cok merak ettim cünkü ben böyle bi kalıba sokamıyorum
2 ay
Doğru kişi tanımı size göre nedir?

Doğru kişi benim için şu şekilde: Beni olduğum gibi kabul eden, yanında farklı biri gibi davranmaya zorlanmadığım, yanında kendim gibi hissettiğim, zor zamanlarımda bana kanat açabilecek ve beni acabalar içinde kuşkuya düşürmeyecek, eksik yönlerimi geliştirmeme yardımcı olabilecek, bana saygı duyabilecek ve beni sevebilecek, beni değiştirmeye çalışmayacak, iletişimde beni manipüle etmeyecek.
Beni bana sevdiren insandır doğru kişi, beni benden eden değil! Beni enkaz altında bırakan, kafamda şüpheler oluşturan değil!
Ömrümü ömrüne emanet edeceğim kişi doğru kişidir benim nezdimde
Benim için doğru kişi mutlu olduğunuz kişi demektir yani sizi gerçekten de seven yalan söylemeyen sürekli sizi mutlu eden ve yanınızda olan kişi demektir. ama ben inanmıyorum
Cevap
29Cevap
Sağnak yağmurda birlikte yürüyeceğim bir adam olsun.. kolumdan tutup götürsün beni hayallarimdeki yerlere.. kamp yapalım.. yıldızları izleyelim... Omzunda aglayabildigim biri.. kimi zaman kelimelerin kifayetsiz kaldığı.. içimdeki yanıp tutuşan arzuları gözlerimle anlatabildigim... suskunluğumdan anlayan.. ensemdeki.. beni yanlız bırakmayan yalnızlığımı darma duman eden bir adam.. bir gülüşüyle gardimi düşüren.. sonra evin içinde yastık savaşı yaptığım.. bilek güreşinde bana yenilen.. evin içinde .. masanın etrafında kovalamaca oynayacağım bir adam.. içimde odasından çıkmayan bir çocuk var... onun yanındayken koşarak gelsin o çocuk
.. tutsun çıkarsın o çocuğu.. benim için doğru kişi boyle bir adam..
Bu söylediğim şeyler çok basit şeyler.. keşke herkes saçma sapan kavgalar etmek yerine ilişkilerini bu şekilde yaşasa..
Kızlar için direk alfa dır çünkü kızlar sığınacak liman ister bence 👍
Kararlı
İşinde olan
Ne istediğini bilen kişiler alfalar bu kadınları etkiliyor
Gerçekten seven
Gözlerimi alamayacak kadar aşık olacağım
Sonsuz dürüst ve sadık
Güleryüzlü, sevecen, merhametli
Kafalarımızın uyuştuğu kişi
Doğru kişidir benim içim
Artık izlediğim bir video sayesinde.
Ayağı 37 numara olan
Ince parmakli
Koprucuk kemiği sağlam
Iyi bir karniyarik yapan
Bir erkek.
Link ekleyemiyorum xper yeterli olmadigi icin ama yazdıklarımı aratirsaniz hemşire hasta videosunu rahatlikla bulabilirsiniz
Yanında çocuk gibi hissettiğim beni anlayan ve seven yargılamayan hep arkamda duran beni ben olduğum için seven biri
"Bazı kalpler evvelden aşinadır birbirine" sözünü yaşadığın kişidir bence ‽
Her ne olursa olsun sana omuz olup seninle en kotu gunu sensiz en iyi güne değişmeyecek olan kimse olabilir
Benim için doğru kız
onun bir tnımı yok hissiyatlarınla hareket ediyorsun
senin verebildiklerinle yetinecek senle her şekilde mutlu olmayı başaracak olan doğru kişidir zamanı gelmeden olmaması gerekeni yaşamanın peşinde olmayacak
Doğru kişi kalp ve bedinini vermeye hazır olduğun kişidir.
Dürüst, iyi niyetli, ince düşünceli, anlayışlı, yol gösteren, akıllı diye çoğaltılabilir.
seninle aynı dili görüşü konuşan yaşayan. doğru kişindir.
Doğru kişi zaman ile kendini belli eder anlık bi olay degil
Bende kalıba sokamıyorum ama anlıyorsun onu hissediyorsun
Ben hiç doğru kişiye rastlamadım. Bilemicem o nasıl bir şey 😂
yanına huzurlu olduğunuz bencil olmayan sizinle gerçekten ilgilenen doğru kişidir.
Doğru kişi yoktur, zannettiğimiz doğru kişi, henüz fikirlerimizin çatışmadigi kişidir
İnsanları sevgi birleştirir fikirler ayırır
Şüphe duymayacağım, sorgulamamamı sağlayacak ve aynı beklentiler içerisinde olduğum insan doğru kişiye en yakın kişidir..
Seni her halinle kabul edip, incinip mutlu olduğun şeyleri bilen kişi. Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde yalnız bırakmayan kişi. :)
O kişi ne güzel kişi ya @Bir_sızıntı_kalbim 😊🌹
Evet :)
🌹💐
En İyi Cevap