Kalbinizin verdiği kararlar yüzünden pişmanlık yaşadınız mı?

Yaşadım evet. Her durumda kalbimizi dinlersek zaten çok üzülürüz , nadir dinlediğim oluyor benimde haliyle.
Nadir dinlemek. Sanirim ben bir kez dinledim. Ve hataya düştüm. Artık duymuyorum. Ama bazen zorluyor yalan degil..
Zorladığı zamanlar hata yapmaya çok müsaitiz işte. Ben hemen kendimi başka şeylere veriyorum öyle durumlarda. Üstüne düşünmüyorum.
Bende aynı. Hemen mantığım devreye giriyor. Ve yönlendiriyor. Kendini kaybetmiyorsun o an..
Aynen öyle 👌🏻
Sadece kalbimle karar almayı bırakalı yıllar oldu ama ergenlik yıllarıma dair ufak tefek keşkelerim var o kadarı da olsun diyelim
şu an en mantıklı yaslarimiz sanirim.
Kesinlikle
Keske bunu 20 li yaslarimiz da ki kendimize diyebilseydim
Ya ama o yaşlar hata yapma öğrenme yaşları büyümenin ilk adımı bence hem o saçma sapan seçimleri yapmasaydık şu anki aklımıza erişemezdik
Bazen yaptığımız hatalar hayatımıza neden olabiliyor...
Ne oldu bilmiyorum ama hepsinin yaşanması gerekiyordu mühim olan geride bırakıp yola devam etmek
Geride bırakmak en doğrusu. Sonuçta bir kes geliyoruz hayata..
Eig için teşekkür ederim ❤️
Rica ederim😊
Cevap
18Cevap
Elbette beyin ile karar almak yerine kalkıp kalp ile karar alırsan böyle olma ihtimali çok yüksek. Benim kalbim ile aldığım hiçbir karar doğru değildi ve pişman etti her biri
O pişmanlıklar değil mi zaten bizi üzen
Kesinlikle 🤷
Tabii ki çok yaşadım hem de
Belki
Hayır yaşamadım ve yaşamam da çünkü kendi kararlarımın her zaman için arkasındayım ben yani hata bile yapsam kendime kızmam her zaman için hatalarımdan dersler alırım sadece. ama kalp insanı yanılttığı için ben bu yüzden de daha çok mantık ile düşünür ve karar verirdim. yani beyin ile karar vermek kişinin her zaman yararına olur bence
Ben her konuda kalbimi dinlerim ve her zaman anı yaşarım asla sonunu düşünmem. Verdiğim kararlar kısa vadede beni pişman etmedi bu zamana kadar ama uzun vadede içten içe keşke şunu da şöyle yapmasaydım be dediklerim oldu.
"Kalbinden gelen o seslerde kaç gece uykusuzdum" diye bir söz duymuştum aynı şey ben bazı kimseleri düşünürken de kendi kalbimi dinlediğim için ve o bayağı insanlara güvendiğim için de çok pişmanım.
Evet en son 2 ay önce yaptığım şeyin pişmanlığını hâlâ yaşıyorum.
Geçmiş olsun. Geçer. Kalp bu. Zamansız kararlar alıyor..
Belki de başka türlü kararlar versek ondanda memnun olmayadabilirdik. Hayat böyle işte, anlık seçimlerimiz sonrasında bizi pişman edebiliyor... lakin daha kötüsü de olabilirdi
Kalbim karar vermedi hiç. Verseydi belki mutlu olurdum. Hep aklımla hareket etmek beni üzdü aynı zamanda yordu
benim her kararımı beynim ve kalbim veriyor resmen ben kendi kararımı yaparsam illa bir şey olcakmış gibi hissettiğim için beynime yön veriyorum düşsem 1 2 kere hataya düşmüşümdür
Kalbini dinlememten korkuyorsun bir nevi
Evet çok, hem de çok fazla. Duygular yaşamda insanı ayakta tutmuyor kesinlikle.
Olmuştur illaki ama fazla takıldığım bir konu değil
Kalbimi erken verdiğim için ayrı, verdiğim geç kararlar için ayrı pişmanlıklar yaşadım evet. Ama insan hata yaparak tecrübe kazanır :) Bunlarin da üstesinden gelmeye çalışıyorum.
Bence her zaman aklınla almak lazım kararlarını
Kesinlikle. Kalp hep hata yapiyor
Şekerim kalp 💔 karar da mı veriyormuş 🙃
Hshsh evet şekerim. Sen kalbinin yerini unutmussun😅😅
Solda bir yerde takılıyor öyle 🤪
Bshdhhd kan pompalamak ile yetiniyor demek😂😂
Kardiyologlara danışmak lazım
Mantikli. Hemen yarına randevu al..
Kalbim olmadığı için no probleem mantığım her yerde devrede
Kalbim temiz kararlar alıyor ama etrafım kirli olduğu için zarar gorüyorum
Yasayip yasamama konusunda tam karar veremedim henuz 🤗
Ben beynimle aldığım kararlardan da pişman oluyorum