Hayatınıza girmiş olan yanlış insan, doğru insanı bulmanız için bir kılavuz görevi görebilir mi?

Hayatınıza girmiş olan yanlış insan, doğru insanı bulmanız için bir kılavuz görevi görebilir mi?

çok yanlışsın sen benim için duygularım olmasaydı sana aslında hiç görmemek bakmamak öpmemek sevmemek lazımdı ama yanlışsın bir gün bu bitecek ve sonra ben sana benzemeyen senin gibi beni kırmayan incitmeyen birisini bulacağım tam senin tersini dünyanın uydusu ay gibi etrafında olacağım.

hayatımıza bir dönem çok yanlış asla birlikte olmayacağınız birisi hissiyat durumundan ibaret olarak tamamen duygusal bir anımızda hayatımıza girebilir yani bu olabilir sevebiliriz onunla deli dolu bir ilişkide yaşayabiliriz sonunda bitince aşk acısı da çekebiliriz ama bir noktadan sonra sanırım onu artık geçmişe gömeriz..

işte böyle çok yanlış bir insan sonrasında aslında bizim hayatımıza nasıl birisi daha iyi gelebilecek bunu keşfedebilir miyiz?

#DengesizBirAdam