Kıyafet problemimiz?

üç aylık bir ilişkim var. ben açık bir kızım ama muhafazakar bir ailede büyüdüm. diz üstü/askılı/göbeği açık hiçbir zaman giymedim. sadece mezuniyetimde ve özel günlerde diz hizasında elbise giyerim, o kadar. kendim de açıkçası pek sevmiyorum. rahat etmiyorum. üniversitenin başında parti yapmıştık, orada dizimin biraz üzerinde br şey giymiştim ilk defa, okulda falan adımız çıkmış o gün çok güzel olmuşlardı diye. erkek arkadaşım ilk tanıştığımızda ben kıskanç biriyim, o günkü kadar kısa eteğe gelemem tarzında konuşmuştu. ben de zaten tek seferlik giydim, normalde öyle giyinmiyorum demiştim. ilk defa üniversiteye giderken tayt giymeye başladım, onun da üzerine hep uzun şeyler giyiyordum. sevgilim “yani ben tayta da çok okey değilim de” diyor. ama giydiğimde çıkar vs. hiç demedi. yani ailemin karıştığı kadar karışıyor o da. sizce ben gurursuz mu oluyorum buna izin verdiğim için? tolere edebiliyorum çünkü ailem de beni öyle yetiştirmedi, zaten giymiyordum. ama tabi biri giyme deyince insanın daha da bi giyesi geliyor.

Kıyafet problemimiz?