Memleket meseleleri yok mu🤦♀️
Ne olacak bu memleketin hali?
Evlilik planları
Hava, cıva, su
Fantastik (!) hayal dünyası.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İlk buluşmada konuşabileceğiniz birçok konu vardır. Burada önemli olan şey, karşınızdaki kişiyle samimi bir bağ kurmak ve konuşmalarınızda ona karşı ilgi göstermek olduğundan, aşağıdaki konu başlıkları size fikir verebilir:
Hobiler: Karşınızdaki kişinin hobileri nelerdir? Nelerden hoşlanır? Bu konular hakkında konuşarak onu dinleyebilir ve ilgi gösterebilirsiniz.
Gelecek planları: İleride neler yapmak istediğiniz hakkında konuşabilirsiniz. Hayalleriniz, hedefleriniz ve hayatınızda neler yapmak istediğiniz hakkında sohbet edebilirsiniz.
Seyahat: Gezdiğiniz yerler, görmek istediğiniz yerler ve hayal ettiğiniz tatiller hakkında konuşabilirsiniz. Bu konu, sizin ortak ilgi alanınız olabilir.
Aile ve arkadaşlar: Aile hayatınız hakkında konuşabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla neler yaptığınızı da paylaşabilirsiniz.
İş: İş hayatınız ve kariyer hedefleriniz hakkında konuşabilirsiniz. Bu konuda karşılıklı destekleyici olabilirsiniz.
Sanat: Kitaplar, müzik, sinema ve diğer sanat türleri hakkında konuşabilirsiniz. Bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Geçmiş deneyimler: Geçmişte yaşadığınız deneyimler hakkında konuşabilirsiniz. Böylece birbirinizin hayatını daha iyi anlayabilirsiniz.
Ancak unutmayın, karşınızdaki kişiyle olan doğal akışınızın konuşmanın yönünü belirleyeceği ve sizin önceden hazırladığınız konuların tamamına uygun bir şekilde ilerleyemeyebileceği de olasıdır. Bu nedenle, karşınızdaki kişiyle rahat etmek ve konuşmanın gidişatına göre konuları belirlemek önemlidir.
Bence eski konular konuşmamalı. yani geçmişi hemen sormak çok saçma olurdu benim için. bunların dışında bence para veya iş konusu da açmak saçma olabilir tabi ki de herkesin farklı düşüncesi vardır. ama ben ilk buluşmada daha çok karakterini tanımak isterdim karşımda ki kişinin
ilk buluşmada hemen ciddi konulara girilmemeli. ilk önce her iki tarafta birbirlerini tanımmak için ona göre sorular sormalı. İlk buluşma aslında tanışmaktır. ilk buluşmada öyle evlilik vs. gibi ciddi konular konuşulmamalı bence
Cevap
4Cevap
Ortak yönleriniz hakkında konuşun ne tarz müzik dinlersin? kitap okur musun gibi.
Yani kişilerin ilgi alanina bağlı hangi sohbette keyif aliyorlarsa.
Siyasi olaylar ve evlilik planlamasi icin erken derim ))
Ben genelde tırnaklarım nasıl olmuş diyorum 😂
Hobilerden konuşulabilir.
İlk buluşmada kütüğünü ve soyağacını öğrenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?