Erkekler aldatıldıktan sonra kırmaktan çekinmezler mi, ilerideki ilişkilere karşı duygusuz olarak mi devam ederler?

Sormak istediğim şey şu: Zamanında kalbiniz çok kırıldı ve canınız çok yandı. Bu yüzden ilişkilere ya tek gecelik bakmaya başladınız ya da hiç ilişki düşünmemeye basladiniz. Karşınıza çıkan her insana iyi kötü ayırt etmeksizin bu da kötü gözüyle mi bakarsınız, insanları hep tek gecelik olarak mi düşünürsünüz? Karşınıza çıkan kadınların duygularını önemsememeye mi başlarsınız? Ben kalbim defalarca kırılmış olmasına rağmen düşüncesiz davranamiyorum ya da eskiden nasilsam yine öyle oluyorum. Yani canımın defalarca yanmış olması beni degistirmiyor, duygusuz biri yapmıyor. Ama bana mı denk geldi bilmiyorum. Her defasında benzer şeyleri yaşadım. Karşı taraf hiç kırılır mı ne hisseder demeden kendisini düşünür şekilde hareket etti. Sadece anlamak istiyorum. Hepiniz böylesiniz demek istemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Ama bazı şeyler beni gerçekten çok yipratti ve umudum da kalmadı. Lütfen ne düşündüğünüzu söyleyebilir misiniz? İçtenlikle cevap verirseniz çok mutlu olurum
Erkekler aldatıldıktan sonra kırmaktan çekinmezler mi, ilerideki ilişkilere karşı duygusuz olarak mi devam ederler?