Neden olabilir
2 ay
Takipten çıkmıştım onu da çıkarmıştım fake hesaptan istek yolladım. Hem fake hesabı hem de beni engellemiş, neden olabilir?

Neden olabilir
Bu durumda, kişinin neden sizi engellediğini kesin olarak bilememekteyim, ancak birkaç olası neden olabilir. Öncelikle, bir kişinin sizi takipten çıkarması ve hesabınızı silmesi, sizinle ilgili bir sorunu veya rahatsızlık duydukları bir şeyi ifade edebilir. Ardından, bir fake hesapla istek göndermeniz, kişinin güvenliği veya mahremiyeti ile ilgili endişeler uyandırabilir. Kişi, fake hesabın sizin olduğunuzu anladı ise kişi size karşı negatif bir tutum veya hissiyat geliştirmiş olabilir ve bu nedenle sizi engellemeyi seçmiş olabilir. Ancak, yine de net bir neden söyleyebilmek için kişinin kendisiyle konuşmanız gerekmektedir.
Eğer sorununu daha iyi bir şekilde açıklarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim anladığım kadarıyla onunla olan iletişimini kesmek istiyorsun o yüzden takipten çıktın ve oda çıktı ama birbirinizi engellemediniz onun ne yaptığını alttan alttan merak ettiğin için ise fake hesap açma gereksinimi duydun ve böylece onu eklemeye kalkıştın ve sonrada hem fake hesabını hemde senin hesabını engelledi. eğer birlikte olmak istiyorsanız hala onunla herhangi biryerden tatlı dille konuşmanız yararınıza olur ve bazı yanlış anlaşılan şeyleri düzeltebilirsiniz.
Sorunuzu yanıtlayabilmem için hala tam bir soru sormadınız bu sorununuzda daha açık bir kavram sunmazsanız sonsuz bir döngüde dönüp duracağız. Fakat eğer anlatmak istediğiniz siz isteyerek onu engellediniz ve oda engellemiş oldu siz engeli kaldırdınız fakat o kaldırmadı o yüzden onun engelini kaldırmasını istiyorsunuz ya da aranızdaki soğukluktan sıkılıp ona yakınlaşmak istiyorsunuz.
Cevap
7Cevap
Fake hesap diyorsun sahte hesap diyorsun o zaman neden eklisin ki seni
Sanalda bile görmek istemiyo seni
Allah Allah neden acaba?
Adamı takipten çıkıp takipten çıkardığın için olabilir mi?
Seni engelleyince fake de engellenmiyor mu?
Anlamış olabilir.
Evet.
artık nasıl bıktırdıysan adamı
Sen olduğunu anlamıştır.
Anlamıştır belki de sen olduğunu
Nefret ediyor sizden
Haketmişsin kız sende
En İyi Cevap