Seninle birlikte olmaktan mutlu olabilir ama seninle sevgili olmak gibi bir niyeti yok gibi e sen de onunla yakınlaşmaktan hoşlanıyorsan devam edersin yoksa da ona göre tavır sergilersin
Aptallıkla ne alakası var be aşın doruk noktasıdır şehvet ister istemez şehvetli anlarında daha fazla bağlanırsın bir kadın olarak ama erkeklerde genel olarak ilişki sonrası bi soğuma gelir bu arkadaşla alakalı değil fizyolojik bir şey o yüzden onun senden hoşlanmasını istiyorsan sadece sevişmek yerine onunla gez toz yemek ye beraber uyu beraber kampa git tatile git ve sana yaklaşmak istediğini farkettiğin zaman bunun için biraz zaman bırak araya mesela bi sabah seni çok istediğini söyle tamam akşam buluşalım de sabah gitme şansın olsa bile yanına onunla konuş o süreçte bırak o arzularıni sana itiraf etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
E ne güzel işte hoşlandığını ona da söyle gitsin niye bunu dert ediyorsun
Söyledim senin hoşlangn kadar bende hoşlanıyorum dedi. Ama arkadaşça davrandı yine sabah
Demekki şimdilik sevgili olmaya niyeti yok dost hayatı yaşamak istiyor senin de hoşuna gidiyorsa devam et yoksa tepkini ve yerini belli et
Çok hoşlanmıyor değil mi benden? 🥹
Seninle birlikte olmaktan mutlu olabilir ama seninle sevgili olmak gibi bir niyeti yok gibi e sen de onunla yakınlaşmaktan hoşlanıyorsan devam edersin yoksa da ona göre tavır sergilersin
Yaklaşmaktan hoşlanıyorum ama her yaklaştığımda duygularım artıyor ne kadar aptalım 🥹
Aptallıkla ne alakası var be aşın doruk noktasıdır şehvet ister istemez şehvetli anlarında daha fazla bağlanırsın bir kadın olarak ama erkeklerde genel olarak ilişki sonrası bi soğuma gelir bu arkadaşla alakalı değil fizyolojik bir şey o yüzden onun senden hoşlanmasını istiyorsan sadece sevişmek yerine onunla gez toz yemek ye beraber uyu beraber kampa git tatile git ve sana yaklaşmak istediğini farkettiğin zaman bunun için biraz zaman bırak araya mesela bi sabah seni çok istediğini söyle tamam akşam buluşalım de sabah gitme şansın olsa bile yanına onunla konuş o süreçte bırak o arzularıni sana itiraf etsin
Yani demem o ki kadın ilişkiden sonra bağlanır erkek ilişkiden önce bunu yönetebilmen lazım
Bide ben taşınacağım burdan zaten onun rahatlığıyla söyledim de sonra duygularım daha da arttı 🥹
He o zaman biraz sıkıntıya girer iş gerçi bu devirde sexting sevmeyen kimse yoktur bu durumları uzaktan da sağlayabilirsin seks yerine sexting olur
Benim gittiğim yerde kendime odaklanmam lazım ama ve uzun ilişkim de yeni bitti. Bu durumda aklımı karıştırdı 🥹
Zamana yay hayatını herşeyi bir yanda halledemezsin ya
Senin gibi arkadasa neler yapardimmm rahat ol konus
Fb olmaya devam
Ne guzel iste. Tadini cikar gitsin
Kural 1:Karşı cinsle alkol içilmez.
Seviyorsan git konuş :D
Konuştum oda senin hoşlandığın kadar bende hoşlanıyorum dedi ama sabah yine arkadaşça davrandı
yakınlaşman normal de hoşlantı zor