Güncellemeler
+1 yıl
Onla çok konuştum bu konuyu evli olsak zaten gitmem seninle olurum diyor bundan ötürü kavga edince artık kimseyle gorusmeyecegim diyor ben ona görüşme demiyorum ki ben ona benimle de ilgilen diyorum
Beş senelik bir ilişkim var. Kendimi yalniz hissediyorum. Arkadaşlarıyla sürekli buluşuyor işten gelince beni de bir tek geceleri uyurken yatmadan arıyor. Ben akşama kadar onu bekliyorum bı ilgi özel alaka yok. Giderken soruyor gidebilir miyim diyor ama hayır demeyecegimi biliyor insanlar çok abarttigimi söylüyorlar zaten bir kere yatarken arıyor ne istiyorsun daha diye. Ama bana gerçekten az geliyor yani ben özlüyorum acaba hiç ozlemiyor mu beni yani gün içinde çalışırken den bahsetmiyorum genel olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Madem sana az geliyor yetmiyor sevgilinle konuş bunu. Yani hem git diyip hem yalnız kaldım demen acayip.
Tmmda gitme deyince buseferde trip atıyor bana evde oluyor ama yazayim arayayım yok mecburen gitsin ozaman diyorum yani
Bunun çözümü mecburen gitsin o zaman demek değil ki alırsın karşına konuşursun. Olmuyor mu ayrılırsın. Sen ilişkin varken yalnız hissedeceksen o ilişki niye var ki? Amaç ne yani? Varlığı belli olmayan olmasa da olur kardeşim.
Haklısın galiba abartmıyorum demi ilgi konusunda
Hayır abartmıyorsun. Seninki her dk bana yazsın başka bir hayatı olmasın arzusu değil ki. Bir sevgilin varsa önceliği sen olmalısın sevgili olmanın olayı bu zaten. İki insanın birbirini mutlu etmesi. Sen yalnız hissediyorsan sevgili olmanın mantığı olmuyor.
Süre uzayınca insanda sıkılıyor. Hep aynı konuşmalar sarkıyor artık.
Yani normal mi bu şekil olması peki ben niye sikilmiyorum
Çalışıyor musun
Hayır başlamadım daha
İşte o yüzden onun açısından da göremiyorsun. İşi yorucu bir insan eve geldi, yemek yedi vs derken çok az bir zamanı kalıyor. Dışarı çıkıp arkadaşlarıyla iki sohbet etmesi ne bileyim oyun oynaması normal bir şey. Evde dursa sadece seninle konuşsa, hayatı ev ve işten ibaret olacak sadece.
Bende işten geldim mi elime telefon alıp konuşasım gelmiyor kimseyle açıkçası. Çünkü kendimize de zaman ayırmalıyız. Bir özel alanımız olmalı.
Tabi ki
6 aylık ilişkimin 5 yıllık versiyonu.. Senden sıkılmış veya artık seni gözden çıkarmış..
Benden sikildiysa ayrılsın hep diyorum ona yok onada yok gözden cikardiysa niye giderken izin aliyor
Böyle hissediyorsan bence baştan bitir en insan sevdiği kişi varlığını hissetmeli
Hissedemiyorum yok gibi varla yok arası
Bence bitir daha iyi bir ilişki kurabilirsin hayatı saçmalıklarla harcama
Hiç arkadaşın yok mu? Sevgilinin dışında eğlenceli vakit geçirebileceğin insanlar olsun hayatında.
Yok kimsem
Sevgilinin sana boş zamanında yazmadı değil zaman yaratması gerekiyor
Yazıyor ona da tamam sürekli ama geç yazıyor yani ben okadar ilgisizimki anlatamam
En ufak bi ilgi gösterene gidecek gibi bir tarzın var hata yaoma
Hayır beş sene boyunca yapmadım bugün mü yapicam
Ben soyliyim yani gerçekten yaş takıntın olmayacağını bilsem ben yapicam yapmam diyorsan da tamam o zaman ne diyim
Konustunmu onla
Evet