Ben 4 tane kızı aşık ettim kendime sonra da aşık rolü yaptım istediğimi alınca da kapıyı gösterdim
2 ay
Şu ana kadar kaç tane kızı aşık rolü yapıp kullandınız beyler?

Ben 4 tane kızı aşık ettim kendime sonra da aşık rolü yaptım istediğimi alınca da kapıyı gösterdim
Sadece 4 tane kızı mı? Sen de erkek misin be? Ben bugüne kadar 20 tane erkeği parmağıma doladım hepsi ile sevgili rolü yapıp paralarını elinden aldım. Beş kuruşsuz bıraktım onları hepsinin duygularıyla oynayıp köpek gibi süründürdüm.
Boş yere para yedirmez hicbir erkek o yüzden sallama
Işte senin gibi keriz erkekler yediriyor parasını boş yere
Seks için yediririz ama o para bitmez
Sadece şeyimi yalattım zevk aldım. Sizin gibi keriz erkeklere sigtirtmeyiz kendimizi, sadece şeyimizi yalatırız😉
Aynen cahil biz bir şey bilmiyoruz sanki
Kim cahil konusunda tartışmaya girme istersen kaybeden sen olursun
Böyle olmanı gerektirecek bir olay yaşamış olmalısın. Hayat senin hayatın ama fikrimi söylemek istiyorum yapma bence böyle. Kalp acısı zordur belki de yaşadın biliyorsun. Umarım gerçekten sevebileceğin biri çıkar karşına ve bu yollara başvurmazsın
Kızlar adam gibi adam sevmiyor zaten
Hiç bir kadın seviyormuş gibi sevilmez bir adam akıllı biri ise kaç tane kadın olursa olsun hissettirmez hepsini de sevebilir de nadir bu tip kisiler
Valla kadınlar aşık olunca mala bağlıyor
Bazı erkekler dedim bu dediğimi yapan bu sitede yoktur varsa da 2 kişiyi geçmez
Reelde çok var ama
Reelde de çok yok emin ol reelde başka erkeklere hava atanların eşleri habersiz neler yaşıyor hak ediyor bu tarz da kişiler acimiyorum
Karıları aldatıyor mu yani adamları
Eee yaparsan artist gibi öyle onlarda aldatır mustehak öyle kisilere
Cevap
2Cevap
Yhaaa tam bı errrrrkiksinnnn. Umarım gelecekteki karın senin gibilere denk gelmiştir ve gelecekteki kızın senin gibilere denk gelir :)
Bana niye kızıyorsun ki hemcinsinde akıl beyin yoksa bu sadece bizim suçumuz mu?
Kabul et büyük bı o * rrrruspu evladisin.
Laflarına dikkat et reelde olsa kız mız demem belanı xsikerim
Sizde beyin yoksa biz napalim sizde kullandırmayın kendinizi
Realde olsa bende erkek demem senin o g * tünü öyle bir s * kerim ki genişlemekten artık 5 tane takma v * ibdatör sokarsın. Seni ciddiye aldığımı düşünme ha sen sadece yaptığın p * çlik, karaktersizlik ile hava atan beyni gelişmemiştir birisin ben tüm şeref yoksunlarına karşı böyleyim.
Hahaaa sende adam gibi adamını efendisini bul o zaman eğer kaldıysa tabi. Zamanında bize de ezik pısırık dediler lisedeyken sırf efendiyiz diye ama şımdı 22 23 yaşına geldim 19 yaşından beri düzenli olarak kızlara yalan söylüyorum
Çok acıklı... Ne büyük başarı hikayesi... KDKSKLDKSLCJSLJDLAJDLSJLXKSLD
Kadınları tavlamak da bir yetenek ve başarı meselesi
Ama en ucuz başarıyı seçmekte bir ge * rizekalilik meselesi.
Yav sanane ya en azından kızlar bana bakmıyor efendi erkekleri sevmiyorlar hüü diye ağlayan erkeklerden değilim
İçin gidiyor halbu ki benim gibi erkeklere
Kötü adam çekiciliği diye bir şey var
Hayır şuanda benimle s*KS bile konuşmaya çekinen, beni üzmeye kıyamayan, başarılı, zeki, medeni, oturmasını kalkmasını bilen erkekle konuşuyorum ve aslada o çocuğun peşini bırakmaya niyetim yok.
Ve kötü adam değil çünkü kötü kişilerde adam değil erkekliğin e si bile yoktur bana göre.
hiç yapmadım yapmamda
aferin
Saol:)😎
Aferim sizeee
Napalım canımız şerefsiz olmak istiyor sizde zaten pek şerefli tiplere tutulmuyorsunuz zaten sjjsjs
Sen kendine bak utanmaz
Utanmam niye utanıyım😂😂
Acınası...
En İyi Cevap