Asla asla aslaa yaklasmayin ben yaptim siz yapmayin balik erkeginden uzak durun oglak erkegi bile daha iyidir
2 ay
Balık erkeklerinin kadın düşkünü ve yalancı olması?

Asla asla aslaa yaklasmayin ben yaptim siz yapmayin balik erkeginden uzak durun oglak erkegi bile daha iyidir
Her ne kadar astroloji denen bir şey varsa burçlar denen bir gerçek varsa bunların anlamı da varsa kesinlikle saygı duyarım bunları inkar etmiyorum fakat bir insanı burçlarına göre ayırmak İşte şu balık burcu ondan uzak durun İşte şu karaktersiz ondan uzak durun işte yok Efendim ikizler burcu dengesiz yok işte terazi burcu şöyle böyle Tamam ne diyorum Bunların bir anlamları olabilir Ama herkese sirayet edecek diye bir şey yok yani bir insanın tanıyıp bir insanı gördükten sonra karar vermek Bence en doğru şey kendi gözünle görüp bir insanın yalanını sahtekarlığını yakaladıktan sonra uzaklaşmak veya bir insanı tanıdıktan sonra onun dürüstlüğüne inandıktan sonra ona yaklaşmak Bence daha doğru olur yani burçlara göre ayrım yapmaktansa
Burç murçla alakası yok. Hep aynı tarz adamlara yürüyorsun hep aynı sonuçlarla karşılaşıyorsun sonrada üstüne tüy dikip genelleme yapıp mantık faciasına neden oluyorsun. Ohhooo bu kafadan çıkın gerçek dünyaya merhaba deyin yok öyle balık kova cart curt
Cevap
6Cevap
Ben de bir balık tanıdım aşırı duygusal düzenbazlar burçlara genelde inanmam ama karakter konusunda bazen doğruya rastgeldim
O kadar hakklısın ki balık burcu eski bir flörtüm vardı çocuk her gün sürekli iltifat eder güzel güzel şeyler söylerdi sonrasında birsürü konuştuğu olup onlarada aynı şeyi söylediğini öğrenmiştim.
balık burcu bir arkadaşım vardı aynı tarif ettiğin gibiydi burçla alakalımı bilemem ama
Oldukca sadakatliyim ve asla yalan söylemem üzerine de balık burcuyum...
Eee bu da yalan
Değil... Tanımıyorsun bile beni...
Ben de balığım noluyor ya oğlaklar kötü müymüş de bi onlardan daha kötüymüşüz
Vallahi öyle kötüsünüz itiraf et
Kız yemin etme çarpılacan
Yay kadını nasıl sence
Cok neşeli sadık hayat dolular gezmeyi cok severler diye biliyorum annem öyle acikcasi
Sanki gezmeyi çok sevmeyen kadın var. Burçla hiç alakası bile yok ahahah
@Senidebiriyakacak ben varim gezmeyi sevmiyorum evcimenim
Balık erkek yok ki. Karada yaşıyor hepsi
Yengeç erkeği?
Fikrim yok
KızlarSoruyor kullanan birinin kadin duskunu olmamasi mümkün mü
Vay arkadaş durduk yere mantığını yitirmiş önyargılı biri tarafından kadın düşkünü ilan edildi tüm erkekler. 36 yaşıma kadar sevgili dahi yapmadım inancım gereği ne düşkünmüşüm ama üfff tam bir mantık katliamı
akrep kadar olamaz
Akrep erkegi de eli kolu rahat durmaz dogru hic iliskim olmadi akreple bilemem
sen pekı ılgısız ve ısteksızmısın
En İyi Cevap