Aşk İlişkileri İlişkinizde kaçıncı seviyeye kadar gelmeyi başardınız? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Evet klasikleşmiş soru 😃. Kaç seviye atladınız 🤔 Güncellemeler+1 yıl Ben evlilik teklifi etmedim ama ailesiyle tanıştım bir nevi zirvede bıraktım zaten evlilik düşünmüyorum. İlişkinizde kaçıncı seviyeye kadar gelmeyi başardınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Benim için 7 seviye bölüm sonu canavarı gibi 1 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl En iyisi 6 da durmak ötesine gerek yok 😂 Yorumla
you4myselfcontrol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl aile tanışması evlilik teklifinden önce gelir 0 0 Yorumla
hiçbirinizisevmiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 113 , eic 100% +1 yıl Level 13 gelecek karakterde bir erkek bulamadim oyunu kapattım ben 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 3 atlayıp 4 de takılı kaldım 0 0 Yorumla
Senidebiriyakacak Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. 9a geçemedim. Annem istemedi hemde hiç:(( 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. 6. seviyeye kadar ulaştım.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim için 7 seviye bölüm sonu canavarı gibi
En iyisi 6 da durmak ötesine gerek yok 😂
aile tanışması evlilik teklifinden önce gelir
Level 13 gelecek karakterde bir erkek bulamadim oyunu kapattım ben
3 atlayıp 4 de takılı kaldım
5ten sonrasına gećenlere bravo
Level 7'de takılı kaldım. 😅
Level 7 den geri döndü
Açılmaya kadar