Olmaz mı var tabiki. Her kentte yeni oluşan mahalleler ve üniversiteye takın mahalleler gençlerin tercih ettiği gençlerin yoğun olduğu mahallelerde. Eski merkezlerde gittikçe yaşlıların yoğunlaştığı mahalleleridir.
Kız artık gençler farz olan beş vakit namazı kılmıyor ki, sünnet olannteravih namazına meyletsin. Kılanlar da evde sadece farz olan yatsıyı kılıp işlem tamam diyor bence. Sünnete uyan da pek kalmadı sanki. Değilse senin mahallende de mutlaka gençler vardır.
ha ozaman olmaz ben 1.82'yim hem zaten pek narinde sayılmam ama 2 metreyi de zor bulursun benden söylemesi kriterlerinden ödünç vermen gerekebilir ilerleyen zamanlarda :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
@ahhbukizlar aynı soruyu sormuştu sanırım. Yoksaa 😱
Yok artık ben daha yeni geldim siteye 😳
Ben bilmem artık.
Boyu 1.97 maşallah 🙄
Oha 🙄 179dur belki ya yanlış anlamışsındır
Yok yok baya uzun kule gibi 😅
Eve sığıyor mu yoksa özel ev mi yaptırmış kendine 😃
Ev de kalmadı ula 🤦
Hadi yiğidim hadi aslanım hadi koçum diye sırtımı sıvazlayacak evi olan haşin avrat arıyorum
@_Maidetta_ 190 la
@ahhbukizlar 7cmin o boyun yanında lafı mı olur. 😃
İnş bulursun be ne diyelim
İnşallah gözüm
Yine uzun boy sorusu :D uzun boy olmazsa gitmiyorsun. uzun boylu bulmak kolay ama onlar seni ister mi orası biraz karışık
Acaba ben onları istermiyim bunu kurcalayalım barışçım 😏
Arıyorsun ama :D
Aradığım hemen evet diyeceğim anlamına gelmiyor ölçüp biçicez 😃
Hmm mantıklı abla :D
Yanlış denizlerde yüzüyorsun aç kedi 😂 Aradığını burada değil, ormanda bulursun diye düşünüyorum 😂
Ayı aramıyorum ben 😏
Ne arıyorsun 🤔
Galiba belamı
Hımmm 🤔
Uzun boylu istemem kendim kısayım zaten.
Beraber gidip dönüşünde elele evimize gelsek yürüyerek bana yeter.
Hayaller paris olmaz inş bize 😃
Nasip be. Allah ol derse olur :)
Yaz teravihe benimle gelmek isteyen varsa caminin adını yazsın 🤭
Konumum bu ilan için hiç elverişli değil 😃
Ben camiye gitmiyorum inşallah boyuna göre nasibin olur 😀
Boyuma göre olmasın daha uzun olsun her yer boyuma göre adam dolu 😏
Her gün yasini şerif oku niyetini alarak hadi inşallah. 😂
Kaç 41 tamamladım sayısını unuttum
Ramazanda oku 😄
Hatimimi okuyacağım o dursun azcık
Bulursun. Çevrende görebileceğin yerler var. Arayan her şeyi bulur. Fırsat verirsen tabi… 😎
Cami evin önünde olsa görürdüm aslında
Sende teravih için camiye gidebilirsin. Standartları sen belirlemişsen, gereğini yapmalısın. Gayret etmeden olmaz ki…
Gidiyorum zaten ama amcalr var hep napim yani çıtır delikanlılar varken amcalara mı evlenme teklif edeyim
Aaa sizin mahalle emekliler mahallesi o zaman 😃
Gençler mahallesi vardı da biz mi görmedik 😏
Olmaz mı var tabiki. Her kentte yeni oluşan mahalleler ve üniversiteye takın mahalleler gençlerin tercih ettiği gençlerin yoğun olduğu mahallelerde. Eski merkezlerde gittikçe yaşlıların yoğunlaştığı mahalleleridir.
Oraya taşınamayız orada takılamam da neyse evde kaldım yine canım sağolsun.
Kız artık gençler farz olan beş vakit namazı kılmıyor ki, sünnet olannteravih namazına meyletsin. Kılanlar da evde sadece farz olan yatsıyı kılıp işlem tamam diyor bence. Sünnete uyan da pek kalmadı sanki. Değilse senin mahallende de mutlaka gençler vardır.
Ben kılıyorum. İllaki bulunur neyse hayırlısı 😏
İnşallah. Rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın, hakkında hayırlı olanı da gönlünde ısındırsın. 🙏
Hayırlısı inş :)
👍
Belki camide bulursuun. Teravihe giden bir sürü uzun boylu yar vardır ‽
İmam perde çektirmiş aşağıyı göremiyorum. Bir de daha vitiri kılmadan kadınlar evine gitsin diyo. Tam kısmet düşmanı
Aboo böyle imam düşman başına yahu ayıb belki nasipte camide karşılaşmak var ayıp ettin imam bey
Namazı güzel kıldırmasa hiç gitmem o camiye aslında
Ama namaz dedi mi akan sular durur güzel kıldırıyorsa bütün eskiler gider
Yani uzun boylu narin biri olduktan sonra koşa koşa camiye gitmenede gerek yok. burada önemli olan özne belli.
arayan bulur; ama bugünden ama geçmişten...
Bu devirde bulamazsın dostum
Neredesin sen?
Evdeyim sen nerdesin
Ok bende evdeyim ama ben sana hangi ildesin demek istedim, yakınsak, uzun boylu biri olarak sana teravihe eşlik edeceğim.
Hee öyle yani 😃 ben kmlerce uzak bir yerdeyim 😃
ne kadar uzun boylu
2metre
ha ozaman olmaz ben 1.82'yim hem zaten pek narinde sayılmam ama 2 metreyi de zor bulursun benden söylemesi kriterlerinden ödünç vermen gerekebilir ilerleyen zamanlarda :D
Ödünç vermeyi hiç sevmem
O zaman size hayırlı kısmetler hanımefendi umarım bulursunuz :)
Teşekkürler
kıstaslar fazla karada gemi aramak gibi
Buradan😂