Kizlaar acill bekleniyorsunuz?

Merhaba kizlar , ben uzun zamandan beri arada birisi ile konuşuyorum. Ama öyle aramızda flört ya da duygusal bir şey olmadı. Su an bir sevgilsi olduğunu düşünüyorum, yani twitterdan bir kiza kraliçem vs diyo, yine o kizi etiketleyip kralicem durum yedi vs diyo. Anlayacağınız birbirimize karşı duygusal bir seyimiz yok. Daha once de baska biri sevgiliyken çocuk bana bazen her gün yaziyo yazdıktan sonra engel atiyo yazacağı zaman engelin aciyo yine kaldiriyo bazen uzun süre ortadan kayboluyor. Ben yazınca bazen cevap yaziyo bazen görüldü atıp bırakıyor. Bazen de engel atıyor. Geçen aylarda yine yazdım cevap verdi, üç beş konuştuk ama hep ben yazdım. Bana en son dedi ki seni baska biri ile karşımda olmani istiyorum izlemek istiyorum, sahte hesap acip baska birini bulup grup kuralım, onunla konuş. Şu an yok oldu yine. Mesela birkaç akşam önce instagramdan yazdım mesajımı açmadı sonra yarım saat sonra mesajımı iptal ettim. Ondan sonra instaya girdi sorun yoktu ama sabah kalkinca kalkinca bana instadan engel attığını gördüm, sonra da mesajıma görüldü attı? Benden en son ne istedi biliyor musunuz seni baska birine h... allettiricem, twitterdan sahte hesap ac baska birini kul, ordan grup kuralim. Neden bana böyle davranıyor ve engel atmasının amacı neee?
Kizlaar acill bekleniyorsunuz?