden ıs degıstıren uc bes ay calısıp bırakanlardan degılse olabılır
Neden işsiz olduğuna bağlı değişir. Çalışmaya mı ihtiyacı yok yoksa iş mi bulamıyor
Çalışmaya ihtiyacı yoksa
@Anlbey herkes çalışmak zorunda değil olurdum
Hayır. Hatta iyi bir üniversite mezunu olmasını şart koşuyorum.
O kadar zengin olsam olurdum ama ekonomi berbat
Sosyal statüsü olması lazım bu da çalışmaya bağlı oluyor genelde.
Yorumları hayretle okuyorum gerçekten. Çalışan işinde gücünde adamı sevmeyen istemeyenlerin bu yorumlarını görmek beni çok şaşırttı 🫢🤔🤔🤔🤔😶😶
Bu sorunun önemi, bir bayanın işsiz bir erkekle sevgili olup olmama durumuyla daha çok bağlayıcı oluyor. Yoksa erkeklerin çoğuna kalsa; "yok bacım ne işi gücü, nefes alsın yeter" şeklinde son bulur 🤠😉
içinde öğrenme isteği, merak duygusu ve çalışma arzusu varsa olurum. işsizlik geçicidir tembellik kalıcı
oglum bırını sevmek sevgılı olmak ıcın ıs mı onemlı be zamanla olur hersey neden ınsanlar ay ışsız bu kızmı vermem dıyor neden abı ne sacma bısey bu ya
Erkekler için problem değil bu..
muhtemelen 25 yaş altı kızlar tipi falan varsa seçer. 25'inden itibaren daha gelecek odaklı takılıyor kızlar
ben calısanla oldum evime aldım kimsesi yoktu kirasını faturasını odedim yemegini temizliğini yaptım beni arkadasıyla aldattı sen bide calışmayan versiyonunu dusun bunun
Çalışmayanda para yok çalışanda zaman yok hep bir şey yok yani ben çalışmıyan biriyle sevgili oluyorsam herkes olabilir erkeğe ev direği muamelesi yapmak toplumsal bir baskıdan başka bişey değildir.
Elini cebine atmayan kızla olur musunuz gibi bir soru bu farkı yok, tamam bu sorunun haklı olduğu konular var ama erkeklere cüzdan gözüyle bakmayın sürekli gönlünüzü hoş tutmak zorunda değiliz
Gelecek ne gösterir bilemesin veya neden işsiz bunu sorgulamak daha doğru bu soru fakir biriyle birlikte olunurmu gibi olmuş
Ben olurdum çünkü erkek olduğum için her ne olursa olsun çalışmak zorundayım diye düşünüyorum (bu arada 12 yaşımdan beri çalışıyorum)
Kim ne derse desin ilk başta sevgili olursunuz ama sonra iş ciddiye binince zengin kadın erkek ararız
Olur niye olmasın işi olan kadın daha sıkıcı hep bir tipler hep bir yorgun hep bir yılmış hiç cekilir gibi degil
Kızlar parayı ön planda tuttukları için olur görmüyorlar. Ama erkekler için bu bir sorun değil. Şans ver çocuğa elbet çalışır.
Evet olunur işsizlik ömür boyu süren bir şey değil dönemlik oluyor.
Neden olmayayım? Sanırsın bizler üst düzey CEO olduk, erkekler işsiz.
Hayır sanmıyorum çalışkan ve üretken insanları tercih ederim çalışmasa bile yaptığı bir şeyler olsun
Hayır işsizle bir işim olmaz ben o kadar okuyorum ve yoruluyorum en sonda işsiz biriyle mi olacam.
Bu soru bayanlara demi olay yıllardır sırrı çözülmedi
Yok kanka saçmalama Kessinlikle çok zengi olması lazım manyak mısın (!)
Hayir cunku iliski yurumezdi kesin! Ilk baslarda hersey harika sonrasi hep kavga
Çalışmamayı alışkanlık halini getirdiyse olmam.
Sevgi ile işin gücün ne alakası var
Ya işte istediğim aradığım hayata bakış açısı
İşinden banane işi için mi sevgili oluyoruz
herkes işsiz adayıdır
Olurum. Kariyeri beni alakadar etmez.
Olurlar gönül eglendirmek için
Evet. Önemli olan bana o işsizliği yansıtmaması 😄
Olunur ama çok zorlanırsın istediğin yapamazsın
Neden işsiz olduğuna göre değişir
Olurum benim maaşım ikimize de yeter
Eğer karakteri düzgünse olurum işte bulurum 😇😄
Hayat müşterek diyorum. Mesajımı almıştır o