Hoşlanır ama toplumsal nedenlerden dolayı istemez
Hoşlanmaz yaşını küçük görür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her kadın kendinden küçük biriyle beraber olmak istemez. Bunu isteyen çok nadir kadınlar vardır
Ben olsam hoşlanmam ama hoşlananda vardır
Reda sen hâlâ yaşıyor muydun
Niye yaşamayayım bee
Cevap
5Cevap
Olur çevremde çok da örneği var üstelik evliler. Olgun kadın iyidir güzeldir denir ama evlilik boyutunda işin rengi değişiyor. Olgun kadın zordur çünkü yönetilmez, yönetmek ister. Anne figürü gibi. Sizden yaşça büyük insanlarda kadın veya erkek "ben daha iyi bilirim" algısı oluşuyor. Sana hoş gelen şeyleri saçma bulmaya başlar çünkü aradaki yaş farkından dolayı onun yaşayıp deneyimlediği şeyleri sen deneyimleyince dönüp senle alay eder. 😂 O yüzden kendi yaşıtınla büyümek daha sağlıklıdır tabi bence.
Torti nbr şekerim 🙃🥰
Beni bir daha rahatsız edersen sana o zaman nasıl olduğumu göstericem. Yüzsüz SAPIK MAHLUKAT
Sevginin aşkın yaşı olmaz meshebi dini dili de olmaz yaşanmış bunlar zamanında boşa edilmiş laflar değil hani 😉
Bu göz kırpma evlilik teklifi miydi 😁
Yok daha neler 😂🤣
Peki peki 😅
Zirzop🤣🤣🤣
Ben kendi adıma konuşayım.
Kendi yaşıtlarım bile olgun olmadığını gördüğüm için yaşça küçüklerle anlaşamam diyorum. Ve kabul etmiyorum
Evet mümkün hatta ileri taşıması da mümkün beraber de olabilir ama sonu pek iyi bitmez. Erkek her zaman kadindan en az 5 yaş büyük olmalı. Olgunluk seviyesi çok farklı bir şey
Hoşlanabilir ancak genellikle pek sağlıklı yürümeyeceği, çevreden tepki görülebileceği düşünülerek sıcak bakılmaz.
Büyük konuşmak istemem ama ben hoşlanmazdım. Hoşlananlar olabilir
toplumsal nedenlerden dolayı değil erkekler 30 yaşından sonra gençleri istiyor yani o adam olgunlaşınca şutlar, gençlere gider diyordur
Bilmiyorum kadının karakterine göre değişir. Bazı kadın kendinden olgun erkek ister bazısı çocuksu sever. Ancak erkekler kadınlara göre bence daha grç olgunlaştığı için bence pek mümkün değil gibi
Başka seçenek yok diye bunu işaretledim. Topluma bakmaz kadın erkek kadar.. kadın isterse çeker alır. Küçük erkek travmatik bir tercihtir kadın geçmişiyle paralize bir tercih
yanmda benden çok genç görünüyorsa olmaz o iş ama büyük gösteriyorsa neden olmasın
Hoşlanabilir ama bir yere varan sağlıklı bir ilişki ortaya çıkması çok zor
Yani ben hoşlanmazdım aksine kendimden çok büyüklerden etkileniyorum. Ama abi sevenlerde vardır.
maalesef mümkün ama icraata gecirmez yuksek ihtimal
Mümkün. Benimkide 6 yaş küçük benden.
5 olursa 10 sanmam
Olurda
Burada sen de mi ablalarına ilgilisin
Hoşlanır normal bişey
Evet bal gibi hoşlanır özellıkle 30 lardan sonra
Hoşlanabilir ama pek hoş karşılanmaz.
Sevdikten sonra yaşın önemi kalmıyor.
En İyi Cevap