Ben böyle cool üni mezunu ykşlı hayalmdydi ama hayalmdkyle brlkte değilim şu an ama brlkte oldğm kişiyi çok fazla seviyorum ve o da beni aşırı seviyor ama bazen aklıma geliyor ne yapmalıyım sizce ve siz hayalnzdekiyle mi brlktesinz?
2 ay
Hayalinizdeki kişiyle mi birliktesiniz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hiç bir zaman hayal ettiğinle birlikte olamazsin bu biraz şans sırf bu yüzden sevgilini birakirsan pişmanlık duyarsın çünkü sevgi çok güzel bişey seni seviyorsa bunlara takılma
A0 Türkçenle cool, yakışıklı, üniversite mezunu biri seni napsın?
Canım benm türkçem okul hayatmda gerçek hayatta o kdr iyi ki klavyede dikkat etmedm şu annnn
Da ve mi yi ayrı yazdğmdan bunu anlamalydn aslnda 😃😃
Ve ben ztn üni mezunu başarılı biriyim
Güzelm de vb vs
Anladık yazma daha fazla. Umurumda değil ya yeter öf.
😄
Patladım huhahahahahahha çok doğru
hayallerde sınır yok. adı üzerinde, hayal🤷♂️birlikte olduğununda bir hayali vardır, ya da olmuştur.
Çoğumuz hayalimizdekiyle evlenmeyecegiz hayal kurmak kolay çünkü. Bende güzel hiç sevgilisi olmamış kız hayal ediyorum ama 18 yaşına kadar güzel kızların kesin sevgilisi oluyor.
Hiç aklınıza takılıyor mu peki aklınıza gldği oluyor mu
Yoo çok güzel değil sevgilim ama geçmişi temiz o yüzden benim için hava hoş mutluyum. Boyum 186 istesem birsürü kız bulurum ama iç güzellik daha önemli bence
Ne güzel Allah mutlu etsin 😊
Böyle güzel dişünüyo olman çok güzel
Sağol bacım
Daha güzel kız da bulurum diyosunuz ama iç güzellik daha zor bulunuyor diyorsunuz değil mi?
Aynen benim kuzen bendende yakışıklı 194 ama odunda beni gibi cidden takma kafana ilerde mutlu olursun. yakışıklı cool erkeğin ya. İlerde seni diğer belki aldatır birsürü sorun yaşarsın
Dimi iyisini kapıyorlar ztn bir de aldatma riski var
Aynen boş ver
Flörtüm tam hayallerindeki gibi olmasa da bazı özellikleri hayalimdeki gibi. Tam istediğim erkek tipi
Ve biz kaderimizdekini yaşarız, yüreğimizdekini değil. Cahit Zarifoğlu. Biriyle bile birlikte olamadım daha hayalimdeki ile olayım biriyle birlikte olsam bile hayalller nereee biz nereee
Tam da hayalimdeki kişiyle beraberim. Manifestlemişim evrene 🥹
Hayalim yok hayal kurmuyorum. Kimseyle de birliktelik değilim. Duyusal vıcık vıcık ilişkiler beni çok bunalıyor.
Bende dayı
Bence ne yapayım diye dişünme. Kötüye gider o düşünce
Aynenn
Akışına bırakym öyle kalsın dimi
Kalsın kalsın da merak ettim ben nelee düşğndüğünü :)
Ne hayalimdeki ne de hayalimde olmayanlarla birliktyim.
Hayaller paris gerçekler Antalya elindekine şükret bence bacı
Aynı durumu yaşiyorum mecbur sevince alışıyor katlaniyor insan
Hayalimdeki kisiyleyim sevdigimle ama o beni sevmiyor
Hayalimdeki erkekle evlendim hatta daha iyisiyle
Bacım beni zksene. Biraz şansından, bahtından geçsin ya. Dokun. Sürtün bisi yap âmk
Ahahahaa işteyim kahkaha attım manyak 🤪 🤣🤣
tip için sevmişsin , senin ki aşk değil
Her hayal gerçekleşmiyor dünyada
Hayır o öleli yıllar oldu.
Birlikteydim geçen yıl karaktersiz çıktı ayrıldık
Arıyoruz işte abla bakalım
Hiç beklemiyordummm böyle birini