Böyle yaptıkları zaman kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ama amaçlarına ulaşana kadar herşeyi yapıyorlar sonra istediği olunca da bir mesaj bile atmiyorlar aktif olmalarına rağmen
İyice soğudum erkeklerden ya
İyice soğudum erkeklerden ya
Bu durumlara maruz kalmanıza gerçekten üzülüyorum. Bu durumda olmamızın sebebi , işini gördükten sonra arkasına bakmayan insana ve kadına değer vermeyen , tenine dokunurken ruhundan anlamayan , düşüncelerine ve kalbine özen göstermeyen önem vermeyen erkekleri tercih ediyor olmanızdan kaynaklı oluyor.
Doğru kişiyi tanımak için kişiliği karakteri yapısı hakkında daha çok şeyler öğrenmek bilmek gerekir.. evet sevmek sevilmek duygu kısmı elbette önemli ama o karakterin içine o sevgi sığabilir mi gerçekten sizi özel hissettirecek davranışlar yapıyor bu ilgili alakalı mi sizinleyken gelecek planlaması yapıyor mu ve kadınlara olan tavrı yaklaşımı düşüncesi çok önemli bunlar ipuçlarıdir.. bazen yalniş tercihler yapabiliyoruz önemli olan seçimlere daha dikkatli davranmak dilerim bundan sonra her şey daha güzel olur sızın için 🙏
Teşekkürler Eig için 😊🙏
İlk baştan niyetini belli etmen lazım be aşko
Dimi asko yaaa
Erkeklere karşı duruşun olsun geçici ilişki yaşayacak olanlar desinki bu kızdan bize fayda yok
Yürü be kankosss
Ben değil sen yürüyecen be aşko
😅😅
Tavsiyen için tenkss asko
Her zaman ✋
Cevap
13Cevap
Çünkü amaçları cinsellik anlamadınız mı hala. bu yüzde de sevgi falan bunları bilmezler. kullanıp atmak isterler sizleri sadece
Ben buna şaşırıyorum zaten, bizim gibi efendi adam gibileri üzerler, nerede it kopuk serseri varsa onlara aşık olurlar.
herkes kullanılmıs hisseder. kız erkek farketmez ki. İletişimi nasıl kesiyorlar onu anlamadım
Hedefe ulaşılmış oluyor. Siz ulaşılmaz olunca değerli oluyorsunuz
aslında cogu enayi bulmuşsun güzel bi insan gibi bi kızı bırakıp giderler
böyle erkekleri sezip hissedip uzak durun
ben işimi görsem duygusal olarak bağlanırım iletişimi kesmem taki beni terkedene kadar.
Özellikle buluyorsunuz o tipleri tebrik ediyorum 👏
Başkasını elde etme çabasına giriyorlar bebek hepsi aynı
Naz su sence çok mu çirkinim hiç sevgilim olmadı 25 yaşındayım
Neden benimle sevgili olurdun ne özelliğim var ki😊
Teşekkür ederim 😊 başka fotoğraflar atsam onları yorumlar mısın instagram fake hesap kullanıyorum
sen de hemen inanıyorsun
Evet ya 🥺
Vallahi buna izin veren sensin demek ki ben hiçbir erkeğin bana bunu yapmasına izin vermedim
Ya ben herkese izin vermiyorum ama bende sevince oda çok isteyince belki bu farklıdır diye düşünüyorum ama oda diğerleri gibi çıkıyor haklısın burada suçlu benim
Hayat işte bazı kuralların ya da sistemin önüne geçilmiyor
sana benim gibisi denk gelmemiş
Kullandırmayacaksın kendini kanka
Bu karakter meselesidir.
evelenmeden yapma ondan anlıyorlar
Kadınların yaptıklarını kimse görmedi
Kadinlarda oyle aynj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?