30 yaşındayım yalnız yaşıyorum sevgili yapmaya korkuyorum çok da güzel bir kadınım teklifler alıyorum ama yok yani yapamıyorum hem maddi olarak zor her gün güzel giyinmeye çalış dışarı çık gez bir sürü masraf.. hem manevi olarak kimin eli kimin g-ö-t-ünde belli değil. Hadi bir şekilde sıktım dişimi maddi olarak hallettim çıktık gezdik vaktimi aldı bir de güvenimi kirarsa ne olacak... ? napicam Allah'ım ya bu devrin kadını değilim ben çok kırılıyorum
2 ay
Nasl bir devire denk geldik böyle m-k?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tek başına olmakta zor
garip bir ikilem olsa gerek sizin adınıza üzüldüm
Niye bu kadar kasıyosun? Kaç yaşına gelmişsin anın tadını çıkar. Giyim diyosun hiç mi kıyafetin yok? Hiç mi flörtün olmadı. Manevi diyosun ya kırılırsam. Onu da kırılacağın zaman düşün. Sal kendini abla
Var ama sevgili olunca bir tık daha dikkatli davranıyorum buda yıpratıyor beni
Bunda yıpranacak ne var Güzel giyinmek , hayatını yaşamak neden insanı yıpratsın.
Zaten maddi sorunu olmayan insanlar sevgili yapiyo ya da evleniyo ilişki parasız insan işi değil
yani kullanılıp atılma ihtimalin de var. Millet şeytan artık hep
Hayatına doğru kişiyi alınca yalnız geçirdiğin bütün günlere lanet edeceksin
Tanışmakdan çekinme on degerlendirmeyi yap sonra ciddi konuş, benden tavsiye alabilirsin
Allah başka dert vermesin
Büyük dert bence 5 sene sonra çocuğum bile olmayacak belki evlenmek yuva kurmak kadar büyük bir dert olamaz
Güneş var ama insanlar karanlık.
Var mı senin gibisi ya bize niye denk gelmiyor