Nasıl bir düğün hayalin var?

Düğün istemiyorum... En kötü yakın arkadaş çevremle bir eğlence mekanı düşünüyorum ama tabi bu hayal😂 ailem kabul etmez asla 😂 mecbur bir düğün salonunda olur veya bir mevlüt ile işi bitiririz 😂😂😂düğüne vereceğim parayla tatile gitmeyi düşünüyorum. Banane falancanin falancasindan üstelik memnun da edemeyeceğim kimseyi o yüzden düğün gereksizdir 😂😂😂😂
Direk düğün hayalim yok, hatta isteyen biri ile olursam ne yaparım diye düşünüyorum. Nikah sonrası sadece yakınlarımızla doyasıya eğlenmek varken belki hayatımız boyunca hiç görüşmeyeceğimiz onca insan için bir eğlence düzenleyip çokça maddi zarara uğramanın mantığı yok.
🙏
Düğün hayalim yok 🙂
Düğün hayalim yok bir nikah fotoğraf çekimi vs. Bitti gitti bir de nikahtan sonra evde tavuk pilav tatlı ayran servis edilir olur biter bu kadar basit 👍
Cevap
18Cevap
Evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenecek olursam sade bir nikah yaparım
Düğün hayalim yok.
Öyle bir hayalim yok
Düğün hayalim yok.
Düğün değil de nikah hayalim var, düğünü gereksiz buluyorum ya en yakın aile üyelerimiz eşlik eder nikahımıza ya da sadece sevdiğim adam ve ben, sadece ikimiz arasında olur nikahımız ve iki şahit eşliğinde , gelinlik giymek isterim ya da gelinlik tarzı elbise, beyaz spor ayakkabılarım olsun gelinliğimin altında, zira topuklu ayakkabı sevmiyorum, sevgilim ise beyaz takım elbise giysin, düğün arabamız ise, beyaz renkte vosvos bir araba olsun, düğün arabamızın üstünde ise papatyalar olsun, gelin çiçeğim de papatyalar olsun, sade ve yalın bir hayalim var
Dağ bayır sahilde halaylı düğün
Başımın üstüne gardaş
düğün istemezdim ben hayatımda belki bir hadi zorlasan iki defa göreceğim insanlar için neden çok para harcayayım düğün yapmam ha o parayla eşimle çok bir ev dizeriz amenna ya da en lüks otelde 2-3 ay balayı yaparız amenna o zaman derim ki eşimle yedim para gözüme gelmez ama gidipte o kadar parayı 1 gece tanımadığım şahıslar gelip 2-3 dans etsin sonra bir iki yemek yiyip gitsin diye vereceksen o gözüme gelir işte
Sadece arkadaşlarimizdan oluşan bir toplulukla isterdim.. hem tanışan kaynaşan arkadaşlarimiz olurdu guxel de olurdu..
düğün yapmak istemiyorum. Dostlarım ve Ailelerle birlikte güzel bir eğlence yeterli. düğüne harcanacak parayla eve girerim :)
Görkemli ve sade olsun 😅 enişteniz ve ben böyle dillere destan bir düğün yapalım falan filan 😂
Hiçbir gelenek olmadan tanışma yemeği söz bir arada. Sonrada en fazla 200 kişilik, yemekli doğa içinde bir düğün. Mayıs ayı olursa harika olur. Tabi bu en genel şekli bir de ülke boyutunda başka düşlerim var ama minimali bu 😂
Davul, zurna ve klarnet sesi olmasan. Jazz tarzı bir düğün tabisi. Bu önemli ayrıntıyı paylaşmamışım pardon. 💅🏻😎
Düğün hayalim yok çünkü evlenmeyeceğim. Evlensem bile düğün yapmam. :D
fazla para harcamadan boş bir arsada ya da sahil kenarında kendim süsleyip sadece en yakınlarımla olmak istiyorum biraz müzik biraz alkol
Yorumlar onca düğün yapmak istemeyenlerle dolu fakat düğün salonlarında boşluk yok.
Soruya yanit: Müstakbel eşim bilir. 😁😃
Sade bi nikah sonra yakın çevremizle eğlenmeye gidebiliriz, düğüne gerek yok komşu da pasta yemeyiversin
düğün fikri pek hoş gelmiyo ama kumsalda arkadaşlarla bi kutlama olabilir çok masraf yapmadan teyzeler nineler olmadan
Düğün hayalim yok. Ne uğraşacağım elin oğluyla? Hem de bir ömür. 😂
Öyle aman aman bi hayalim yok ancak sade israfın (dinimizce münasip olmayan) olmadığı sakin bi düğün olmasını tercih ederim.
Küçük bı kır düğünü. Fazla insana gerek yok, fazla şatafata gerek yok. Sade, şık, rahat.
Sade ve şık ambiyanslı bir düğün olabilir, eşim olacak adamın karşımda zeybek oynamasını isterdim
En İyi Cevap