Merhabalar. Normalde okulda ben birisini seviyordum 2 senedir. Ama çok seviyordum. Herkes de o çirkin daha güzellerine bak diyorlardı. Ama ben onu istiyordum. Benden nefret ediyordu. S*lak falan diyordu hep. Arkamdan konuşuyordu. Sırf kendisini rahat hissetsin diye önünden geçmiyordum, ondan en uzak yerde oturuyordum. Ama olmadı işte. Şimdi bir kurumdayım. Dershane yani. Okula gitmiyorum oraya gidiyorum. Orada bir kız var. Benden 2 yaş büyük. Bende onu seviyorum. Ama o anlamda değil. Yani onu korumak, kollamak istiyorum. Kötülüklerden uzak tutmak istiyorum. Babası da 2 sene önce ölmüş, abileri falan var zaten. Ama yine de bende elimden geleni yapmak istiyorum. Biliyorum zaten bana bakmaz öyle bir amacımda yok. Geçen sınıfta oturuyoruz sohbet ediyoruz herkesle. O da 1-2 Ay önce bir çocuğun kendisine sürekli baktığını ve rahatsız olduğunu söyledi. Beynimden vurulmuşa döndüm. O kadar sinirlendim ki belli etmemeye çalıştım ve kimse tepki bile vermedi bu duruma. Bende başka birisi olsa bu kadar tepki vermezdim. Sizce çok mu farklı düşünüyorum? Bu işin sonu ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bu 2 yıldır sevdiğim kızın yaptığını yapmıyor. En azından bana küfür etmiyor, hakaret etmiyor. Acaba ben mi çok büyütüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer