Eşimin ailesi evlenmeden önce çalışacağımı biliyorlardı. Şimdi izin vermiyorlar, ne yapacağım?

Arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyim 2 yıllık evlıyım çalışıyorum meslegım var tasarımcıyım ve eşımle ılk tanıştığımda ona çalışacağımı soyledım ve evlenmek ıçın evlenmıcegımı soyledım oda kabul etti sımdı lanet olası babası her şeye karışıyor aşırı ataerkil bı adam ve cahıl eskı kafa calışmıcagımı kocamı burada bırakıp onların yanına 1.2 ay gelmemı ıstıyorlar sırf onlara hizmet etmek ıçın ve eşımde bu durumdan hıc şıkayetcı degıl ne yapacağımı şaşırdım ben bu hayatı yaşamak ıstemiyorum ama arada kalıyorum sureklı ve benım herşeyımo bılmelerıne rağmen kabul ettıler kadınların çalışması ayıpmış onlarda sadece ış yap onlara bak çocuk doğur ve yuvama karışıp duruyor babası gerçekten ne yapıcam saygımı bozmak ıstemiyorum ama huzur bırakmadı bende artık onun yüzünden sınırı karısı gecırırp bayıldım kaç kere eşıme söylüyorum oda babasından çok korktuğu ıcın bışeyde dıyemıyorum ya ben ne yapıcam lütfen yardım edın sabır kalmadı artık bende
Eşimin ailesi evlenmeden önce çalışacağımı biliyorlardı. Şimdi izin vermiyorlar, ne yapacağım?