Evliyim ve aşığım?

Aldatmıyorum. Sevdiğim aşık olduğum adamda bana aşık olmasına rağmen asla ihanet işine girmedim.
Çok arkadaşça başlayan muhabbetin buraya evrilmesi canımı yakıyor.
Yargılayacağınızı biliyorum, evliyim iki küçük çocuk sahibiyim. Ama çok ilgisiz, sohbetsiz, ve sevgi görmediğim bir evliliğim var. Öyle bir sessizlik ki delirmek üzereyim.
Eşim tüm bunların yanında müthiş bir baba, belki de dünyanın en iyi babasıdır.
Beni de kısıtlamaz, istediğim her yere giderim dünyanın her yerine üstelik bu imkanım da var. Ama asla birlikte gitmeyiz benimle bir paylaşım içerisinde değil.
Sonra bu kişiyle tanıştım, benimle ilgili her şeyi hafızasında tutması, benimle ilgilenmesi benimle saatlerce sohbet etmesi sonucu aşık oldum.
Sonra dayanamayıp ona aşık olduğumu söyledim o da aynı hisleri beslediğini ama iki çocuğumun olduğunu, onların bizden önemli olduğunu, müthiş bir anneye ve babaya sahip olduklarını ve onlara böyle bir travma yaşatamayacağını söyledi.
Uzun uzadıya konuştuk tüm yolları çizdik denedik bozduk baktık bu yol çıkmaz bize mutluluk vermez. O yüzden hiç ilişkiye başlamadık, birbirimize hiç dokunmadık. Şimdi arkadaşça görüşmeye devam ediyoruz.
Ama ben onsuz yapamayacak gibiyim, bu aşktan bir kurtuluş var mı?
Evliyim ve aşığım?