Daha 3 aylık evliyiz eşim annesinin sözünü dinleyip yuvamda huzursuzluk çıkartıyor her izninde 101 e gidiyor trip atınca bana kızıyor bu erkekler neden böyle?
2 ay
Bıktım artık bu ne böyle?

Daha 3 aylık evliyiz eşim annesinin sözünü dinleyip yuvamda huzursuzluk çıkartıyor her izninde 101 e gidiyor trip atınca bana kızıyor bu erkekler neden böyle?
Öbür tarafta Memati trolleyecek o yüzden buradan yazayım. İzin gününde seninle vakit geçirmeyip arkadaşlarıyla dışarı çıkması ya da annesinin sözünden çıkmaması büyük sıkıntı. Ben hayatta öyle şeyler yapmazdım. Anne sözüyle huzursuzluk çıkarmak gibi. İzin günlerimde eşimle geçirirdim. Arkadaşlarımla görüşmek istiyorsam da akşama kadar eşimle kalan 2-3 saatte de arkadaşlarımla vakit geçirirdim. Ya da tam tersi sabah arkadaşlarımla, sonrasında da eşimle vakit geçirirdim
Evet ama o benle geçiremiyo
Çalışmıyorum
TV televizyon
Cevap
7Cevap
Her erkek böyle değil ki. Evlenmeden önce normal hayatında neler yaptığını, nasıl vaktini geçirdiğini keske iyi görseydiniz...
Evlenmeden önce böyle değildi
Ne erkekler var ya, kaç sene sevgili kaldınız. Nasıl değişebilir birden hayret.
2 sene
Konusarak anlatarak, ona ihtiyacın oldugunu beraber zaman geçirmek istediğini söyleyerek kafasının içine sokacaksın.. Allah yardımcın olsun
Amin allah razı olsun
Tüm erkekler böyle değil senin kocan yol yordam bilmiyor benim eşim olsa şimdi başını okşar o tv izlerken onu seyrederdim aşk ile... 💔
Ana kuzsu biri aldıysan bu sorun senin. Genelleme yapma.
Haklısın
erkekler böyle değil. Senin eşin biraz tuhaf
Maalesef
Aptalak işte
Neden evlendin. Bu işler bu denli karar alması kolay şeyler mi?
Evlenmeden önce böylendeğildi
Ama bu günümüz ilişkilerinde de olan bir aldatma, kandırma şekli. Acaba görücü usulü gibi mi oldu veya pek ilişki deneyimin yoktu da farkına varamadın mı? Çoğunlukla her zaman ilk zamanlar farklı olur. Gerçekten samimi ve sana yakın birini bulmak her zaman güçtür. Başlanıgçta seni çok iyi hissettiren o his veya görünürdeki mükemmel karakter seni yanıtmamalı
Kendimiz tanıştık
Çıktığı mağaraya geri sok.
Keşke geri girse
Sokarsan girer bacım her şey senin elinde
Sokuyorum geri çıkıyo😂
Hayır cidden anasının dibinden ayrılmayan eş korkunç bir olay. Büyüsün artık şu ana da oğlunu salsın yani.
Aman şu zihniyetten bıktım ya annesiyle konuşmayınca hiç bir derdimiz yok rabbim görüyo hiç bir zaman benim suçum olmadı
Anası salacak önce onu. Bunlar anlamıyor bir birey olduklarını. Hala annesini emdikleri dönemdeler.
Annesi salmıyo ay bi görsen çocuk gibi oğluna trip atıyo bir gün aramasa görsen kafayı yersin
Hasta ruhlu bu kadınlar, biri şunlara kocalarının ayrı oğullarının ayrı olması gerektiğini hatırlatmalı.
Ulan madem bırakamıcan niye evlendiriyon ya.
Sorma Canım vallahi
Tahmin edebiliyorum çaresizliğini, kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Oturup konuşun düzgün bir şekilde...
Anlamıyor ki
Ama öyle de olmaz gitmez ki. Bir şekilde düzeltmesi gerekmiyor mu?
O düzeltmiyor ben surat asıyormuşum trip atıyormuşum hak ediyorsun
E kadının surat asıp trip atması güzel değil belki ama bu durumda da gayet doğal yani haklısınız... Ama bu şekilde mutlu olamayacağınızı söyle bence. Yardımcı olsun biraz da
Olamıcaz kesin alttan almaktan bıktım
Tamam tamam sakin olun yine de başka şeyler yüzünden güzel hayatınızı bitirmeyin... Bence halledebilirsiniz bu durumu.
İnşallah
Offff yetoo erkoolaarrr
Vallahi
Ndksndksndksn
@anyl7 ama çıkıyor deli oluyorum
Her erkek boyle degil senin esin boyleymisb
Maalesef
En İyi Cevap