Sarhoşken evlilikten bahsedip sonrasinda yuzyuze konusalim deyip ayikken hic bu konuyu konuşmadı. O yüzden soruyorum
2 ay
Sarhoşken insanın kafası yerinde oluyo mu? Ne söylediğini biliyo mu? O an?

Sarhoşken evlilikten bahsedip sonrasinda yuzyuze konusalim deyip ayikken hic bu konuyu konuşmadı. O yüzden soruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
SİZE BENDEN Bİ TAVSİYE
AYIK KAFA DA DEĞİL
SARHOŞ KAFA DA TANI
ÇÜNKÜ İNSANIN YÜZÜ SARHOŞ KEN
ORTAYA ÇIKAR
İNSAN NEDEN İÇER KENDİSİ OLA BİLMEK İÇİN KAFASI RAHAT OLMASI İÇİN
İşte o Yüzden de AYIKKEN Çok Güzel
Ama SARHOŞ Kafa DA Gerçekler Ortaya Çıkarmış
Bende öyle düşünüyorum. Gercekte evlilikle ilgili korkularini belki soyleyemezdi bana.. Ama neyse bunlari yuzyuze konusuruz dedi o gun ertesi gun hatirliyordu ne dedigini.. Ama sonra ayikken bu yönde bi adım gelmedi 🤔
Çünkü Ayıkken Biraz Daha Güzel Düşüne Biliyor Ama Sarhoşken Herşeye Cesareti Var Ve her şey 1 den Adım Ata Bilir
Allahım Aklında Olanı Gönlüne Razı
Gönlünde Olanı Aklında Hayırlı Eylesin Canım
Eğer İyiy se Senin İçin Hayırlı İse
Sana Gelsin
Kötü İse Hayırsız İse Senden Uzak Olsun
Amin inşallah canım 💖 Allah razı olsun ❤
Amin Cümlemizden
Ben biliyorum, ama içimden ne gelirse onu söylüyorum. Ayılınca da ne yaptığımı, ne dediğimi harfi harfine hatırlıyorum; hatta sarhoşken de bilincim açık oluyor, ama kendime pek hakim olamıyorum.
Tabii bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Bu güzel miş demekki güçlüsün
Neyse bu konuyu yüzyüze konuşalım dedi ama ayıkken bu yönde bi adım gelmedi
" Güçlüsün " derken hangi konuda güçlü olduğumu söylediğini anlamadım.
Size yazmak istemistim ama mesaj atamiyorum
Bir sarhoş niye bağırmaz beni s*ken yok mu diyr?
Demek ki kafası yerinde oluyormuş o an 😅
Ama kendini tutamaz cesaret gelip konuşur sanırım... 🤔
Yok be sarhoşların çoğu farkında neler olup bittiğinin. Sadece ufak çaplı hatırlamama durumları olur. Onun dışında yaptığı her şeyi hatırlar.
Ayıkken konuşmadığı şeyi sarhoşken konuşuyorsa pek ciddiye almamak lazım. Sarhoşken bunları istiyormuş gibi düşünme sakın. Çok büyük yanılgı yaşarsın
Kafasina taktigi seyler vardi evlilikle ilgili, ben olumlu konustum o gece, ertesi günde hatirladigini yazdi ilgiliydi, bi müddet böyle devam etti sonra bi anda beni instagram takip takipçiden çıkardı. 🤔 Anlam veremiyorum
Ne olmuş olabilir?
Sıkılmış demek ki
Sarhoşken insan mantıksız davranır kendi kişiliğinde değildir. Sarhoş insanlar muhattaba alınmaz.
Bence içte olmayan bisey çıkmaz dışa
Tamam sacmalayabilirler ama
Sen normalde ilgi duymadığın insanla sarhoşken ilişkiye girebiliyorsun. İçinde olanlar değil. Beyin tamamen saçmalıyor. Mesela babana bile küfür edebilirsin çok sevsen de. Değişiyor.
Kimisinin içinde aslan yapıyor.
Ağızla içilir alkol.
Yani cesaret veriyo, cesaretlendi konuştu mu benimle 🤔 ayıkken konuşmamıştı...
Öyle oldu büyük ihtimalle başka nolacak.
Sonra demesin dikkat et sarhoştum hatırlamıyorum.
Ertesi gun hatırladığını söyledi, ilgiliydi de.. Bi müddet böyle devam etti sonra bi anda instagram takip takipçiden çıkardı. Neden olabilir sence?
Boş ver ya ne yaptığı daha belirsiz. Okurken ben yoruldum sen düşün.
Sen birde benim kafamın içini görseydin
Boş şeylere böyle kafanı takma. Harbiden boş
Galiba sevgili yaptı sanırım çıkarttığına göre
Yanlış anlamayın da bazen üzülmeyi hak ediyorsunuz. Yav kardeşim siz sadece bir kişi odaklı düşünüyorsanız gidin tek odağı siz olan biriyle konuşun. Bunu anlamayacak kadar gerçekten mal mısınız. Ben 50 kişiyle konuşuyorum diyelim sen sadece benle? Tabi üzülürsün biraz mantıklı olun Allah beyin vermiş.
Haklısın üzülmeyi hak ediyorum
Yani bir şeylerin farkında olup devam ediyorsan bu güzel bir şey. Bol şans..