Uzak mesafe iliskim var?

1 aydan fazla oldu ikimizde yogun çalışıyoruz şu an hastayım fitikla uğraşıyorum çalışma o zaman diyo çok ters tepki veriyo elimden biseyde gelmiyor diyo mesela bugün doğum günü o uyudu sesini duyuyorum ben o ağrılı halimle bile doğum günü mesajina kadar eksik etmedim hala bi triplerde seviyo ama işi dolayısıyla sanırım ilgisi azaldı zaman ayıramıyor sineye çekmeye çalışıyorum olmuyor cidden kendimi yalnız hissediyorum diyorum ters algiliyo, izine çıkacak onu bekliyorum sizce ilgimdenmi sıkıldı onun gibi davranmalimiyim? birde eğer olurda evlenirsek uzağa gelin gideceğim için annem istemiyor sonuçta hastalıklarım var çocukta ilgisiz gibi aramasam aramicak sormicak gibi ben tek taraflı çabalamaktan yoruldum ne yapmalıyım seviyorum oda seviyo gibi iş yerinde geriliyoruz belkide ama aklımda soru işaretleri var ailesine sahip çıkıp beni geri plana atarmi? Benim ailemden kimse olmicak orada , bu davranışını söyledim duzelticem dedi işten dolayı dedi vesayre ne yapmalıyım anılarımız var mutlu gibiyiz hediye yolladı manevi olan şeyler bende yolladım ama kafamda tilkiler dolaniyorrr:(
Güncellemeler
+1 yıl
Ah be neler çekmişim cidden
Uzak mesafe iliskim var?