Merhabalar. Diyelim bir kız var. Ama sevgili değiliz. Sadece bana bir şey soruyor ödevle okulla ilgili falan. Güzel de kız. Onu etkileme çalışıyorum. Yani onun gözünde güzel gözükmek istiyorum. Ona örneğin; Tamam canım, iyi geceler canım desem mesajın içinde yanlış anlaşılır mıyım? Mesela bana teşekkür etti. Kalp emojisi bıraktım mesajına o da bana bıraktı. Canım desem yanlış anlaşılır mıyım acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Tabii ki her zaman demem de sadece mesajın içinde bir kere derim. Örneğin; Tamam canım anladım, yarın görüşürüz. İyi geceler gibi.
Kızlar teorikte biz kibar erkek seviyoruz zırvalıkları yapsa da asla kibar bi erkeğe asık olup gerçekten sevmiyorlar. Umursamaz, arada bırakan, hislerini belli etmeyen, belirsiz, bi gün iyi bi gün kötü davranan erkeklere bağlanır ve asık olur
Zaten amacım çok uzun bir şey değil. Az da olsa yeter. Başlangıç olsun yani. Yeter ki sevgili olmasak da bana şu anki verdiği değerden ve sohbetten bir tık üstünde olmak istiyorum.
Sen bunu açık bi şekilde açınca kızda bi ilerleme görmeyeceksin aksinde olumsuzsa kendini geri çeker değer vermesini istiyorsan onla daha çok şey paylaşman gerekir Şu an 1 aydır konusuyosanız 6 ay sonra sana daha çok değer verir. Yanı zaman lazım
zaten bı tık üstünü istediğin için zor olmayacak çünkü istediğin değeri alırsın ama ya çok sevdiği arkadaşı olarak ya da uzun zamandır konuştuğu biri olarak. Bence üstüne düşmemen kafasını karıştırman dengesiz davranman en iyisi
valla ben sana dediğim gibi böyle yakın yakın konuşan erkeklerden arkadaşı bile olsa kızlar nefret eder ki tanışalı daha çok olmamış seni yılısık olarak görür o yüzden bence bisey yapma ama senin çok yapasın var yap gör gununu
Kibar biriis mi? Kanka sen bu kafa yapısıyla olsan olsan kızın yakın arkadaşı olursun sana taktik veremem önce kafa yapını değiştir mağaradan yeni çıkmış bir adam kadar vahşi olmalısın kimse kibar erkeğe düşmez
Kanka zaten hemen sevgili yapmak istemiyorum. Başlangıç olsun, sohbeti ilerletelim. Sonrasına bakarız zaten. Amacım ilerletmek. Hani dedim ya yakın arkadaşı olursun diye olurum isterim. Sonrasına bakarız zaten.
Sen beni anlamamakta ısrar ediyorsun. Bir kız arkadaşım yok ve olsun istiyorum. Daha yakından anlamak istiyorum. Sevgiliyi zaten yaparım şu anda yapmam o kızla da yaparsam uzun ve ciddi bir ilişkim olmaz. Bunu anlatmayı çalışıyorum. Amacım sohbeti ilerletmek, samimi olmaya çalışmak.
Kız ve erkek yakın arkadaş olamaz bunu bilmiyor musun peki olsan olsan kızın uydusu olursun ha dersin ki sadece arkadaş olayım o ayrı bu olabilir ama böyle kızla çok yakın olayım vs bunlar bana göre yanlış ama saygı duyarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aksine bana bu kelime aşırı itici gelir hiç gerek yok normal yaz
O zaman nasıl sohbeti ilerletebilirim? Onun gözünde kibar, güzel birisi olmak istiyorum. 1 Haftadır zaten normal yazıyorum hiçbir şey de olmuyor.
Kızlar teorikte biz kibar erkek seviyoruz zırvalıkları yapsa da asla kibar bi erkeğe asık olup gerçekten sevmiyorlar. Umursamaz, arada bırakan, hislerini belli etmeyen, belirsiz, bi gün iyi bi gün kötü davranan erkeklere bağlanır ve asık olur
o yüzden bi kaç gün yazma onda soğuk duş etkisi yarat ya da yaz yardımcı ol ama kısa ve umursamaz cevaplarla
Zaten amacım çok uzun bir şey değil. Az da olsa yeter. Başlangıç olsun yani. Yeter ki sevgili olmasak da bana şu anki verdiği değerden ve sohbetten bir tık üstünde olmak istiyorum.
Lan bi kızın bunları yazdığını görmek çok garip😂
Sen bunu açık bi şekilde açınca kızda bi ilerleme görmeyeceksin aksinde olumsuzsa kendini geri çeker değer vermesini istiyorsan onla daha çok şey paylaşman gerekir Şu an 1 aydır konusuyosanız 6 ay sonra sana daha çok değer verir. Yanı zaman lazım
O zaman işim daha zor olmaz mı
@vatikanmüftüüsü valla doğruları yazıyorum ben
zaten bı tık üstünü istediğin için zor olmayacak çünkü istediğin değeri alırsın ama ya çok sevdiği arkadaşı olarak ya da uzun zamandır konuştuğu biri olarak. Bence üstüne düşmemen kafasını karıştırman dengesiz davranman en iyisi
Ya zaten amacım sevgili yapmak değil ki. Arkadaşı olmak, onunla samimi olmak istiyorum.
O zaman. Zaman geçir sadece. Ekstra canım su bu felan deme çok itici gelir
Tamam da önce mesajla bir şeyler yapmak istiyorum zaten sonradan yüz yüze çok kolay olur. Ne yapmam gerekir?
valla ben sana dediğim gibi böyle yakın yakın konuşan erkeklerden arkadaşı bile olsa kızlar nefret eder ki tanışalı daha çok olmamış seni yılısık olarak görür o yüzden bence bisey yapma ama senin çok yapasın var yap gör gununu
Zaten bir kere diyeceğim. Daha demem. Her zaman dersem yılışık olurum zaten.
O zaman de sen bilirsin knk
En kötü ne olabilir? Veya canım yerime ne denilir? Gerçekten kafam çok karışık ya.
Ne gerek var böyle şeylere kızlar birbirine canım der
Yine de sohbeti bir tık ilerletmek istiyorum. Dersem yanlış mı anlaşılırım?
Bunu demeden yapman lazım dersen ters teper ama konuşmayı uzatmaya çalış fakat soru sorarak değil
Bana taktik falan verebilir misin? Şu anda ödevini yapmakta yardımcı oluyorum da nasıl sohbeti ilerletebilirim?
1 Haftadır böyle ilerliyorum. Artık az da olsa bir sohbet ilerletmesi yapmam gerekiyor.
Kibar biriis mi? Kanka sen bu kafa yapısıyla olsan olsan kızın yakın arkadaşı olursun sana taktik veremem önce kafa yapını değiştir mağaradan yeni çıkmış bir adam kadar vahşi olmalısın kimse kibar erkeğe düşmez
Kanka zaten hemen sevgili yapmak istemiyorum. Başlangıç olsun, sohbeti ilerletelim. Sonrasına bakarız zaten. Amacım ilerletmek. Hani dedim ya yakın arkadaşı olursun diye olurum isterim. Sonrasına bakarız zaten.
Olurum isterim mi? Kadınlarla çiftleşmek için kaplanlarla güreşen ataların senin şu halini görse ne düşünür acaba fkkalala
Sen beni anlamamakta ısrar ediyorsun. Bir kız arkadaşım yok ve olsun istiyorum. Daha yakından anlamak istiyorum. Sevgiliyi zaten yaparım şu anda yapmam o kızla da yaparsam uzun ve ciddi bir ilişkim olmaz. Bunu anlatmayı çalışıyorum. Amacım sohbeti ilerletmek, samimi olmaya çalışmak.
Kız ve erkek yakın arkadaş olamaz bunu bilmiyor musun peki olsan olsan kızın uydusu olursun ha dersin ki sadece arkadaş olayım o ayrı bu olabilir ama böyle kızla çok yakın olayım vs bunlar bana göre yanlış ama saygı duyarım
Mesela bir çıkarın olmadan kıza yardım ediyorsun bu da uyduca bir davranış
Ona en değerli şeyini veriyorsun, zamanını.. ve ondan arkadaşlık dilenecek haldesin bunları gör lütfen
Yok.
Anladım. Aslında kişiden kişiye göre de değişebilir. Peki diyelim yanlış anladı ne demeliyim?
Ağız alışkanlığı
Ters teper diye korkuyorum. Sohbeti iletletmenin başka bir yolu yok mudur acaba?
Ne seni tanırım ne onu. Her kişi farklıdır dolayısıyla her kişiyle iletişim taktiği farklıdır
Haklısın. Biraz da sinirli birisi. Aslında çok değil de. Yine de çok kararsızım.