Telafi edebildin mi peki

Telafi edebildin mi peki
Hayatım Boyunca Yapmak isteyip de yapamadıklarımdan Pişman oldum valla. Amca mı Çok Severdim Sürekli İşimden dolayı Meşgul bir insan olduğum için Kendisine Bir türlü Amca Benim İçin çok kıymetli bir insansın diyemediğim için Pişmanım 1 aylık İzin alıp Ailemle Beraber Komple Tatile Çıkacaktık. İzne ayrılıp yola çıkacağımız Günün Sabah saat 04:38 geçe Kendisini Kaybetmiştik o zaman Onun Elinden daha fazla öpüp alnıma koyamadığım için Pişmanım Hemde Çok pişmanım Kendisi Özel Bir insan'dı Konuşmaz Etmez Gariban Bir İnsandı Ya Öldürsen Dilim dilim Doğrasanız Vallahi de o kalkıp Birtek kelime Bile konuşup niye böyle yapıyorsunuz demezdi. Çok ölümler gördüm Bu dünyada Ama Hayatım Boyunca Bir Ölümün Birisine Bu kadar Yakıştığını hiç görmemiştim. Vefat ederken Bile gülümseyen Bir insan MEKANIN NUR-U CENNET OLSUN AMCAM ALLAH SANA VE SENİN GİBİ TÜM MÜSLÜMANLARI CENNETTİNİN EN GÜZEL YERLERİYLE ŞEREFLENDİRSİN İNŞALLAH AMİNN🙏🙏🙏
Cevap
7Cevap
Birini çağırdığım için pişman olmuştum
Dün gece erken uyumadığım için sabahda uyuyakalmışım 🤦♀️
İşe mı gecıktın
İşe hiç gitmedim😅oğlanı okula zor yetiştirdim değişik bi gündü
Anladım yasandı bıttı artık ıyı dınlen
Evet erken uyudum uyandım bu gece sahuru yapıp yine uyuycam
Sofrada ne var pekı
Henüz çay var sadece 😅kahvaltılık hazırlamayı düşünüyorum
Bu zamana kadar yaptıklarımdan pişmanlık duymadım pişman olacağım işler yapmam
hayatımı hep yarına ertelediğimden dolayı pişman oldum en son
kimseye güvenmem diyip hayatımda ilk defa bşirine güvendim.. oda bana güvenmiyosun vs diye ayrıldı bende.. pişmanlık
iftarda yediklerim için. biraz fazla kaçırdık
Ne vardı tavuk mu?
mantı :D
Afıyet olsun
Yaşadığım için
Hatırlamıyorum
Unutkanlık baslamıs
Kadınlar popon kaldirmaktan
Şişman olduğum için
iyilik yaptığım için
En İyi Cevap