Birine ilgi duymana ve onunla sevgili olmak istemene ne sebep olur?
Yakışıklı, olgun (zihnen ve yaşca) ve zekiyse ilgimi çeker

Birine ilgi duymana ve onunla sevgili olmak istemene ne sebep olur?
Yakışıklı, olgun (zihnen ve yaşca) ve zekiyse ilgimi çeker
Ben sevgilimle spor salonunda tanıştım, salonda antrenördüm. O iş basvurusu için gittiğimde beni görmüş (minyon tipli olduğum için birisinin çocuğu sanmış) ama ben fark etmemiştim. Sonra patronum salonu gezdirirken tanıştık onunla. Onun badysi ondan uzun ve inceydi onlara edi ile büdü adını koymuştum kendi kendime 🤭 bir gün gene öyle muhabbet ediyordum nasılsın falan diye, sohbet bitti yanından ayrılırken içimden bir ses ben bununla sevgili olurum ya hadi hayırlısı demiştim. Bir zaman geçti ailevi sorunları varmış ben o zaman bilmiyordum. Koşu bandiydaydi hoş geldin demeye yanına gitmistim. Nasılsın falan derken gözlerinin arkasında ki o yorgunluğu, hüznü hissettim ve o an ona aşık oldum diyebilirim 🤭bir süre sonra da sosyal medyadan takiplestik. Mesaj falan attı bana konuşmaya başladık. İyi geceler dediğinde ben görüldü atıyordum sabah yazacak mi diye ve yazıyordu 😂🤭 sonra eve geldiğini, işten çıktığını falan haber veriyordu bunlar beni etkilemişti 🤭 2 yıl 3 aydır beraberiz ve 3 ay önce evlilik teklifi etti. Hâlâ daha eve geldiğini, işten çıktığını ya da yaptığı şeyleri haber verir🙏 Allah nazar degdirmesin 🧿🙏
Maşallah size
Teşekkür ederim ❤️🧿
Seni soru sorarken görmek ne güzel🌺
Hoşuma gidiyordur onu tanımak istiyorumdur ne bileyim işte hayatımın bir parçası yapmak istiyorumdur falan filan başıma bela almak istiyorumdur canımı sıkmak istiyorumdur ağrısız kalbime ağrı istiyorumdur başıma bela istiyorumdur kısaca hata bu sevgili işleri filan baştan sona birisini sevmek değer vermek biraz kim hayır görmüş ki biz görelim değil mi 😂
Çok doğru söyledin çiçeğim 🌷
Özleşmişizzz🌺
💙
🧡😽
Çıkma teklifi edecek kadar gerekli görmüyorum erkekleri.
En doğrusunu sen yapıyorsun vallahi de billahi de
Amin ')
Rabbin; senin erkek düşmanı olduğunu bildiği için erkekleri senden koruyor, Agresif... 😂😂
İlgi duymanın sebepleri çok çeşitlidir ve herkesin öznel deneyimleri farklıdır. Bazı yaygın nedenler şunlar olabilir:
Kişilik uyumu: İlgi duyulan kişi ile kişiliklerin uyumlu olması, benzer ilgi alanlarına sahip olmak, birbirini tamamlayıcı özelliklere sahip olmak gibi faktörler, ilgi duymaya sebep olabilir.
Fiziksel çekim: İlgi duyulan kişinin fiziksel görünümü, bakışları, sesi veya yürüyüşü gibi fiziksel özellikleri de ilgi duyulmasına sebep olabilir.
Ortak deneyimler: İlgi duyulan kişiyle ortak deneyimler yaşamak, birlikte vakit geçirmek, paylaşımlarda bulunmak gibi faktörler de ilgi duymaya neden olabilir.
Duygusal bağ: İlgi duyulan kişi ile arasında duygusal bir bağ kurulması, birbirine karşı güven ve saygı hissi gibi faktörler de ilgi duymaya sebep olabilir.
Özellikler: İlgi duyulan kişinin sahip olduğu özellikler, beceriler ve başarılar da ilgi duymaya sebep olabilir.
Bu nedenlerin bir ya da birkaçı, bir kişiye ilgi duyma nedeni olabilir. Ancak herkesin ilgi duyma nedenleri farklı olabilir ve kişinin öznel deneyimleri etkilidir.
Cevap
68Cevap
Bilmiyorum birine aşık olmak benim için sebeplere bağlı değil veya şartlara yalnızca ilgimi çeken bir şey söyleyecek olsaydım kesinlikle karakter derdim ama onu da nerede ne kadar görebiliyor insan muamma
Gözüme, ruhuma hitap eden bir kadına bile çıkma teklifi yapamam. İlişkiye ad koymak çok saçma. Birlikte olduğumuz sürece her şeyim her şeyidir.
Hiç bir şey buna sebep olmaz. Benim için o defterler çoktan çoktan kapandı.
Yaklaşımı, düşünce tarzı, beklentileri, zekası ve enerjisi ilgi duymama sebebiyet verebilir..
Dış görünüşü kadar hem bana hem de genel olarak çevresine karşı tutumu ve tavrı gerçekten de çok önemli. Tabii bunun dışında. Dünya görüşü hayata bakış açısı tüm canlılara olan saygı anlayışı birer bütündür. Özellikle bana karşı samimi ve içten olması ona karşı atacağım adımın temelini oluşturacaktır.
Güzel oluşu iyi giyinmesi yerine göre konuşması yerine göre oturup kalkması yerine göre giyinmesi eğitimi işi karakteri kişiliği bunlara bakıp bunlar sebebiyle eskiden çıkma teklifi ederim derdim sonra zaman içinde yanıma yakışması ortak yönlerimiz iyi anlaşmalarımız demeye başladım ve gerçekte 2 şey gördüm. Zor durumda yanımda olmayan ve ailesinin yaşantışını onların karakter ve kişiliklerini insanlar kopyalamış. yurt dışı görmüş çift üniversite bitirmiş bir kız bile annesinin kopyası ise zor durumda kaçıyorsa erkekte babası gibiyse dünya güzeli olsa ne yazar. Bu sebeple birisine çıkma teklifi etmem milyonda 1 ihtimal.
Benim için tip, boy, maddiyat önemsiz. Sadece karakter olarak mükemmel biri olmasını isterim. Beklediğim karakteristik özellikleri sayayım. Ağırbaşlı ve kibar olmalı. Kadın ruhundan anlamalı. Kıskançlık olayını fazla abartmamalı. Yani kıskanıyorum adı altında beni kısıtlamamalı. Beni değiştirmeye çalışmamalı. Kesinlikle romantik olmalı. Odun erkekle işim olmaz.
Tip önemsiz dışında imzamı attım bu görüşe
Tipi düzgün olan erkekler pek düzgün çıkmıyor ahaha :D
Var var ikisi bir arada olanı da var , göz zevkinden de vazgeçme sen bir ömür nasıl geçecek yoksa, bebek gibi kızsın hakkını al🥺))
Yaa teşekkür ederim sen de bebek gibisin ❤️ Aman hakkımızda hayırlısı 🙏
🌷🙏
Uzuun bir zamandır sorularına denk gelmemistim. Gördüm ve mutlu oldum. cevabına gelince.
İlk önce beni tamamlamali. Hani tencere kapak. ya da yol ile yoldaş. Sonra olduğum gibi kabul etmeli. Dahada sonra bir yol var ise beraberimde yürümeli.
Tabiki bende aynı duygularda olmalıyım. O halde gelsin mutluluk.
😊🙏
Tanrı seni korusun Eco can
Gülüşü konusması hareketleri gözleri ne bilim bir sevgi bagı sanki cekiyor kalp beyim bir savaş içinde hep güzel taraflarına calişiyor patlicam gibi oluyorum teklif ediyorum 20 denememde 2 tane denk geldi 2 side yanliş tercih. Kalp degilde akildan yapsaydım bu işi simdi saha güzel olurdu😊
Günlerimi paylaşma isteği.
Bunu belirleyen özellikler de bu görüş ve düşünce üzerinde şekillenir, ana tema budur. Mesela; her gün görmek isteyebileceğim bir yüz ve ifade, bütün gün sıkılmadan konuşmak isteyebileceğim bir iletişim kalitesi, hayatta birlikte yol alabileceğimiz yaşam görüşü ve yapılanlar vs.
Bunların ve diğerlerinin hepsini de yapabilme kapasitesini sağlayan da zeka oluyor, fiziksel olarak en önemli özellik de bu.
Görselliğinden, sohbetinden, enerjisinden etkilenmem olur.
Yalnız çıkmaktan daha çok ciddi niyet beklentisindeyim.
Ama ilerleyen süreçte karar değiştirir, maddi anlamda düşlerime ulaşırsam Zumba dersi ve etkinlikleri düzenleyen bir arkadaşım var. Etkinliklerde 100 civarı hatun geliyor içlerinde göz alıcı hatunlar var 😁😁
Sürekli çağırıyor derslere ayda, yılda bir gidiyorum. Belki daha sık giderim ilerleyen süreçte 😂😂
Çıkma teklifi etmem ‘ benimsin ‘ derim 😂
Kafa uyumu , yanında kendimi rahat hissetmem lazım ve sadece bana karşı değil bütün cevresıne karşı davranışı etkili olur.
Ayy aynı arkadaşı 😄
İlk cumle değildir umarım 🥺 onu kanka olsun diye yazdım 😂
İlk cümle 🥺 s. o. s
Ağır kanka pilli. Karsıda ki insanın düşüncesi , fikirleri , isteyip istememesi hiç mi önemli değil.
Bu karsıda ki insanı ürün olarak görmeye benzer. Alıyorum benimsin gibi.
Hee manitayken söylenir o ayrı !
Eyvallah teşekkür ettim mesajın arkadaşına uçmuştur"👀)
Vay dana vay 😂 kankama laf söyletmem adam sevdiği zaman fazla sahipleniyor.
Geçti geçti artık 😄
Umarım düşündüğüm şey olmamıştır 🤔
Anladım , ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun. Eyvallah bro’m ama biz zaten buradan iletişim kurmuyoruz ki seninle.
Müsait zamanda bı konusalım bro
Tüm iletişim kanallarımi kapattım ben size mutluluklar 🕯️🧘🏼♀️🕯️
Size derken rakıyla bana mı 🥺 erkek erkeğe hiç hoş değil be pilli.
Yani erkekler ilgi alanım değil , feministim ben 😂
Herkes için hayırlısı , yetişkin insanlarsınız. En dogru kararı yine siz verirsiniz elbette.
Biz yani 3. Kişilere hayırlısı demek düşer
Benim Türkçe az kötü afedersin 😂
Estağfurullah pilli
hersey olabilir
bir gulusu tavri hareketleri vicdani zekasi ilgisi becerisi
belki yasimdan dolayi boyle ama evet bircok seye dikkat ederim sanirim :)
Olgun olmak böyle bir şey işte, körlemesine yürümüyor hiç bir yolda
herzaman ki nezaketiniz fm :) tesekkurler
Önce düşünceleri, sonra ruhu, sonra dışı ama en önemlisi içinin dışından güzel olması. O sendin ve en uzun gece 21 Aralık 2022 de sen Ece ile (adını söylemeyi çok seviyorum) beraber olduk. Biz seninle gerçekten çok zorlu yollardan geçtik. Hayatım da bana yoldaş oldun ve güzel zaman geçirdik. Her şey için teşekkür ederim. Tekrar çıkma teklifi edeceğim bir kişi varsa o da yine sensindir. Tekrar benimle çık 😒
Beraber olduk ne ya töbe estagfurullah 🙄
Hayır
Sevgili manasında bir olduk 😒
Soru sormadım.
Etmiyorum ben sabit bekliyorum. Karşı tarafa ilgim varsa yeşil ışık yakıp bekliyorum
Donanımlı, belirli bir hayat felsefesi olan, eğilip bükülmeyen, insancıl ve hayatla bazen dalga geçebilen...
neyse daha fazla yazarsam...
Ne olur ki yazarsan
Güzel çocuklarim olur bundan dersem😂işin şakası ahlaklı ve zeki olması
Bence çok yerinde bir cümle "bundan güzel baba olur, güzel çocuklarım olur diyebilmekte önemli bir kriter
Kesinlikle öyle
Ona nasıl Aşık oldum bilmiyorum ama oldum. Ben aşkı da bilmeden aşık oldum. Çok garip. Ne zaman kafam normalden farklı olsa onu görmek istiyorum. O bana nedense güvenmiyor. Bence geçmişinden kaynaklı bir sorun var. Onu birinin çok sevecegini inanamıyor. Oysa ki ben onu kimsenin onu, sevmediği kadar sevdim. Ben ondan daha zor bir hayat yaşadım ama buna rağmen ayakta kalıp güvenmeyi seçtim. O ise bana güvenmekten korku. Halbuki ben ona şeref sözü verdim. Korktuğu her şeyden koruyacaktım. Bu devir de şeref sahibi olmak zor ama bende var. Rahat olsun
Güzel düşünceli, ne istediğini bilen, ahlaki değerleri olan, küçükle küçük büyükle büyük, nerde nasıl koşması gerektiğini bilen, içten, samimi dürüst ve üslup de vars eee bide hoşlanıyorsam çıkma teklifi ederim..🤭
Kadınlarda çekici kılan kurallarım
Zeki olması
Dominant olması
Kendi ayakları üzerinde durması o özgüven olması
Tutkulu ve fantazili olması
Benim için yeterlidir çıkma değil direk nikah 😄
Beğendiğim kişinin bana olan ilgisini anladıktan sonra öpüşürüm, ben teklif etmem ://
Romantik
%100 başarılı sonuç..
öbür türlü, ilk görüşmede elini tutacaksın da, ikincisinde sarılacaksın da, üçüncü de öpüşeceksin de..
bekleyemem öyle :/
Kimseye teklif edip sevgili olmamı gerektirecek kadar dile eyleme dönüşen bişey yaşamadım doğru da değil karşılıklı aynı hissiyatlar oluşmadığı sürece birini ikna etmek peşinden koşmak ve meziyetler düzmek sadece geçici bir oyun ve sahte bir beyin karmaşası
Güzel, ilgili, dürüst ve cesur olmalı bana olab ilgisini gizlemeden hissettirmeli
Nasılsın, senide merak ettim her şey yolundadır umarım evinizde falan sorun oldu mu
Nasılım bir hissim kalmadı bilmiyorum teşekkür ederim evimiz yıkıldı İsanbula gelmek zorunda kaldık
Sen nasılsın
Geldim Hataya iki hafta kaldım çok kötüydü her yer bu travmayı atlatmaya çalışıyorum, arkadaşlarımı da kaybettim.
Çok çok geçmiş olsun 🙏
Hepimiz herşeyimizi kaybettik eş dost akraba ev dükkan şehir yok oldu bir canımız sağ kaldı çok şükür demekten başka elden bir şey gelmiyor.
Sağol
Fizik ve dış görünüş çok önemli. Baktığım zaman yükselmem istemem gerekiyor.
Diğer detaylar tanıştıktan sonra ilişkinin durumuna göre değerlendirilir.
Ses tonu, alımlı bir konuşma yapması, gözünü benden ayırmaması ve tekliflerimin reddedilmeyeceğini söylemesi
yemeğe çıkacabileceekk
Fiziğine dikkat eden, bakımlı, Atatürkçü, çalışmayı seven hatun direkt olarak menzile girebilir. Ama bir 3-4 ay gönlümün dinlenmesi gerekiyor.
tanımıyosam sadece görünüşünden dolayı olabilir, ama tanımışsan biraz da olsa zeki ve kararlı bir duruşu varsa kesin yürürüm :)
Hoş alımlı konuşmasını bilen. Bide ben diyaloğa girince olumlu olabileceğini bana belli etmesi lazım. Hissettirmesi
Yoksa herne olursa olsun peşinden koiup teklif etmem
Önce etkilenmem lazım evet ama her şey tiple bitmiyor, davranışı, konuşması vs uzar gider liste
Dikkatimi çekerse bakarım, ama tacizci olmaktan korktuğum için ufakta olsa karşıdan adım beklerim. Sonrası kolay
Akıllı, bilgili ve kültürlü, ve tabii ki de dine inanmayan, yenilikler açık. ayrıca video oyunlarına ilgi duyarsa sevinirim (gamer olmasa bile)
Kimseye çıkma teklifi etmem. Çıkınca ne oluyor ki. İnsan kendi hayalleriyle sevgili olunca dağları yerinden oynatır.
Ayni düşünce yapısına sahipsek ve aramızda o elektriklenme olmuşsa etkilenme çıkma teklifi etmem ama o bana çıkma teklifi edebilir
Hiçbir şey. Sevgili olmak için herhangi bir şey yapmam zaten uzak durduğum bir şey ‽
Çıkma teklifi diye bişey mi kaldı artık allah aşkına 😂
Hem fiziksel hem de karakteri açısından kriterlerime uygunsa teklif ederim.
Beni içten içe heyecanlandırıyosa vardır bu işte bir iş😄
Benim kendim için yapacaklarımdan bir fazlasını yapabileceğini görmem...
görünüşü, düşünceleri, ilgisi ve davranışları olur sanırım
İlgimi çektiyse eğer ve ondan da olumlu sinyaller geliyorsa öyle olur.
Pek çok sebep olmalı, değerlendiririm hem onu hem kendimu
Çıkma teklifi mi kaldı oluyosa kendiliginden olur zaten
Hiçbir şey sebep olmaz. İlgi duyduğum olur ama harekete geçmem, geçemem.
Kanki önce bir 2 3 lafın belini kırmak lazım sinerji enerji elektrik çok değişken var işin içinde
Sevgi ve tabiki her yönüyle karakteriyle etkilemesi, zekası, ruhuma beynime hitap etmesi
Hepsi bir arada oluyorsa sizin dedikleriniz gibi cazip😉
Iyi anlastigimi düşünüyorsam kaliteli vakit geçirip zeki olduğunu ve birazda güzelse bana göre bir üst seviyeye taşımak isterim durumunuzu.
Aynı şeylere ek olarak savaşçı yapısı ;mücadeleci ve hırslı bir ruhu olmalı hatta yer yer çatışmaktan hoşlanıyorum, diplomat tiplerle sıkılıyorum
Kimseye teklif etmem, kendileri etsin.
Güler yüzlü, samimi, felsefe vb. Konularda seviyorsa
Efsane çekici gelir
Dış görünüşte etkili olur ama bana karşı davran8şları kişiliği hayata bakış açısı benim için daha önemli
şu an bunu yapmak için hiçbir sebep bulamıyorum 🤷♂️ sanırım çok dibim düşmesi lazım ilk görüşte ki sonrasında tanımak isteyeyim.
Çıkma teklifi etmem...
Ne yaparsın...)
Novi yaptı yapacağını yine şu an tüm arkadaşlarin zan altında 😄
İki cambaz bir ipte oynayamıyor biliyor musun şu an hiç yerim kalmadı 😄🙌
Hoşlanmam gereklidir
Nefes alıyorsa olur😂, bu arada hoş geldin
Hoş buldum Akif 🙏
cinsellik yaşama potansiyelini dışarıdan vermiş olması
Saygılı, kültürlü, komik, Zeki, yakışıklı
Sebep olan birsey yok
Zekiyse benimde ilgimi çeker
Güzel vakit geçirmek hoşlanmak etkilenmek