Okulda sevdiğim kıza nasıl açılırım?

Bizim okulda sabahçı ve öğlenci sistemi var. Kız öğlenciydi bende sabahçı. En yakın arkadışım öğlenciydi ve onun sınıfında sınavlar hakkında konuşurken kızda muhabbete dahil oldu ve o anda onu görür görmez ilk bakışta aşık oldum.

Arkadasım ve kızla sınav hakkında konuştuk ve sohbet orada bitti. Sohbetin üstünden 2 veya 3 gün geçmişti ve okuldan çıkarken koridor da arkadışımla sınavlar hakkında konuşuyorduk ve kızda yanıma geldi sohbete dahil falan oldu sonra 2 dakika konuştuktan sonra zil çaldığı için dağıldık. O sohbetten sonra hiç konuşmadık ama ne zaman birbirimizi görsek bana gülümsüyordu.

1. dönem bitmişti ve 2. dönem başlamıştı ve tenefüste o kızı görmüştüm ve yanına gittim, tenefüs boyunca koridorda dolaşarak konuştuk ve derslerde başarılı olduğu için sabahçı olmuştu. Sonra her zaman benim arkaşlarımla sohbet ettiğimiz bölgeden arkadaşlarıyla geçiyordu ve her geçtiğinde bana bakıp gülümsüyor. Zamanla kız benim tarzımda giyinmeye başladı ve artık bence ona açılmanın ve onu sevdiğimi söylememin zamanı geldi gibi geliyor ama daha önce hiç sevgilim olmadı ve ne zaman açılmaya karar versem kızın arkadaşları yanında olduğu için vazgeçiyorum. Kıza nasıl açılırım tavsiye verir misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Kız benim instamı istemişti, ben okulda değilken sınıfımın kapısına bakıp ben varmıyım diye bakmıştı ama olmadı instagram üzerinden yazdın ama reddedildim, yinede hepinize teşekkür ederim.
Okulda sevdiğim kıza nasıl açılırım?