her gördüğüm insan ayyy kızım evlen daha sonra evlenemezsin gibi cümleler
benim evlenmemden onlara ne anlamadım
öğrenciyim iki yıla hekim olacağım dersler bir yandan bunlar bir yandan
her gördüğüm insan ayyy kızım evlen daha sonra evlenemezsin gibi cümleler
benim evlenmemden onlara ne anlamadım
öğrenciyim iki yıla hekim olacağım dersler bir yandan bunlar bir yandan
eğer karşına biri çıkarsa tabi ki sevgilin olur ama evlilik için bu yaş cok erken senin çevrendeki insanlar geri kalmış çağa ayak uyduramamış. Bundan 30 sene çnce insanlar 14-15 yasında bile evleniyomuş ona göre düşünüp geç diyemeyiz bu devirde erken
Sakın böyle sözlere aldanıp hayatını mahvetme... önce hazır olmalısın kendine uygun hayatının geri kalanını devam ettirebileceğin insanı bulduğuna emin olmalısın sonra bu adımı atman lazım... yoksa iki ay sonra adliye koridorlarında boşanma dilekçesiyle soluğu alırsın.. ya da ömür boyu sevmediğin biriyle ömrünü geçirmek zorunda kalırsın.. aynı evin içinde iki yabancı gibi...
Bence haklı değiller yani kimse kimseye zaten evlen diye baskı yapmamalıdır kimse evlenmek zorunda değildir yani isteyen evlenir istemeyen evlenmez zaten 22 yaş daha genç bir yaş yani bazı insanlar 30 da anca evleniyor bu yüzde de onları dinlemeyin... gerçek aşkı bulduğunuz zaman evlenin yani evlilik çok ciddi bir konudur erken değil zamanında evlenmek doğru olandır..
Cevap
2Cevap
Hayir bence bu sana kalmış bi karar ayriyeten baskida yapamazlae
Evlenmek zorunda değilsin sırf aile, çevre ve toplum baskısından dolayı böyle bir galeyanın içine atma kendini. Tepkini göstermelisin.
Daha 22 yaşındasın ne baskısı
doğu tarafında mısın, balık etli misin
Boş konuşuyorlar 22 çok erken zaten
Ayrıca kıskançlıktan da olabilir yani tanımıyorum tabi arkadaşlarını da
Henüz yaşınız küçük bence. İdeal yaş 27-28 sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?