Sevgilim mesajlarıma sürekli çok fazla yazıyorsun, kafam karışıyor diyor. Dur veya kısa yaz diyor amacı ne?

uzun mesafe iliskisindeyiz. 3. yil oldu. sevgilim mesajlarima surekli cok fazla yaziyorsun diyor ve kafam karisiyor diyor. halbuki hersey acik net. ama anlamamis gibi kafam karisti diyor. bazen de dur veya kisa yaz diyor. amaci ne? konusmak istemiyorsan ayrilalim diyorum ayrilmiyor da. hergun konusalim chat yapalim dedim yalvar yakar ikna ettim. mesgulsen bile 5 dk enazindan ikimiz de online olunca chat yapalim dedim. kabul etti. ama isteksiz gibiydi. ama seni sevdigini soyluyor. anlayamiyorum. lutfen yardim edin. kadinlari bilmiyor once ciddi bir iliskisi olmamis. 3 kadinla yatakta iliski yasamis kisa sureli. para odeyip ilk tecrubesini yasamis. kadinlari anlayamiyor, romantik degil, odun gibi. empati yapamiyor. benle anlasamiyor, anlasmakta gucluk cekiyoruz cunku onceki iki yil iki kelime zor konusuyorduk, bu yil konusmaya basladigimizda cok zorluklar yasadik. ben 24 yasindayim o 31 ama yabanci. buyuzden kafa yapisi olarak uyusmakta zorluk cekiyoruz. en onemli sorun adamin konusmayi sevmemesi ve surekli bana mesgul olmasi. ama ayrilmiyor da. bu adamin psikolojik sorunlari mi var? bi insanin nasil kafasi karisir cok mesaj dedigi de 10 tane desek mesela. kisa kisa. bu adam gercekten beni seviyor mu? ayrilamaliyi miyim? ama cok asigim.

Sevgilim mesajlarıma sürekli çok fazla yazıyorsun, kafam karışıyor diyor. Dur veya kısa yaz diyor amacı ne?