Aşk İlişkileri Aşktan yana yüzü gülmemiş, tırnağından ojesi eksik olmayan ve kariyerine önem veren kıza aşık oldum. Nasıl davranayım? polatalemdarim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Allah'ım gollllllllll Galatasaraylı yapacam onu Güncellemeler+1 yıl Yavrummnn senin için varya aslanım benim Aşktan yana yüzü gülmemiş, tırnağından ojesi eksik olmayan ve kariyerine önem veren kıza aşık oldum. Nasıl davranayım? Cevapla Aşk Soruları Oje Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nickmickk Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşktan yana gülmediiim Kara bahtım benn ölmedim Kimse geriye dönmediiiNeler duydum ama sövmedim 0 6 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Ergenkoo Yorumla nickmickk +1 yıl Ergenkoo diyip bana ergen demen Yorumla polatalemdarim +1 yıl Senin burada sevgilin vardı demi Yorumla nickmickk +1 yıl Ne sevgilisi be Yorumla polatalemdarim +1 yıl Flörtub muydu Yorumla nickmickk +1 yıl Karistiriyosun herhalde knki Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tebrik ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşktan yana gülmediiim
Kara bahtım benn ölmedim
Kimse geriye dönmediii
Neler duydum ama sövmedim
Ergenkoo
Ergenkoo diyip bana ergen demen
Senin burada sevgilin vardı demi
Ne sevgilisi be
Flörtub muydu