Aşk İlişkileri Sevgiliniz "yanıma makyajsız gel" dese dediğini yapar mıydınız? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Makyajsız halinizi istese makyajsız gider misiniz buluşmaya?Ben bir sonrakine makyajsız gidicem 😂😌 #EdamedaSorular ❤️ Güncellemeler+1 yıl Hmm Sevgiliniz "yanıma makyajsız gel" dese dediğini yapar mıydınız? Cevapla Makyaj Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Dördüncü buluşmamızda kesinlikle makyajsız gelmelisin bebeğim doğal bitki örtüm benim 😘🥰😍🥰😍😍🤣♥️💋 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oluyy gelcem 🤣😂🥰😘🐻 IAmarPresterAen +1 yıl Oluy 😘😘
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben makyaj yapmıyorum bu yüzden de tamam derim :D yani benim için kolay olur 1 0 Yorumla
Doğa48 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Makyajsız hâlime güveniyorum ayrıca ne olursa olsun sonuçta hep karşısına makyajlı çıkacak değilim. :) 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben makyaj yapmadığım için yapıp gel deme ihtimali olabilir😂 2 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl canıma minnet :D :D ruj sürmeden giderim :D :D 1 0 Yorumla
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cinsellik öncesi duş alıyorum zaten, o yeter 1 0 Yorumla
Sjsjsjdjsg Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Görüntülü makyajsiz konuştum soğudu benden bi daha eskisi gibi olamadik sonrada ayrildik 1 aydir iletişimimiz yok 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir zahmet makyajsız gidin yani. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Emriniz olur Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Aferin asker. Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dördüncü buluşmamızda kesinlikle makyajsız gelmelisin bebeğim doğal bitki örtüm benim 😘🥰😍🥰😍😍🤣♥️💋
Oluyy gelcem 🤣😂🥰😘🐻
Oluy 😘😘
Ben makyaj yapmıyorum bu yüzden de tamam derim :D yani benim için kolay olur
Makyajsız hâlime güveniyorum ayrıca ne olursa olsun sonuçta hep karşısına makyajlı çıkacak değilim. :)
Ben makyaj yapmadığım için yapıp gel deme ihtimali olabilir😂
canıma minnet :D :D ruj sürmeden giderim :D :D
Cinsellik öncesi duş alıyorum zaten, o yeter
Görüntülü makyajsiz konuştum soğudu benden bi daha eskisi gibi olamadik sonrada ayrildik 1 aydir iletişimimiz yok
Bir zahmet makyajsız gidin yani.
Emriniz olur
Aferin asker.
Makyaj yapmıyorum zaten
olabilir