Eş ya da sevgili olarak Rahat davranabildiğiniz, herşeyi konuşup paylaşabildiğiniz birini mi yoksa seviyeli olup sadece sohbet edebildiğiniz birini mi tercih ederdiniz? 

Pardon ama seviyeli sohbet ne işe yarıyor? Bize ne faydası oluyor? Belli bir noktadan sonra, o seviyeli sohbet tıkanır, çıkmaza girer ve sıkar...
Soru sahibi beğenmeye bile tenezzül etmemiş : ))
Bak ya. Sabah sabah benimle nasıl da uğraşıyor. Sen git sahurunu yapsana kardeşim 😂😂😂😂
Yaptım sahurumu yaktım sigaramı da, yalan mı söylemişim : ))
Rahat davranabildiğim saygı ve sevgi eksik olmayacak eş tercih ederdim.. Seviyeli sohbet ettiğim insanla bir yere kadar bir şeyler paylaşılır.. Ama eş çok farklı..
Cevap
18Cevap
Rahat ve herşeyi paylaşabileceğim birini seçerdim. Yeri gelince çocuklaştığım yeri gelince omzunda ağladığım...
Her şeyi konuşup da seviyeli olabiliriz bence.. Çok da rahat davranmamalı.. :))
Sevgili ya da eş
Görseldeki söz fevkalade güzel.
Yanında rahat olabileceğim, şeffaf olabileceğim erkek hayalimdeki erkektir, kendim olmaktan çekince duymayacağım, yanında huzur ve güven içinde hissedeceğim erkek doğru erkektir, içimdeki kız çocuğunu öldüren erkek benden asla kadınlık beklemesin, korkularıma saygı duyan , beni sadece ben olduğum için, olduğum hal üzere seven, bende ki beni bana sevdiren erkek doğru değil, en doğru erkektir
Rahat olunmalı her şey paylaşılmalı, konuşulmalı ama gevşek davranılmamalı çünkü gevşekliğin olduğu yerde saygı kalmıyor.
Hah işte aradığımız tam da bu aslında.
Her manada ''bir'' olabildiğim birini tercih ederim.
Saygıyı esas almak mesafeli olmayı gerektirmez. Yaşamın kendisini paylaştığım insan her manada rahat olabilmeli yanımda.
Sevgiliyken seviyeli olmasından yanayım ama eş olunca durumlar daha farklı olur
Es sevgili ve sohbet edebilecegim uc kisi olsa daha iyi olmazmi giz 😁
Öyle birini bulursan hiç durma. Bas nikahı. Çünkü nesilleri tükenmek üzere.
Ben niye ariyorum onlar beni bulsun benimde neslim tukenmek uzere 😁
Ah genetik ah. 🤣
2 secenek var. Ya seks ya da kendini ifade eden bir kadın.
Net ! 😊
Yanımda sohbet ettiğim insanlar var. Bana halden anlayan bir ruh lazım. İlki tercihim olurdu ‽
Sevmek muhabbet ile başlar. Önce seversin, sonra sevilirsin ve ardından ruh ve beden olarak birleşirsin.
Tamamlamak isterim ve tamamlamak🙂
Sevgili tercih ederdim tabi ki de zaten insanların amacı bence budur yani hayatı boyunca mutlu yaşayacağı birini bulabilmek.
İlk yorum. Ne ise yariyorsa bende yazayim dedim
Ben es tercih ediyorum. Paket olsun lutfen.
Soruya cevap gelmemiş ama :)
Rahat olamadıktan sonra birşeyler paylaşmayacağım birinin hayatında olmam hayatımda da tutmam. ( Vıcık vıcık tavırlar hariç)
ben adam akıllı muhabbeti olan bel altı konuşmayan insanı severim ama gelgörki millet cıvıklaşıp laçkalaşmış
Herşeyi rahatlıkla konuşup paylaşabilmem lazım.
Asgari müşterek olması elzemdir.
Yine de saygı esastır.
Saygı iki tarafta da olmalı üstadım size katılıyorum.
Rahat olduğum herşeyi paylasabildiğim biriyle olmak isterim
Orantılı olmalı ve dürüst olunmalı.
Sevgi ve saygı daim kalmalı
Yanında rahat olduğumve istediğim gibi takılabildiğim birini isterim
En İyi Cevap