Seni seviyorum dediği halde üstelik
2 ay
Erkekler konuştuğu halde neden kızla sevgili olmak istemez?

Seni seviyorum dediği halde üstelik
Bir erkek, bir kadınla konuşmasına rağmen onunla sevgili olmak istemeyebilir birçok nedeni olabilir. Bu nedenler kişisel ve ilişkiye özgü olabilir. Bununla birlikte, genel olarak, erkeklerin bir kadınla sevgili olmak istememe nedenleri şunlar olabilir:
Farklı yaşam tarzları: Erkekler ve kadınlar farklı ilgi alanlarına, hedeflere ve yaşam tarzlarına sahip olabilirler. Bu farklılıklar, bir erkeğin bir kadınla ilişki kurmak istememesine neden olabilir.
Geçmiş deneyimler: Erkekler, önceki ilişkilerinde zorlu deneyimler yaşayabilirler. Bu deneyimler, bir erkeğin bir kadınla ilişki kurmaktan kaçınmasına neden olabilir.
Bağlanma korkusu: Bazı erkekler bağlanma korkusu yaşayabilirler. Bu korku, bir erkeğin bir kadınla ilişki kurmaktan kaçınmasına neden olabilir.
Kendi kişisel sorunları: Bir erkeğin kendi kişisel sorunları, örneğin düşük özgüven, kaygı veya depresyon, bir ilişki kurmasını engelleyebilir.
Sadece arkadaş olarak kalmak istemek: Bazı erkekler, bir kadınla sadece arkadaş olarak kalmak isteyebilirler. Bu, onların romantik bir ilişkiye girmek istemediği anlamına gelebilir.
Sonuç olarak, bir erkek bir kadınla sevgili olmak istemiyorsa, bu nedenlerden biri veya birkaçı olabilir. Ancak, erkek sana "Seni seviyorum" dediğinde ve ilişkiye girmek istemediğinde, bu durumda doğru davranışı açıklığa kavuşturmak için onunla açık bir şekilde konuşmanız en iyisi olacaktır.
Teşekkürlerler
Cevap
13Cevap
Başkası falan vardır kanks ya da FB olmak istiyordur
sevmedigi icin olabilir mi. bu kadar komplike düsünmeyin erkek beyni düz calısır
Seviyorum diye yalan mı söylüyor o zaman
Tamamdır
Bana sorsan özgüven derim ama ben daha konuşmaya bile giremiyorum🤣
Oha büyük dolandırıcı o cocuk valla :D helal olsun ona :D
😿
Böyle 3-5 cocuk gördüm hard to get oynuyorlardı hep adamlar bütün mahalle ile çıkıyorlar mış meğersem :D
O çocuğun haremi vardır.
Demek yanlış görüyo sevgili olayını
Nasil yani
Ben de öyleyim keza çünkü sevgili olmak demek nikahsız evlilik gibi bir şey bide birbirinizi taniyamazsiniz o şekilde yani seviyordur ama senlen duygusal ilişki yaşamak için seni daha iyi tanımak istiyodur
Haklısın ama o zaman uzun uzun sarılıp öpmesi de yanlış değil mi
Haa aynen o da cıvıtmış biraz
canımız istemiyor olamaz mı?
Cinsellik yaşanmayacağını hissetmiştir
Ben mutlu olabileceğime inanmıyorum
Sevgili olup bağlanmaya gerek var mı ?
Var diye düşünüyorum
Haklısın
amacı belli uzaktan ilşkimi
Flortoz ise
Sevmiyordur
ne konustuguna bagli
Cinsellik var mi
Hayır sarılma felan var sadece
Böyle talepleri oluyor mu ima vs
Birde ne süredir tanışma var
Uzun süredir birbirimizi tanıyorduk 7 aydır konuşuyoruz hiç cinsellikten vs konu acmadi ama önceki sevgilisi biraz rahat cinsellik düşkünü bir kızdı
Bunu sana kendimi söyledi.
Nereden tanistniz siz.
Yani seviyorum diyip te sevgili moduna gitmiyorsa sorun var demektir. Takılalım kafasjda yani
Bi iki yıl önce kendi sevgili olmak istemişti ben istememiştim daha sonra başka sevgilileri oldu ve şimdi biz konuşuyoruz yani onlarla sevgili olup benimle olmamasını anlamıyorum
İşine böyle geliyor. Yani sevgili olup sabitlenmektense geleyim okşayıp öpeyim ellerim kafi kafasında galiba
Teşekkürler
Kullandırma kendini
En İyi Cevaplar