Güncellemeler
+1 yıl
Hocam elestirin de sileyim hesabi daha girmicem buralara da. Bana da sacma geldi buralara girmek.😁dalga gecin hadi
Bende dindarım ama burada hesap actım yalnızlıktan yanlış mı yapıyorum acaba buralardan medet umarak. Hep böyle kızla evlenecem diye düşünüyordum. Ama böyle kızlar hep erken yaşta evleniyor.32 yaşında zormu böyle birini bulmak çevremde tık yok. Keşke kariyerden önce evlilik düşünseydim. Geç kaldık sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Instagram face istemeyip burada araman çok absürt. Buradaki hesabı nasıl ve neden rahatsız etmiyor o zaman?
Ama burası anonim instada her hayatlarını ozellerini paylasıyorlar burasi sadece sorma yeri diye girdim yoksa girmezdim
Yanılıyosun. Asıl anonim ortamlardan korkacaksın. Bu gibi ortamlarda herkes içindeki en büyük ahlâksızı saçar ortaya rahatlar. Nasılsa gizli ve kimseye yakalanmıyor. Ancak sosyal medya hesapları kişiseldir, en yakınlarınızla paylaşırsınız yaşamınızı.
Böyle düşünmemistim şu an mantikli geldi ama instaya girmem. Benim buralarda olmamam lazım.
İnstagram kullansa burdan daha iyidir beyefendi
Kötünün kötüsünü bulmuşsunuz eş bulmak için
Burada bulunmaz o
Özel hayatim ama internette olmasın istiyorum face instda ne yapıyorsan paylaşilan bir yer rahatsiz edici geliyor.
Ama cevremden de utaniyorum. Instada kiz peşine duşmüş diyecekler. Birine yazsam abazan diyecekler şimdi ne biliyim yediremiyorum kendime
Burası da hiç güvenilir değil, sanmıyorum
Dışarıda arkadaş ortamında tanışsan çok daha iyi olur
Puhahahaha
Yani.
Seninde oyle olman gerekli
Ben öyleyim zaten yoksa niye ogle isteyim utanmadan. Buraya üyelik acmaya bile 10 kere düsundüm. şu an silecem sanırım burası bozukmuş.
Abi sil burdan sana nasil cikman hde hemen
Vardir herhalde