Şöyle biri bana görücü olarak geldi, çocuk 6 yıl yurtdışında yaşamış ve üniversiteyi orada okumuş, iyi bi diploması var, evi var Arabası var ama görücü usulü evlilik yapmak istiyor, aklımı kurcalıyor bu durum acaba çocuğun karakteri mi çok kötü ilişkileri bu yüzden mi evliliğe gitmedi, ve henüz 27 yaşında,
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Görmüş bazı ortamları. Çekilmiş sakin bir hayat için güvenilir bir evlilik tercih ediyor. Referans Her şeydir ))
Günümüz görücü usullerinde iki tarafta gecmise sünger cekip mutedeyyin gecinerek kendine yeni hayatında yeni bir insan gibi gosteterek veyahut bu yeni hayatında gecmisinden arınarak bir hayat surdurmeyi seciyorlar. Bu sebeple olabilir
Kadınlardan çok yara almıştır sarmaya çalışıyordur
Hayatta kendi kararlarını alamıyan ezik bir tip olabilir. Başka bir şey de olabilir tabi
Büyük kırgınlığı vardır
Bende öyle düşündüm , şimdi bide şey düşünüyorum belki yeni biten bi ilişkisi var ve ani bi kararle intikam almak istercesine evlenmek istiyor olabilir mi?
Olabilir de olmaya bilirde
Görücü usulüyle evlenme bence. Çok çağ dışı.
Ya şimdi daha karar veremedim korkuyorum çünkü, ama şöyle söyleyeyim çok travmatik bir ilişkim oldu biriyle sevgili olmaya gücüm yok
Evlenme bence. Bulursun gençsin. Sana önerim destek al bence evlensen bile mutlu olamayabilirsin...
Ailesinin hata yapmayacağını düşünüyor
Ama herşeyi tamda ailesine bırakmadı, önce görüştük sonra geldi ailesi
Bu görücu usulu değil. Sorun hatalı.
Hayır görücü usulü şimdi hikaye şöyle başladı, bunun annesi bi arkadaşına demiş oğluma kız arıyoruz diye, annesinin arkadaşı bizim aile dostumuz işte beni önermiş ve resmimi göstermiş beğenmiş beni, haber verdiler bize ama ailesi gelmeden önce çocuk beni görmek istemiş ve çalıştığım yere geldi
Ama herşeyi tamda ailesine bırakmadı, önce görüştük sonra geldi ailesi
...
İyi sahurlar
Günümüz kızlarıyla takılmaktan sıkılmıştır
Bu işlerden anlamıyordur.
Kızlara güveni kalmamıştır
Peki bu durumda biz evlenirsek bizim ilişkimize yansır mı sence
Sanmam yansıyacağını
Knk istemiyorsan ben alim 😀
Hahaha
Valla başka turlu olmayacak bu ekonomi ile
Sen beğendinmi çocuğu
İyi düşünmek lazım
Belki çekingendir.
O kadar yurtdışında yaşamış ama
Ya olsun. Ortam şartlar ayrıdır. Özel jir durum var şu an. Adam kendini ifade edemiyordur. senin yaş kaç? Eğitim durumun nedir?
24 yaşındayım üni mezunuyum, şu an farklı bi işte çalışıyorum
Kendi cevrenden ve uzun süre konusup tanıyabilecegin bir erkekle evlenmeni isterim. Görucü belki iyi birisi ama sende şüphe uyandırıyor.