Aşk İlişkileri Hoşlandığınız karşı cinsin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız? hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soguk esprilerime bile katıla katıla gülüyorsa bu kız benim kaderim true love Hoşlandığınız karşı cinsin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,8b cevap paylaştı. Anlamam odunum ben açık açık söylesin 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı. Davranışlarından 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim anlamam kolay her türlü sevmezler beni yani sevmiyorlar anlamak zor değil. 1 0 Yorumla
ArchSila Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bakışlar her şeyi anlatır 1 2 Yorumla hhangoverr +1 yıl Evet bu o kadar önemli ki kalbin ilk yansıması o bakışlar Yorumla ArchSila +1 yıl Kesinlikle Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Dağ bayır benle halay çekiyorsa kaderimdir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlamam odunum ben açık açık söylesin
Davranışlarından
Benim anlamam kolay her türlü sevmezler beni yani sevmiyorlar anlamak zor değil.
Bakışlar her şeyi anlatır
Evet bu o kadar önemli ki kalbin ilk yansıması o bakışlar
Kesinlikle
Dağ bayır benle halay çekiyorsa kaderimdir.