İlk zaman Ben onun sevmediği davranışları tartışma esnasında istemeden yaptığım için ve birkaç kez olunca benden uzaklaştı soğudu ama daha sonra bilerek yaptım hastalığımı bilmiyor ve sonuçlarımı alana kadar söylemek istemedim bana hemen ısınmasını da istemedim en son 2 hafta önce tartıştık bana baya öfkelendi cidden artık kendinden nefret ettiriyorsun uzaklaştırıyorsun soğutuyorsun ben sana ısınamıyorum içimden konuşmak gelmiyor her seferinde aynı şeyleri yapıyorsun dedi ve ilk kez engelledii
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşk ve sevgi çok farklıdır ben sizde ikisinden ziyade hoşlantı görüyorum. Çünkü shoşlantının sevgiye sonrada aşka dönüşebilmesi için empati ve kendini ifade biçimi çok önemli. Karşındakine sen ona söylemeden bilmeyeceği bir hastalık üzerinden tavır yapmışsın ve o bunu anlayamamış. Yorumda devam et ben yazzsam bitmez burada
Evt ama bilerek olduğunu ve neden bilerek yaptığıma dair hiçbir şey bilmiyor hastalığımı bilmiyor ben sadece sonuçlarımı alana kadar ufak tefek şeyler yaptım oda benden önce davrandı sonuçta böyle oldu uzmanlar mesela önemsemeyen umursamayan insan nötr olurdu diyor öfkelenmez nefret etmez diyorlar daha önce engellemeyip ilk kez engellemesi bir daha kaldırmayacak anlamına gelmez biz neşer neşer görüyoruz diyorlar bir de kavga etmeden 2gün önce beraberdik arkadaşımla mesajlaşıyordum birşeye güldüm birkaç kez olunca Alide kimle konuşuyorsun dedi bende isim vermedim tanımazsın dedim birkaç kez sordu söylemedim boğazınmı acıyor dedim yan yan baktı napcan dedi tavırlı kıskanmıştı
Biz kavga etmiştik soğuma olmuştu eskisi gibi değildik sonra konuşmaya başladık sonra ufak tefek yine tartışmalar oldu tabi onları bile isteğe yapmadım yani karşılıklı yanlış anlaşılmalar oldu o kadar her buluştuğumuzda bu sefer ben bazı şeyleri bilerek yapmaya başladım ama sonuçlarım açıklanana kadar da tamamen kopmak istemiyordum haftada 1 buluşmak bile iyi geliyordu bana ama onun ısınamayacağını biliyordum zaten bir de benim o zamanki bilerek yaptığım davranışlarda etkili oldu o sadece ilaç kullandığımı biliyor hastalığımın ciddiyetini bilmiyor benim ona bu hastalık dışında kendimle anlatmak istediğim çok şey vardı bana o gün mesajda konuşmak istemediğini söyledi o an bi cesaret geldi kalktım yanına gittim sonra yüz yüze tartıştık baya sinirliydi konuşmak dinlemek istemediğini söyledi sonra o şekilde eve gittim bende mesajda konuştuk oda bana konuşmak istemediğimi söylüyorum yanıma geliyorsun her buluşmamızda kendinden daha çok soğutuyorsun uzaklaştırıyorsun cidden kendinden nefret ettiriyorsun ısınamıyorum konuşmak içimden gelmiyor dedi mesajdada anlatamazdım destan olurdu sonra bu saatten sonra hiçbir şey değişmeyecek anlatma o yüzden dedi ve ben 2-3 kere üst üste yazınca ilk kez engelledi halbuki daha ne anlatacağımı bilmiyordu onun neden ısınamadığını neden bir şeyler değişmediğini neden bu durumda olduğumuzu neden böyle yaptığımı anlatacaktım
tek tavsiyem sabırlı ol anlamaya çalış bir adım veya iki adım sen at ve geri çekil. senin bir adımına karşılık o ne yapacak izle.
ilişki uzmanları 30 gün kuralı diyor şu an 15 gün oldu kaldı 15 gün daha hiçbir şekilde karşısına çıkmadım bir yerlerden ulaşmaya çalışmadım kendimi tuttum ama tekrar nasıl iletişim kuracağımı bilmiyorum ona bu toplam 30 gün dolunca hastane sonuçlarımı da alıp gidip konuşmak istiyorum ama bu seferde ya bir şeyleri anlatma düzelmeyecek falan filan der kesin bende ona düzelmesine izin vermiyorsun ki bana eskisi gibi oldurtmuyorsun demiştin ama sen izin vermiyorsun bir şeylerin neden düzelmediğini neden böyle olduğumu/olduğumuzu sana anlatmama izin versem her şey düzelecek beni o zaman anlayacaksın derdim ama nasıl olacak bilmiyorum karşısına çıkıp olayların daha kötüye gitmesini istemiyorum ama sosyal medyadan falan ulaşmakta istemiyorum genellikle her tartışma olduğunda araya 5-6 gün girer öyle konuşmaya başlardık bu sefer ilk kez 1 ay olmuş olacak ve bazen araya giren zaman her şeyin ilacı olabilir ona her şeyi dürüstçe o zaman anlatmalıydım ama bu onla ilgili bir durum değil kendi içimde yaşadığım bir korkuydu ama bu olanlardan sonra cesaretim var her şeyi anlatmak istiyorum o zaman hiçbir şeyi bilmeden karşılıklı çabalamadan vakit geçirmeden konuşma olmadan bir şeyleri düzeltmeye çalışmıştık insan öyle ısınamaz ki zaten şimdi ise her şeyi bilerekten sıfırdan yeniden tanışıyormuş gibi başlamak istiyorum karşılıklı çabalayarak gerçekleri bilmese de bir şeylerin kendimce olmadığını değişmediğini ısınamadığını gördü bana karşılık vermeyedebilir ama ben anlattıktan sonra neyin neden olduğunu bilirse bu sefer daha doğru daha emin adımlarla ilerleyebiliriz diye düşünüyorum ondan hemen eskisi gibi socak olmasını adım atmasını beklemiyorum ama her şeyi unutup ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi ufak tefek konuşmalar başlayabilir vakit geçirmeler başlayabilir anı biriktirmek çok önemli
ne zamandır tanışıyorsunuz ve konuşuyorsunuz? ayrıca okuldan mı tanıştınız
7 aydır tanışıyoruz iş yerlerimiz yakındı öyle tesadüfen tanıştık
bak zaman okadar kıymetli ki. bazen zor bir anında ufak bir gülümseme bile içini ısıtır ve sen o zor anında o yaşadığının etkisine kapılırsın. sen karşındakinin geçmişini hobilerini sevmediği ve sevdiği şeyleri tam anlamıyla bilmiyor da olabilirsin. belki ikinizde zor bir zamanda tanıştınız ve bir anlığına her şey çok güzeldi. Ama o devam edemeyeceğinizi düşünüp bunu farklı yerlere de bağlıyor olabilir. ve sen buna kafayı çok takıyor da olabilirsin
buarada çok geçmiş olsun
Öncelikle çok teşekkür ederim ☺️ Şöyle anlatayım dile kolay 7 ay bu 7 ayda çok şey paylaştık her açıdan o kadar uyumluyuz ki sevdiğimiz şeyler yapmayı sevdiğimiz şeyler mesela oturup her şeyden konuşup sohbet edebiliyoruz dertleşebiliyoruz yiyoruz içiyoruz damak zevkimiz bile aynı beraber gülüp eğlenebiliyoruz hatta küçük bi aksiyon bile yaşadık falan yani devam edemeyeceğimizi düşüneceği hiçbir şey yoktu her şey çok güzeldi işte ilk büyük kavga etmiştik onda da baya kavga uzadı etti benim yüzümden soğudu uzaklaştı ama sonra konuşmaya başladık arada ufak tefek anlaşmazlıklar oldu ama araya birkaç gün zaman koyuyorduk sakinleşince konuşuyorduk ama o zaman hiçbir şeyi bile isteğe yapmamıştım hatamı zaten kabul etmiştim hatta o davranışlarımı düzeltmeye başlamıştım sonra işte bu hastalık çıktı tamamen ondan kopmak istemiyordum aramız açıktı ama haftada bir buluşmak bile iyi geliyordu sonuçlarım açıklanana kadar da böyle devam etsin sonuçlara göre davranırım diye düşünüyordum her buluştuğumuzda da bu sefer ufak tefek bilerek yapmaya başladım sonra o kendi patlak verdi kendinden soğutuyorsun nefret ettiriyorsun uzaklaştırıyorsun ısınamıyorum içimden konuşmak gelmiyor böyle olunca falan dedi orada noktayı kendi koydu o zaman hiçbir şeyi bilmeden karşılıklı çabalamadan vakit geçirmeden konuşma olmadan bir şeyleri düzeltmeye çalışmıştık ama yanlış çalıştık insan öyle ısınamaz sonuçta gerçekleri bilmese de bir şeylerin kendimce olmadığını değişmediğini ısınamadığını gördü bana karşılık vermeyedebilir ama diyorum ya neyin neden olduğunu bilmiyor bu olanlardan devam edemeyeceğini o yüzden düşündü ama gerçekleri bilmeden düşündü
onun yerinde olup empati kurabilmem için şu bahsettiğin tavırlardan bahsedebilir misin? istemiyorsan anlatma ama bunun seninle güzel bir 7 ay olup devam edemecek bir gelecek görmesiylemi yoksa senden uzaklaşmaya çalışıp başka bir sorun olduğuna mı işaret ettiğini anlarsam daha çok yardımcı olabilirim
Mesela tartışma esnasında o genellikle sakinleşmeyi bekleyen taraf bense tartışma esnasında beni yanlış anladığı bir şey olabilir sakinleşene kadar konuşmak istemiyor ama belki sakinleşince de yanlış anladığı şeyden dolayı konuşmamaya devam edecek diye düşünüp kendimi açıklama taraftarı oluyorum bu yüzden konular uzuyır ısrar etmiş üstüne gitmiş oluyorum bu da uzaklaşmasına sebep oluyor ama dediğim gibi onu ilk zaman yaptım ama o huyumu törpüledim sadece işte ona son zamanda sonuçlarımı almadan gösteremezdim arafta kaldım yani o bir şeylerin uzatılmasını üstelenmesini ısrar edilmesini bir şeyleri on kere söylemeyi sevmiyor mesela yani anlattığım gibi her şey çok güzeldi zaten hiçbir sorunumuzda yoktu bunlar dışında benim davranışlarım yüzünden bu hale geldik ama dediğim gibi gerçekleri bilmese de bir şeylerin kendince olmadığını değişmediğini ısınamadığını gördü bana karşılık vermeyedebilir ama diyorum ya neyin neden olduğunu bilmiyor bu olanlardan devam edemeyeceğini o yüzden düşünmüş gelecek görememiş olabilir ama gerçekleri bilmeden düşündü hiçbir şeyi bilmeden yanlış gördü
bence senin tavrında sıkıntı yok. Onun bu tavrı tartıştığınız konuyla alaklı ve sen damarına basıyorsun bence
Benim tavrımda şöyle hata var ben ona başından beri söyleseydim her şeyi bilerek konuşmaya görüşmeye devam ederdik bende onun bende sevmediği davranışları kendimde törpülemiştim bende bilerek yapmazdım değiştiğimi ona gösterirdim ve böyle olmazdık kavga da çıkmazdı oda bana tepki göstermezdi yani oda şöyle haklı ki daha dikkatli olucam diyorsun her seferinde aynı şeyleri yapıyorsun demek ki hiçbir şey değişmeyecek diye düşünüyor
O zaman nasıl düzelteceğim
Ne yapacağım
zaman her şeyin ilacıdır.. zaman bırak sen o olmadan ayakta durmayı oda sensizliği öğrensin. Sonuçların netleşince tekrrar konuşmak isteyebilirisn ama eski konuşarı irdelemeden dene
Onu nasıl yapacağım peki tartışarak konuşmak istemiyorum ilk hastalığımdan bahsedip daha sonra bu sefer her şeyi bilerek birbirimize şans verelim karşılıklı adım atalım çabalayalım dicem
Ama nasıl konuşacağımı bilmiyorum iş çıkışı iftara eve yetişmek için hemen gider ve beni görünce nasıl tepki verir bilemiyorum ya konuşmak istemezse
Bende ona derim neden şu an eskisi gibi olamadığımızın bu halde olduğumuzun bir şeylerin neden düzelmediğinin değişmediğinin sebebini sana anlatmaya geldim bilmediğin enen gizlediğim şeyler var hak vereceğini düşündüğüm şeyler sadece beni bir kere dinlemeni istiyorum falan mı dicem üff tepkisini kestiremiyorum nasıl konuşuyorsun bilmiyorum konuşmak istemezse falan diye engelli olduğum için ulaşamıyorum da