Sevgilimle yaklaşık olarak 1. ayımız biticek. Ve bana devamlı odunsun diyor. Romantik olmadığımı söylüyor. Haksızda sayılmaz. Peki nasıl romantik olurum? Nasıl yaratıcı şeyler yaparım? Onla beraber nasıl aktiviteler yapabiliriz? Aynı şehirde yaşamıyoruz aamızda 2 saatlik mesafe var. Acil tavsiye ye ihtiyacım var. Neler yapabilirim?
Mesela o benden kullandığım bir tişörtümü istedi. Yanına gittiğimde onu verdim ona. Buna benzer yaratıcı şeyler de olur. Ortak yapabileceğimiz bir şeyler de olabilir?(kişisel gelişim, eğlenceli şeyler vb.) Uzaktan da yakından da olabilecek şeyler için acil tavsiye ye ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kanka bu sonradan olacak şey değil ki. Romantiklik yaratıcı bişeyler yapmakla alakalı değil. Bir çiçeği eline aldığında nasıl davranırsın... Sevdiğin kadına narin, hassas ve değerli gözüyle bakarsan zaten davranışların değişir.
Bir bakış bazen...
Bazen güzel bi söz...
Bazen onun sevdiğini bildiğin bir hediye almak, bir tavır sergilemek...
Biraz onun için yaşamak...
Beni anlıyo musun?
Bunlarda haklısın zaten onların hepsine dikkat ediyorum ve yapıyorum da o da bunların farkında ona çok değer verdiğim sevdiğimin ama bazen bazı şeyler aklıma gelmiyor. O da istiyor ki normal olarak daha romantik oluyim. Vizyonum bu konularda dar sanki biraz daha yaratıcı ve romantik olmalıyım. Yani neler yapmalıyım sen olsan neler yaparsın?
ben çok romantik biri değilim. duygusalım diyelim. Kırmamaya, üzmemeye çalışıyorum. Nelerden mutlu olursa onu yapmaya çalışırım. Onun yüzü güldüğünde benim de yüzüm güler. Çiçek pek almam mesela :) pek hediye olayım da yoktur. Ama hayatımın odağında olduğunu hissettiririm. Bunlar ona yetmiyosa kusura bakmasın, benden bu kadar...
Biz kopya gibiyiz :)) bende senin gibiyim. o benim kıymetlim çok değerli benim için. Bu durum ona yetiyor ama kadın işte onu daha değerli hissettirecek bazen bir söz bazen bir istek bazen bir hediye bazen de bi aktivite istiyor.
ben sana bişey diyim mi. İhtiyaçlar karşılandıkça çoğalır teoremi vardır. Kimse kusura bakmasın ama onun sonu gelmez. O yüzden çok da kasma. Haliden mutlu olmasını bilsin. hep yaparsan hep yapmak zornda kalırsın. sonra şey olur
yaaaa bana eskiden çok daha güzel hissettiriyodun. şimdi yapmıyosun
çok yorulursun yapma. çok kasma... değer verdiğini hissettiriyosan diğerleri teferruat bence
Güzel tavsiye haklısın da bir yerden sonra bunlar azalınca farklı anlamlar da yükleyebilir.
kendi bilir walla. beni hala tanımamışsa istediği anlamı yükleyebilir. ben yapmam gerekeni yaptıktan sonra gelen baş tacı gidene yollar açık
Evine çiçek yolla
Aklımda bu var zaten, başka neler yapabilirim?
Gün içinde onu düşündüğüne dair mesajlar atabilirsin
İkimizde home ofis çalışıyoruz ondan dolayı sık konuşuyoruz
Sık konuşmak iyi değil. Tez ayrılık getirir