İki tane görücü var 1. Polis evi arabası falan da yok 2. İşini bilmiyorum evi ve arabası var ailesinin durumu iyi kendisi de çalışıp ev ve arabasını almış hangisini değerlendirsem kararsızım
Güncellemeler
2 ay
….
Sana önerim hemen karar verme ikisi ilede görüş , kaynaş aileler özellikle çok önemli bazı aileler çok geri kafalı oluyorlar seni eve falan kapatırlar yazık olur kısaca durumu iyi olandan çok sana iyi davrananı seçmeni öneririm görücü usulünde en büyük sorun bu kadınlar kendilerine iyi davrananı değilde varlıklı olanı seçiyorlar ve sonra şiddet görüyorlar bu yüzden seçeceğin kişiyi iyi değerlendir varlıkta önemli ama davranış ve kişilik daha önemli, bahsettiğim kaynaşma 1,2 defa görüşme değil 1 ay boyunca düzenli olarak görüşüp farklı yerlere gidin hem farklı yerlere göre de davranışlarının nasıl değiştiğini görürsün. Seçtiğin zaman güncelleme yapmayı unutmaa
Tanışıp değerlendirme yapıcam polis olan kişinin mesleği benim için önemli değil ama bu yaşa gelip evlilik düşünen biri maddi anlamda da kendini hazırlaması gerekiyor diye düşünüyorum ama konuşucam yinede buradan soruyu güncellerim mutlaka
Valla işini öğren de diğeri polis ol us 1 araba ev alamadıysa onla mutlu rahat hayat zor
Ben meslea 19 yasonda çalışıp kendime ait 2 arabam vardı
Şimdide devlet işine girersem 6-7 ayda ev almayı düşünüyorum
Adam polis olmus alamadıysa paraya ful zevke harcıyordur
Benim aklıma takılan da bu hayat şartları ortada
Valla diğeir nasıl almıs? Olsun ben bu Suat şartlarında ben aylardır oara kazanamıyorum şssizm bankada 20 bin TL ye yakın param çareler devlet şişen girsem 9-10 bin maaşım olsa 7 ay içinde ev alırım
Hemen kendini sıkıştırmış araya mal. Nerden biliyosun zevke harcadığını belki ev ödüyodur ama söylemiyodur sırf ev araba için tercih edilmemek için.
Senin neyin var beraberseme? Neyin var neyin
Polisin maaşı çok iyi illa biryere bişeyler yapıyodur akıllı adam söylemiyodur sana. Ne yapıcak polis karıya kıza mı gidecek sizin gibi
Diğeri zamanımda borç ve krediye girip almış bana aracı olan öyle dedi 32 yaşında 14 yaşından bu yana çalışıyor
Malmışım sen polis gidemez mi sen anonim gruplarına bir gir bak nasol gidiyorlar 😂. Mal mal konuşuyorsun senin neyin var
Beraderema sen kac yaşındasın senin neyin vae polisler neden gidemez mis? Mal mısın sen neden gitmeyecek polisler de
Kimin ne olduğunu bilemezsin borca harca çalıntı gaspla ev araba alanlar. Malım mülküm var diyenler daha arıza çıkıyor dikkat et. Ben parası olandan korkarım belli başlı bir işi olmayıpta o yaşta ev araba ya helalinden kazanmamıştır ya da baba malıdır ki baba verdiği gibi almasınıda bilir. Ben herzaman mesleğe bakarım ki polislik güzel meslek
Diğer cevabına da kendimden örnek veriyorum ben başkasından örnek versem sana su örneği verirdim 19 yakanda çocuk ABD ye gitti oeda kaldı ve 2-3 yilda 6-7 milyon eski parayla 7 teriylon paraya sahip hemde dolar 7 milyon dolar a sahip buna örnek veririrseniz
Belli baktığın toz konduranıyoesun mesleğe baktığın belli ama karakter bakman gerekşyor buna sen mesleğine evlendiğin kişinin karakteri kötü ciktiği zaman anlarsın ama is işten geçmiş olur
Ben memur olmayan adama asla güvenmem istediği kadar ailesinin durumu iyi olsun okumamış etmemiş cahiller 2 kuruş prayla hava atmaya çalışmasın nice erkekler tanıyorum çalıntı porşelerle kızları kandırmaya çalışıyolar zengin görünüp. Evim arabam yok diyenden değilde var diye mal ile kandırmaya çlışandan korkarım
Memur olabilir ama paralısı
😂 valla sen bi iyi zamanda kendşne bir sorgula mesleğe bakarım memura bakarım diyorsun vallaha yazık sana aşı bu dediklerine kendin yapıyorsun kendi isteklerine bak mesleğiyle memurla evlenmeyi düşünüyorsun anan baban memur mu senin sen memeye musun?
Sabah hastanede hemşire gördüm öyle bir iticisi güzeldi gğzel olmasına ama yaptığı her haraket kötüydü kendşne yüksekten görme falan
Ama sen anlayamazsın neyse senle zamanıma harcayansam ama istediklerine iyi düşün yanlıs yoldasın
Ben aşık diye ev kirası faturalar falan geçim sıkıntısı ile uğraşmam herkes aşık olur ama parasız olsa düşünsene gönlünü alıcak evlilik yıl dönümü veya sen bir şey beğendin ama alınmıyor bir süre sonra değersizlik hissi
Benim be eksiğim var demeye başlarsın
Bende görücü usulü çok insanla tanıştım işi gücü olan evi arabası olan zengin insanlardı fakat çoğu karaktersiz ya da tipsizdi beğenmedim hoşlantı olmadı şu an biriyle görüşüyorum evi arabası yok çok etkilendim karakteride güzel birine benziyor inan arabasının evinin olmamasına takılmıyorum çalışkan birisi istiyosa evde alır arabada karakter yoksa o satın alınmıyor ama bakış açın çok yanlış
Cevap
8Cevap
Gece gece benide kararsız bıraktın yeğenim. Düşünüyüm bi.
Düşün dayı 😂😂
Parayla saadet olmaz küçüğüm, sana değer vereni seç
Değer vereni de gördük yarı yolda bırakılınca artık aşk değil de parayı seçiyorsun
Öfeyle vermedim bu kararı 😂😂 ağlayarak verdirtiyorlar emin ol
Başından beri aklımı kullanıp parayı seçseydim böyle yarı yolda kalıp duygusuz olmazdım
Kadin milletine zengin olsun istsrse o cocugu olsun farketmez
Canm işine ve evine bakma derim bu benim görüşüm ahlak ahlak ahlak derim üstüne basa basa ve merhamet, anlayış bunlar olsun yeter dünyanın en iyi adamını seçmiş olursun bana inan bebeğimm yinede karar ve hayat senin
Bahar
Hangisiyle anlaşabileceksen
Peki senin neyin var?
Hangisine kafan uyuyorsa
Akp nin polisiyse boş ver ise yaramaz.
Sen ne iş yapıyorsun
Sen nesin
En İyi Cevap