Biriyle deneme asamasindayken baska bir kizla yataktan bahsetmek veya oyundan kiz tavlamak bunu yapan var mı ?

3 yildir ciddi bir iliskim var. bi ara ayrilik oldu. Ben terk etmistim ( sebebi cok uzun olur) Tekrar konusmaya basladik denemeye yani. O zmn sevgili dgldik ama onun yoluna gidiyoduk. Beni her gun ariyodu, goruntulu ariyodu, iltifat ediyo benimle konusurken, annesiyle de konusturmustu. Simdi ogrendim ki denemeye basladigimiz konustugumuz zmnlar dicordda kizlari sese cagiriyodu oyuna, bunu gectim bi kizla chatte sakalasiyodu iste : yatak odana gelirim boyle bir delikanliyim bunu yazdi kiza. Butun ss ler var bende.
Sonra ayni kizla sakalasiyodu kiz bir sey dedi benimki de ona dedi ki : seni karim yaparim. Sonra bu kiz benimkini chatte sordu nerde diye bi arkadas da ona cevap verdi oyunda diye kizlarladan sira gelmiyo dedi. Sonra kiz guldu dedi ki : gecen macta kiz tavliyodu ya resmen dedi ( benimki icin )
Sonra bu kiz dedi ki iste ( benimki icin) seni alacam vs..
benimki de dedi ki ; sese gel, çen beni mi alacan?
Bunlari attim Şu an sevgilime. Yok iste ne tavlamasi. O zmn seninle oyle konusmuyoduk o zmnlar seni surekli dusundugum zmnlar degil di vs vs vs bitecekse bitsin.
Bu saatten sonra bitse koyacagini sanma vs vs.
Siz saka amacli kizlarla yatak matak dan bahsediyo musunuz? Biriyle deneme asamasindayken elin kizlarini tavliyo musunuz? Madem o zmnalr beni istemiyodu ne diye ariyodu soruyodu goruntulu ariyodu iltifat ediyodu? Şöyle oldu cerenle de konusurum baska kizlarla da konusurum. Bu baska aciklamasi yok

Güncellemeler
+1 yıl
Ozet gecemezdim detayli anlatmasaydim durum anlasilmayacakti.
Güncellemeler
+1 yıl
Aa
Biriyle deneme asamasindayken baska bir kizla yataktan bahsetmek veya oyundan kiz tavlamak bunu yapan var mı ?