Aşk İlişkileri Neden hiç düzgün insanlar yok? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor evet bakıyorumda istifini bozmayan, kaliteli, kültürlü insanlara hasret kalmışızcehalet diz boyu Güncellemeler+1 yıl gncl Neden hiç düzgün insanlar yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yani..beyinler doğru yerde olmayınca diyecek bir söz yok 0 0 Yorumla
Madrigals Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl düzgün birisi bile yok, hepsi mide bulandırıcı geliyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hic denk gelmedi Yorumla Madrigals +1 yıl bana da maalesef. Yorumla
POFIDIKSASMRWORLD Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ne yazık ki çok haklısın, şu an Türkiye'de çok az böyle düzgün insan kaldı 🧸😔 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🥹😔 Yorumla POFIDIKSASMRWORLD +1 yıl Yine de iyi insanlar var ama üzülme, bir gün senin de karşına çok iyi birileri çıkar, her şey gönlünüzce olsun 🧸😇 Yorumla Soran +1 yıl sanmiyorum sağ oll Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Düzgünlük çok sıkıcı 😂 0 54 Yorumla Soran +1 yıl degil ya vallahi fıttırdım gelsinler artik Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Valla çok sıkıcı bırak herkes bozuk olsun azcık eğlenelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl bende delilerle uğraşma vakfı oldum ya resmenn Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Sende hiç bozulma potansiyeli yok zaten sen düzgün kal 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😔🥹🥹 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Düzgün hayatında başarılar sana 😂 Yorumla Soran +1 yıl negatif ve kasvetli hayatim demek istedin tek pozitif olan şey kedim olmasi🥹 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bende 7 tane ondan demekki pozitifliğimin kaynağı ordan geliyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl kedim olsun isterdim ama benimkisi erkek ve çok sakin maşallah ya smokin kedisi🥰 Yorumla Soran +1 yıl tüyleri kadar ömürleri olsun bebişlerin Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Amin amin seninkininde ama bu kadar umutsuz olmayı bırak bence hayat güzel yaşamaya zevk almaya bak 😉 Yorumla Soran +1 yıl keşke birde gözlüklerimi sana versemde bi de hayatıma sen baksan☺️ Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Kuzum emin ol ben orada bile bir ton şey bulurum mutlu olunacak 😂 nereye değil nasıl baktığın önemli 😉 Yorumla Soran +1 yıl haklisin belkide sadece pozitif olmaya bakmak lazim yoksa hayatin kendisi acı🥹☺️ Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Genel olarak yaşadığın ülke yaşadığın hayat negatif zaten bir de sen negatif olursan nasıl yaşıycan 😂 Yorumla Soran +1 yıl valla haklisin🥰🥰 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Hadi göreyim kız seni 😂 Yorumla Soran +1 yıl siyah kedin çok şirin benimde buna benzer vardi😔 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl O kedim öldü maalesef son sorduğum sorulardan birinde şuanki kedim o zibidi çok tatlı arkamdan nonoş demesinler diye bunu koydum 😂 Yorumla Soran +1 yıl yaa kıyamaamm ama bi tek kedilerle mutlu oluyorum ben onun veremedigi bi mutlulugu erkek veya sevgili veremiyor Yorumla Sormalarageldik +1 yıl İşte bakış açını değiştirsen bizde verebiliriz bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl yok dün ayrildim bana dedi ki ben telefonda konusurken kapa ceneni sus kufurler etti sözde iyi aile cocugu boş ver cektim anası ugraşsın bide evlilik istiyormus iyice terbiyemi bozdu andaval Yorumla Soran +1 yıl olmuyo ya erkek kullanmamaya karar verdim Yorumla Sormalarageldik +1 yıl İşte düzgün tercihler yapmakta önemli tabi 😂 Yorumla Soran +1 yıl yahu 4 aydir konusuyoduk hic fire vermedi simdi rengini bozdu ya deliricem ama yol verdim Yorumla Sormalarageldik +1 yıl İyi yapmışsın önündeki maçlara bak sen 👍 Yorumla Soran +1 yıl maçlara bakmicam ben kaleye gol atarim bundan sonra hakem belli oyuncu belli olur😃 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Ooo çok hızlı değiştin kız sakin 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃işte biz böyle şekilciyiz canım Yorumla Soran +1 yıl atara atar gidere gider Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Güzel şu an bir potansiyel görmeye başladım sende 😂 Yorumla Soran +1 yıl zirvedeyiz ne demisler zirve tek kisiliktir başımı eğersem tacım düşerprensesler gibiyim baba evinde😆😆 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Sen çok değiştin Kendall önceden böyle değildin 😂 Yorumla Soran +1 yıl nasildim ben kedicik Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Muhabbete umutsuz ev kızı gibi başlayıp birden pumaya dönüştün 😂 Yorumla Soran +1 yıl işte hayat benim dengemi bozdu insanlar daha dogrusu Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bak geri döndün umutsuz ev kadınlığına bir ortan yok mu kuzum senin 😂 Yorumla Soran +1 yıl o şahıs benden dengemi umudumu her seyimi caldi Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Bu kadar takılma bee dünyada başka erkek mi yok Yorumla Soran +1 yıl ben erkek istemiyorum daha göz yaşlarima sevgime değmiyorlaronu gectim duygularimi oyuncak edemem daha Yorumla Soran +1 yıl kafaya da takamam burnum kanıyor sıkıntıdan Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Sen bence biraz yalnız takıl kafanı dinle 😂 Yorumla Soran +1 yıl doktor dedi ki üzülmemen lazım yoksa ya mideye ya burnuma vuruyor Yorumla Sormalarageldik +1 yıl O zaman insanlara daha az değer vereceksin kendalcım 😘 Yorumla Soran +1 yıl haklisin kimse benden degerli degil Yorumla Sormalarageldik +1 yıl O zaman öyle davran 😉 Yorumla Soran +1 yıl burcun ne senin? Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Başak Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Senin 🤔 Yorumla Soran +1 yıl oğlak burcum yükselenim balık Yorumla Soran +1 yıl başak kindar ve takintilidir😃 tertipli düzenlidir Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Vaay başak oğlak iyi anlaşır diyorlar 😂 Yorumla Soran +1 yıl başak cok takintili oğlakta çok saf üstelik balik yukselenim cok hassasim Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Valla bunların hiçbiri uymuyor bana 😂 Yorumla
ballistic Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Var da insanlar o tarz insanları çok iplemiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ipliyorum ben yaa Yorumla
Pokerrface Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Her türlü insan var ayırt etmek sana kalmış 0 6 Yorumla Soran +1 yıl olmuyo Yorumla Pokerrface +1 yıl Olanlarla muhatap ol Yorumla Soran +1 yıl olunmuyor cunku durust efendi iyi aile cocugu afedersin gecelere akan yalanli dolanli cikiyor Yorumla Pokerrface +1 yıl Kanmak istediğine kanarsın. Doğruyu söylesek de suç oluyor Yorumla Soran +1 yıl 4 ay sonra gercek yuzu cikti Yorumla Pokerrface +1 yıl Olur öyle şeyler. Önümüzdeki maçlara bakalım Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Varda onlarda kendi kabuğuna çekildiler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥹😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yani..
beyinler doğru yerde olmayınca diyecek bir söz yok
düzgün birisi bile yok, hepsi mide bulandırıcı geliyor.
hic denk gelmedi
bana da maalesef.
Ne yazık ki çok haklısın, şu an Türkiye'de çok az böyle düzgün insan kaldı 🧸😔
🥹😔
Yine de iyi insanlar var ama üzülme, bir gün senin de karşına çok iyi birileri çıkar, her şey gönlünüzce olsun 🧸😇
sanmiyorum sağ oll
Düzgünlük çok sıkıcı 😂
degil ya vallahi fıttırdım gelsinler artik
Valla çok sıkıcı bırak herkes bozuk olsun azcık eğlenelim 😂
bende delilerle uğraşma vakfı oldum ya resmenn
Sende hiç bozulma potansiyeli yok zaten sen düzgün kal 😂
😔🥹🥹
Düzgün hayatında başarılar sana 😂
negatif ve kasvetli hayatim demek istedin tek pozitif olan şey kedim olmasi🥹
Bende 7 tane ondan demekki pozitifliğimin kaynağı ordan geliyor 😂
kedim olsun isterdim ama benimkisi erkek ve çok sakin maşallah ya smokin kedisi🥰
tüyleri kadar ömürleri olsun bebişlerin
Amin amin seninkininde ama bu kadar umutsuz olmayı bırak bence hayat güzel yaşamaya zevk almaya bak 😉
keşke birde gözlüklerimi sana versemde bi de hayatıma sen baksan☺️
Kuzum emin ol ben orada bile bir ton şey bulurum mutlu olunacak 😂 nereye değil nasıl baktığın önemli 😉
haklisin belkide sadece pozitif olmaya bakmak lazim yoksa hayatin kendisi acı🥹☺️
Genel olarak yaşadığın ülke yaşadığın hayat negatif zaten bir de sen negatif olursan nasıl yaşıycan 😂
valla haklisin🥰🥰
Hadi göreyim kız seni 😂
siyah kedin çok şirin benimde buna benzer vardi😔
O kedim öldü maalesef son sorduğum sorulardan birinde şuanki kedim o zibidi çok tatlı arkamdan nonoş demesinler diye bunu koydum 😂
yaa kıyamaamm ama bi tek kedilerle mutlu oluyorum ben onun veremedigi bi mutlulugu erkek veya sevgili veremiyor
İşte bakış açını değiştirsen bizde verebiliriz bence 😂
yok dün ayrildim bana dedi ki ben telefonda konusurken kapa ceneni sus kufurler etti sözde iyi aile cocugu boş ver cektim anası ugraşsın bide evlilik istiyormus iyice terbiyemi bozdu andaval
olmuyo ya erkek kullanmamaya karar verdim
İşte düzgün tercihler yapmakta önemli tabi 😂
yahu 4 aydir konusuyoduk hic fire vermedi simdi rengini bozdu ya deliricem ama yol verdim
İyi yapmışsın önündeki maçlara bak sen 👍
maçlara bakmicam ben kaleye gol atarim bundan sonra hakem belli oyuncu belli olur😃
Ooo çok hızlı değiştin kız sakin 😂
😃😃işte biz böyle şekilciyiz canım
atara atar gidere gider
Güzel şu an bir potansiyel görmeye başladım sende 😂
zirvedeyiz ne demisler zirve tek kisiliktir başımı eğersem tacım düşer
prensesler gibiyim baba evinde😆😆
Sen çok değiştin Kendall önceden böyle değildin 😂
nasildim ben kedicik
Muhabbete umutsuz ev kızı gibi başlayıp birden pumaya dönüştün 😂
işte hayat benim dengemi bozdu insanlar daha dogrusu
Bak geri döndün umutsuz ev kadınlığına bir ortan yok mu kuzum senin 😂
o şahıs benden dengemi umudumu her seyimi caldi
Bu kadar takılma bee dünyada başka erkek mi yok
ben erkek istemiyorum daha göz yaşlarima sevgime değmiyorlar
onu gectim duygularimi oyuncak edemem daha
kafaya da takamam burnum kanıyor sıkıntıdan
Sen bence biraz yalnız takıl kafanı dinle 😂
doktor dedi ki üzülmemen lazım yoksa ya mideye ya burnuma vuruyor
O zaman insanlara daha az değer vereceksin kendalcım 😘
haklisin kimse benden degerli degil
O zaman öyle davran 😉
burcun ne senin?
Başak
Senin 🤔
oğlak burcum yükselenim balık
başak kindar ve takintilidir😃 tertipli düzenlidir
Vaay başak oğlak iyi anlaşır diyorlar 😂
başak cok takintili oğlakta çok saf üstelik balik yukselenim cok hassasim
Valla bunların hiçbiri uymuyor bana 😂
Var da insanlar o tarz insanları çok iplemiyor
ipliyorum ben yaa
Her türlü insan var ayırt etmek sana kalmış
olmuyo
Olanlarla muhatap ol
olunmuyor cunku durust efendi iyi aile cocugu afedersin gecelere akan yalanli dolanli cikiyor
Kanmak istediğine kanarsın. Doğruyu söylesek de suç oluyor
4 ay sonra gercek yuzu cikti
Olur öyle şeyler. Önümüzdeki maçlara bakalım
Varda onlarda kendi kabuğuna çekildiler
🥹😔